Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
48
Favori
112.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mobil uygulamasina giremiyorum,kartınız yolda şeklinde uyarı çıkıyor.kart gelmeden Kampanyayı nasıl başlatabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artı para hariç tüm görevleri tamamladım artı parayı 100 tl yapıyorum gene red veriyor çıldırmamak elde değil cidden.

• kerimberk35 kullanıcısına yanıt
    Bu bilgilere nereden ulaşabilirim hocam? Link falan var mı? Annemi akbanklı yapacağım da.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt
  • Vortex7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Bu sorunu aşabildiniz mi acaba bendede aynı durum var 100 tl bile vermiyor artı para.

Mevcutta gecikmeniz var mı? Findeks notunuzu da kontrol edin. Yoksa Akbank az ya da çok her türlü verir normalde.

• AtınçNukan A kullanıcısına yanıt
    Birkaç gün ara verin başvuru yapmayın sonra deneyin banka görevlisi öyle söyledi bana 4-5 gün sonra 150 tl artı para tanımlandı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şubeye gittim artı para basvurusu yaptım işyeri adresi falan eksikmiş sanki sordularda ben söylemedim neyse eksik bilgileri verdik şubeden tekrar başvurduk çok fazla basvuru yaptıgım icin mobilden izin vermiyor artık şubedekinin sonucunu bekliyorum.

• Cirrus- kullanıcısına yanıt

Ben mevcutta akbanklı oldugum için kardeşim üzerine açtım oda hiç kredili ürün veya kk kullanmadı hiç o yüzden puanı yok sıkıntı çıkıyor başka banka olsada sıkıntı çıkarırdı bakalım şubeden başvuru yaptım.

• maviistasyon kullanıcısına yanıt

bir günde 8 kere basvuru yaptım red geldi mobilden tek tek iptal ettim dediğiniz gibi 4-5 gün sonra deniyeceğim bende.

Anladım yani findeks notu yok. Evet tahmin ettiğiniz gibi çıkmaz o zaman. Şube kanalı ile alabilir ancak. Gerekirse eş değeri kadar nakit bloke ederek küçük bi limit talep etmek bir çözüm olabilir.

• 5000 TL chip para 2 gün içerisinde tanımlandı. Ama banka kartına tanımlanmış. Bunu kredi kartına transfer edebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetfakoc kullanıcısına yanıt
    Ben transfer etmiştim bir ay önce 60 tl chip parayı
    Müşteri temsilcisi ini arayıp

• Hesap açtım kredi kartım ve ek hesabım onaylandı ama bu kampanya çıkmıyor bende nedense,katılım için başka bir yol var mı acaba?

• Şubeden hesap açılışarında olmuyor mu

• ahmetfakoc kullanıcısına yanıt
    Juzdan da canlı destek var oraya yaz aktariyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu artı para olayını nasıl halledecez sürekli kredi olumsuz degerlendirdi diyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Magnum44 kullanıcısına yanıt

Olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.