Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
49
Favori
112.625
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben 5 bin ve üstünü seçtim 2500 chip para için, acaba bunu değiştirme imkanı varmıdır? 15 bin ve üstü için

• Arkadaşlar basima gelen ilginç birşeyi yazayim da okuyun.Ben en son kampayaya giris yaptim sartlari tamamladim ve 5000 chip parayi aldim.Banka kartima yuklendi ama amazon.com tr den alisveris yapmaya calistim olmadi ,izin vermedi 3d security mesaji olmadan olmazmis dedi.Mh yi aradim onlar herseyden bihaber zaten.Neyse ben sonra juzdan uygulamasini indirdim.belki onun uzerinden alabilirim diye,banka kartimi da juzdan uygulamasina kaydettim.Daha sonra uygulamayi inceledim ve begenmeyince kartimi kaldirayim juzdan uygulamasindan dedim.Ve karti iptal ettim.Sonra akbank internet bankacılığına girdim bi baktim ki 5000 chip-para kaybolmuş.Megersem ben karti komple iptal etmisim.Yani sarti bozmusum.ama kampanyalar bolumunde yeni kart cikarirsam ve tekrar hesaba 25000 atarsam chip-para geleceği yaziyor.Haberiniz olsun düşmeyin sizde benim gibi hataya... Juzdan dan kart komple iptal edilebiliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fireattack kullanıcısına yanıt

Bende seçerken 5 bin üstü para girişini seçtim 2500 chip para veriyor, 25 üstüne geçmek istiyorum henüz yatan bi para yok, diğer görevleride tamamlamadım henüz, iptal etme şansım varmı?

• Papaz35 kullanıcısına yanıt
    Zannetmiyorum.mh yi arayin diyecem ama bi sonuc cikarmi emin degilim

• yılbaşından sonra kampanyaya katılan var mı ? arşiv de gözüküyor kampanya.

• mhotaman M kullanıcısına yanıt
    Yılbaşından önce hesap açan bir arkadaşımda kampanya gözüküyor, eşim dün açtı onda gözükmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artı para hesabını eşime açmadılar, SGK'sı olmadığı için. En fazla 6 ay önceye ait SGK hareketi istiyorlar. Mal varlığın, kredi skorun falan hiç bir şey önemli değil. Kampanyadan faydalanalım 1000 TL de olsa açalım dedik, genel müdürlük onaylamıyormuş  

• nil2014 kullanıcısına yanıt

tesekkürler. twitter dan dün paylaşım yapmış akbank hesabı , altında sordum ama bot cevap veriyor, linkte bilgiyi bulabilirsiniz diye. muhtemelen bitirdiler.

• Ellie_Williams kullanıcısına yanıt

yeni akbank lı olmak şart değil mi ?

• Ellie_Williams kullanıcısına yanıt
    Bana neden vermiyor anlamıyorum kaç aydır kart kenarda hiç kullanmadım hesabı

“son 1 aydır Akbank’ın belirlemiş olduğu kriterler çerçevesinde inaktif olup aktifleşen Akbanklılar katılabilir”

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • redali kullanıcısına yanıt
    Hesabı ne zaman aktiflestirdin

• nil2014 kullanıcısına yanıt
    Altifleştirmekten kasıt hesaba para giriş çıkışı mı?

Uzun zamandır kullanmıyorum zaten

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • redali kullanıcısına yanıt
    Akbank mobilden üye olmak şartı var hocam

• az önce mobili indirdim. Yeni müşteri olmak için yüz tanımlamalarını felan yaptım.Sonra bana şubeye gelmeniz gerekiyor diyor.Madem öyle diyeceksin neden benim biyo-kimlik bilgilerimi alıyorsun.Bu kvkk aykırı değil mi? ne kadar aptal bir durum. Akbank kötü banka 10bin 20 bin için kimlik vermeye değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdomin25 -- 3 Ocak 2023; 13:58:24 >
  • metin0 kullanıcısına yanıt

Hocam çip sorunu yüzünden kartlar 15-20 gün sürüyor gelmesi dediler.. yoksa karta başvuru yaptım hesabı açarken.. bunu 20 gün beklemeden bir çözüm lazım 2500 öyle kaldı orda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • remy_ kullanıcısına yanıt

Benim kartlarım anında kullanıma açılmıştı. Kart bilgileri uygulamada gözükmüyor mu?

• kimliksiz41 kullanıcısına yanıt
    Hocam, işçi olarak seçince iş yeri ünvanı ve telefonu istiyor diye girmemiştim ama deneyelim bi teşekkürler.

• serji kullanıcısına yanıt

Deneyin olması lazım. Denendi oldu çünkü :) Bilgileri sistem hemen görmüyor. Hemen artı paraya başvurmayın. 2 gün bekleyin mutlaka.

Gerçi sagi solu belli olmuyor bu bankanın ama denemesi bedava.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 3 Ocak 2023; 16:8:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar fatura talimatı için, başka bir bankadaki talimatı iptal edip buraya aktardığımızda kabul ediyor mu?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.