Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
48
Favori
112.646
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Artı para olması yeterli kullanmak şart değil para giriş çıkışı istersen 2 dk sonra geri çek parayı sorun yok ayın başında at çek tamam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • awsedrzxc A kullanıcısına yanıt

Önceki sayfalarda bir arkadaş eft'yi yapıp 3 dk sonra geri gönderdiğini,bu şekilde kabul olduğunu yazmıştı.

• oktay1910 kullanıcısına yanıt

sağolun hocam, 5000 i seçtim durduk yere güzel oldu

• 25k kısım %26 günlük değerlenirken 12 ay giriş çıkış yapıcam 2 hesap açtım 10k chip para %50+ kazanç iyi oldu.

• Geçen ay bu kampanyadan 1500 aldık, 5000 e geçme ihtimalimiz yok sanırım değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar görevleri tamamladım chip para ne zaman yatırılıyor karta.

• gabriel+ kullanıcısına yanıt

bana 1 gün sonra gelmişti.

• mmavcu kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bekleyelim bakalım dün gece tamamladım.

• Yanlış mı anladım 5000 chip para mı veriyor şu andan itibaren yeni Akbank’lı olanlara?

Nasıl yapmam lazım direkt mobilden akbanklı ol mu demem lazım ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her ay 25k atıp geri çekicem, artı para kullanmasam bile aktif olacak birde otomatik fatura talimatı verecem

bunları 12 ay boyunca tekrarlıyacam ama ilk aydan 5k chip paramı alacam doğru mu başka bir şeysi yok

• gabriel+ kullanıcısına yanıt

bana 2 iş günü içinde yattı.

• sirswager kullanıcısına yanıt

mobilden akbanklı olacaksın sonra akbank mobilden kampanyalara girip kazanan akbanklı görevini secip işte aylık ne kadar atacaksan tutarlar belli ona göre chip para hediyesi artıyor sececeksin SEÇTİKTEN KAMPANYAYA DAHİL OLDUKTAN SONRA otomatik ödeme talimatı vereceksin 1 adet ne faturası oldugu fark etmez akbank banka kartına basvuracaksın birde limit en düşük 100 tl oluyor artı paraya basvuracaksın bunları 1 kez yapıyorsun zaten sonra sadece her ay belirlediğin tutarı başka banka EFT yaparak havale olmuyor kabul etmiyor 12 ay bunu tekrarlayacaksın detaylı bilgi Kazanan Akbanklı Kampanyası | Akbank

• Birde hesap açtıktan sonra hemen artı paraya basvurmayın red veya bilgi eksik diye hata veriyor bilgilerinizin sisteme düşmesi 2-3 buluyor.

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt

Artı para olacak ama kullanmana gerek.

• Kampanyayı mevcut olarak kullanan müşterilerin taahüt edilen tutarı yükseltme gibi bir şansı var mı?

• bu işten ne kârı varda yapıyor anlamadım benden hiç bir kazancı olmicak ama 5k veriyor havadan

• Bu ay bizim maaşları akbank'a taşıdılar. Axess kart da istedim, kullanmaya başlamak için Akbank mobile baktım, hiç güven vermedi, vazgeçtim, hemen hesaptaki parayı da promosyonu da Enpara'ya eft yaptım, kartı da iptal ettirdim.

Alışverişte Amazon, bankacılıkta Enpara haricinde güvendiğim hiç bir kurum ya da kuruluş yok, işe bak ki ikisi de tamamen yabancı.

• Vortex7 kullanıcısına yanıt

Maalesef biz hemen başvurduk, şubeye yönlendiriyor.yok mu bunu bir çaresi alt üstü 100 liralık artı hesap bile yeterliyken kampanyaya katilamiyoruz

• Bugün şubeden tamamladım süreci kampanyalarda kazanan akbanklı diye bir kampanya göremedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.