Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.060
Cevap
49
Favori
112.621
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şimdi 25k üstü giriş yapınca 5000TL chip para yatacak ama açıklamalardan anladığım kadarıyla 12 ay boyunca bu 25k giriş çıkışını sağlamamız gerekiyor. Örneğin 12 ay boyunca bunu sağlamazsak kullandığımız 5000 chip para borç olarak mı gözükecek acaba?

• Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Bende aynı durumdaydım. Akbank Şubesine gittim. Hoşgeldin bölümüne aldılar. Görevli bayan TC kimlik no ya göre bir takım işlemler yaptı. Sonra olmuyor dedi. Neden diye sorunca sizin 30 yıl öncesinden hesabınız varmış dedi. Unutmuşum eski maaş hesabını üzerinden 30 yıl geçmiş, 30 yıl hiç Akbankla işim olmamış. Kazanan Akbanklı olmak için 6 ay inaktif hesap olması yeterliymiş dedim. Görevli bayan "evet ama banka sizi kabul etmiyor, onu da faizsiz 10.000 tl kredi tanımlamaya çalışıyorum olmuyor, oradan anlıyorum, şubeden hesap açarsam sizin işiniz olmaz, chip para alamazsınız" dedi. Yani benim işim olmuyormuş. Bir tuhaflık var ama ben de anlayamadım. Fazla ısrar edemedim

• yus49 Y kullanıcısına yanıt

Arkadaşınız şubeye gittiğinde nasıl bir işlem yapmışlar ve işi olmuş? Aynı durumda olduğum için soruyorum.Tşk.ler.

• @KlavYE@ kullanıcısına yanıt

Hocam 5000 TL vadesiz hesabamı yatıyor.. ben görevleri tamamladım.. chip para kısmında görünmüyor benim para ?? az önce müşteri hizmetlerini aradım ay sonu yatar dedi sizinki nasıl hemen yattı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut5566 -- 12 Ocak 2023; 20:53:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut5566 U kullanıcısına yanıt

pazartesi bakarsın.. acelen nedir 5000 puan silinmiyor yatınca kullanırsın ..

• Chip parayı nakite nasıl çevirebiliriz?

• 35aramis 3 kullanıcısına yanıt

altungold sitesinden yapabilirsin. ben 3500 lira chip parayla gram altın aldım.

• mahmut_emmi kullanıcısına yanıt

Gram altını aynı yerde satıp nakite mi çevirdiniz yoksa adresinize kargo olarak mı aldınız?

• Papaz35 kullanıcısına yanıt

ikisini de yapabilirsin. ben chip para ile altun puan aldım, altun puanı gram altına çevirip, akbank altın hesabıma havale ettirdim. şu an akbank hesabımda chip para yerine gram altın var.

• karagoz07 kullanıcısına yanıt

yillar once bir hesap acmis. Eski telefon numarasi tanimli oldugundan mobil

uygulama haya vermis surekli. Bunu duzelttikten sonra akbank mobile giris saglanmis.

• boa17 kullanıcısına yanıt

Kampanya çıktı mı sizde?

Henüz çıkmadı 2 gün dolmadığından mıdır bilmem daha gelmedi kampanyalar kısmına bekliyorum

• Dün akşam hesap açtım, kampanya direkt çıktı katıldım. Artı paraya da hemen başvurdum ve başvurularda kabul edilmiş görünüyor fakat kampanya görevlerinde pozitif olmadı. Henüz para girişi yapmadım ondan dolayı mı acaba yoksa zaman içerisinde düzelir mi?

• İnaktif müşteri nasıl olunuyor? Ben akbank hesabımı 4 yıldan beri kullanmıyorum.Hatta kartımın son kullanması dahi geçmiş.Uygulamasına giremiyorum.Şifremi unuttum diyorum eski kart nosunu giriyorum ee haliyle kartın süresi dolduğundan şifre alamıyorum.Şubeye gitmem gerekli.Ama akbanktan hala e posta geliyor.İçinde chip paralarımda vardır.Hesapta aktif.Yararlanabilirmiyim ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çiğküfte -- 13 Ocak 2023; 12:34:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt

Bir şubeden TC no ile kontrol edebiliyorlar.Ben müşteriyim,kardeşiminkini sordum,İnaktif göründü.

Tamam bugün gidiyim öğreniyim.Peki 1500 tl chip para hala geçerli mi? Üzerine birde 5000 tl chip para alabilirmiyim? 6500 chip para olur toplam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok ebenin Arap Atı.

• çiğküfte Ç kullanıcısına yanıt

Sanırım önceden 1500 alınca,5000 vermiyorlar.

Kampanya az önce tanımlandı

Artı para sekmesi başarılı olmuyor şubeye gidin diye uyarı veriyor

• akbankı uzun süredir kullanmayanlara 5000 liraya varan chip para hediyesi veriyor. ben bu kampanyadan 3500 lira kazandım.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.