< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (43. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam siz konuyu anlamadiniz.Ben zaten chipparayi aldim.ama yanlislikla banka kartini iptal ettim onlarda geri cekti.simdi yeniden banka karti başvurusu yaptim ve 25000 giris yaptim hesaba bekliyorum gelmesini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Müş tem ile görüşün chip in yatacağından emin olun bence. Genel bilgi olarak yazdım yukarıdaki mesajı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gorustum.2 iş günü icinde yatmazsa tekrar arayacağım
Ben öyle yaptım kabul etti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, 12 ay boyunca her ay 25.000 TL hesaba transfer olayında hep aynı tarihte mi yollamak mı gerek acaba?
31 aralıkta 25000 gönderi işlemi yapıp arkasından 2 ocakta tekrar 25000 gönderirsek 2 aylık işlem tamam mıdır yoksa hep 31'i mi yolllamalıyım
ben 30 aralıkta yolladım. ocak ayınınkini de dün yolladım oldu
31ara basvurduk 2ocak 5k chip yattı 3 ocak 25k yı tekrar gönderdik. 2 tane görev olarak gördü.
-
Hocam bugün Akbank mobilden üye oldum. Kampanya tanımlandı. Kampanya devam ediyor bilginize
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Farklı günlerde oluyor.
Aralık sonu eft yaptım oldu. Ocak 2 si eft yaptım oldu.
Parayı gönderdikten sonra tekrar geri göndermek için chip paranın yatmasını mı bekliyorsunuz?
-
Otomatik fatura talimatında fatura odenmez ise kampanya iptal oluyor mu? Oyle bir ibare goremedim. Yoksa tek seferlik bir talimat mi?
Merhabalar,
Ben de eski bir Akbank müşterisiydim. Bugün tekrar Akbank Mobil'den üye oldum ve tabii açık hesabım yada kredi kartım yok.
Ancak kampanyalar bölümüne girdiğimde bu kampanyayı göremedim. Kampanyayı görmek için önce hesap açmak yada kredi kartı başvurusu yapmak gerekmiyor değil mi?
Sona ermiş olabilir belki de...
-
48 saat icinde çıkıyor.hemen cikmiyor kampanya
Teşekkürler, o halde beklemede kalayım. Sonrasında hesap açılışı ve kart başvurusu yaparım.
2. Gün çıktı hocam kampanya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklemedim gittim çektim hemen. Sadece yatırmak yeterli oldu.
eft ücretsiz diyor bu kampanyaya katılanlara o iyiymiş. banka kartı alma görevinde poliçe yüklenmedi diye hata verdi.
-
Bu kampanya devam ediyor mu?
Sozunuze chip-para kampanyası kalktı mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X