Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
48
Favori
112.647
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Birkaç gün sonra tanımlanıyor. Bekleyiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • macargil M kullanıcısına yanıt

Öylemi,tamam o zaman,çok tşk ediyorum..

• androidmakaleniz kullanıcısına yanıt

Bende tüm görevleri yaptım artı para kaldı sadece bölüm sonu canavarı gibi bir gecsem gelecek chipler ama deniyorum hergün bir umuttur yaşamak sdasdasd

• Bende Akbank a ilk defa üye olacağım ama ekstra kampanya bekliyorum. Öbür ay da bu kampanya devam edecek mi acaba? Bitiş tarihi yazmıyor değil mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kazanan akbankli kampanyası kampsaminda Akbank hesap kartınıza 5000 TL üzeri para girişinde 1500tl chip para kampanyasına katıldım. Kampanya şartlarından birisi de artı para hesabını aktif etmekti, ettikten sonra chip para yattıktan sonra müşteri temsilcisi artı parayı iptal edebilirsiniz sorun olmayacaktır dedi. Ben de onun doğrultusunda iptal ettim fakat kısa bir wure sonra akbank hesap bakiyemden -1405 TL çekim oldu açıklamada kullanılan borç chip para yazıyor. Bu müşteri temsilcileri insanı kanser eder hem iptal edebilirsiniz sorun olmaz diyor hem de verilen chip parayı nakit olarak geri aliyolar. Başına boyle bişey gelen oldu mu?

• akbanktan uzak duruyorum kafam rahat ediyor. TR nin en dandik bankası.

• zygomatiq kullanıcısına yanıt

İptal etmeseydiniz keşke,şartlarda ödül şartlarında kontrol edilecek hususlardan birisi de artı para olarak belirtiliyor

• Bunun sadece yeni Akbanklı olanlara verilmesi kadar saçma bir şey olabilir mi be 😡

• drangela61 D kullanıcısına yanıt

Önceki sayfalarda ben de yazdım.Aktif müşterisine en düşman banka bunlar.

• kerimberk35 kullanıcısına yanıt
    Annem 1 hafta önce vadeli 300k hesap açmıştı buna girer mi?
    vadesiz para kim bekletir bu zamanda boş kampanya bence ben bile 50tl tutuyorum sadece 😏

• Bu karamsar günlerde iyi güldüm🤣 Allah da sizi güldürsün hocam
    Annem eski müşteriydi ama gecen hafta 300k vadeli açmış bu kampanyaya katılım oluyor mu uygulamadan olmuyorsa müşteri hizmetlerini arayıp isteyeceğim az uz degil para baska banka nakil olsa biseyler verirdi sanki 😏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 07ENGİNEER -- 21 Aralık 2022; 19:42:46 >
  • Vortex7 kullanıcısına yanıt
    Hocam şubeye gitsek yardımcı olurlar mı acaba, denediniz mi,?

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Akbank mobile girin kampanyalar bölümünde çıkıyor en üstte kazanan akbanklı diye eğer çıkmıyorsa mh görüşün belki faydası olur.

• androidmakaleniz kullanıcısına yanıt

Hocam mobil uygulama üzerinden hesap açılan şubeye gittim iş yeri bilgileriniz eksik dediler doldurdum bir kaç saat sonra güncellenir tekrar deneyin dediler denedim olmadı neyse yakınımdaki şubeye gittim ordan hesap açtım anlattım durumu biz burdan deneyelim dediler 100 tl yeter dedim 1000 tl artı paraya basvurmuslar o gün bitti baktım olmuyor ben ilk gün basvuru yaptım artı paraya 7-8 kere ilk önce akbank mobil girdim ordan başvurular kısmına girdim orda kredi basvuruları artı para orda gözüküyor tek tek basvurulara girdim girince basvuruyu iptal et var red vermesine ragmen hepsini iptal ettim tek tek sayfa tertemiz oldu sonra 30k para attım hesaba 2 saat sonra dedim oldu oldu olmadı hayırlısı 100 tl artı paraya basvurdum onayladı dediklerimi yapıp bir deneyin bu arada şubeden gelirinizi yüksek gösterin 10k deyin düzleyip veya akbank mobilde kisisel bilgilerde aylık geliri 10k yapın bir deneyin ben böyle 0 findeks puanı olan kardeşim için çözümü böyle buldum inşallah sizede faydası olur.

• Vortex7 kullanıcısına yanıt
    Deneyelim hocam saolun

• Mobilden akbanklı olamıyorum şubeye davet çıkıyor şubeden müşteri olsak faydalanabilirmiyiz kampanyalardan

• Bende simdi islemleri hallettim. 5000 chip para icin yaptim. Birazdan gidip hesaba para da yatiracagim. Gelecek olan chip parayi nakite cevirmenin yolu var mi? Yoksa kredi kartindan harcama yapip daha sonra chipparayla borcu mu odesem? Telefon alacaktim 5000 lira indirimli olmus olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar artı para yı kullanmak gerekiyor mu ? yoksa sadece artı para olması yeterli mi ?

bir de para giriş çıkışını aynı gün yapsak sorun oluyor mu ?

• awsedrzxc A kullanıcısına yanıt
    1-hayır2-evet

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.