5000 chip para gelecek. Karttan kullanabiliyoruz di mi? En kolay nasıl nakite çevirebiliriz? Ya da opette geçiyosa ve süresizse ona da gerek yok. Akbankı sevmiyordum ama feci kampanyalar yapıyor. 10 bin faizsiz kredi bi de bu iyi oldu. |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (40. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
100 liralık Artı para başvurusu yapıyorum reddediyor 1269 findeks risk puanı anlamadım gitti
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Olumsuz sonuçlandı diyor mobilde ve sms de geldi
Hesaba 25 bin gönderdim ,biraz Akbank biraz başka bankadan EFT veya havale olması fark edyor mu?bi arkadaş öyle mi yazmıştı ne
Edit tek seferde ibaresine dikkat etmemişim,tek seferde 25 bin atınca oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunç1 -- 31 Aralık 2022; 1:12:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
500 yapın. Bende de 100'ü kabul etmedi, 200 250 de olmadı 500 oldu.
illa şubeye gitmemi istiyor, mesai saatide geçti.
-
Artı para şartinda problem var.
Ben sorunsuz kabul oldum . 5000 chip yattı.
Esim başvurdu artı para çıkmadı şubeye gittik bugün hala değerlendirme de .
Yatan chip paralar siliniyor mu arkadaşlar?
Arkadaşlar chipparaların kullanım süresi var mı ve banka kartından direkt kullanabiliyor muyuz?
Banka kartından direkt kullanılıyor. Silinme konusunu bende merak ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gross -- 31 Aralık 2022; 18:16:7 >
Arkadaşlar ben bugün kampanyaya katıldım. Görevler kısmında gün sonuna kadar yapman gerekiyor diyor. Tek seferde 25 bin gönderilmez şimdi. Bilgisi olan var mı bir ay içinde mi göndermem lazım yoksa bugün son mu.
Edit: Başka bir Akbank hesabından havale yaptım. Kart başvurusu uygulamadan hata verdi müşteri hizmetlerini aradım oradan başvuru yaptım kabul etti. Artı para ve fatura talimatında sorun olmadı. Benzer sorunlar yaşayan varsa diye yazayım dedim. Haber veren kişiye teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limon Ağacı -- 31 Aralık 2022; 22:0:41 >
İlgili ay için görevlerin tamamlanması gerekiyor. Hafta sonu olduğu için gönderemezsiniz. P.tesi günü gönderilir artık yapacak bir şey yok. Diğer 3 görev tamamsa problem olacağını sanmıyorum.
Aynı bankadaki başka bir hesaba 5 defa fast ile 5 bin TL gönderin sonra o 25 bin TL yi kampanya olan hesaba havale edin.
Teşekkür ederim öyle yaptım.
Nakit avans çekip 25 i başka birinin hesabından ak dan ak banka gönderdim.
Otomatik ödeme talimatı verdim
Nakit avans kullandım
Sanırım salı yatacak altın alayım bari.
İlk işlem olarak nakit avans limitini deniyorum ve tutarı kaç yazarsam yazayım şubeye yönlendiriyor. Öncesinde 25bin TL gönderip daha sonra nakit avansı deneyip başarılı olan var mı?
-
Arkadaşlar chip para banka kartına mı? Yoksa kredi kartına mı? Yatırılıyor..
Banka kartına
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X