Cevap için teşekkür ederim.Biz de bugün başvurduk,umarım bize de 2 gün içinde çıkar.Hayırlı olsun. |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (47. sayfa)
-
-
Akbank kartı başvuru yaparken dijital yapmanızda fayda var çünkü akbank kartta teslimat problemi var su sıralar 3 haftadır gelecek kredi kartınada aktarılmıyor akbank kart gelmediği için bilginiz olsun.
-
Arkadaşlar 3500 olanı secmiştik de son para atma işi kaldı ama bunu 5000 e dönüştürme imkanı var mıdır hesaba her ay 25bin üzeri atmak icin bilgisi olan varsa sevinirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Akbank yeni hesap açtık ama bizimde sıfır faiz ihtiyaç kredisini onaylamadılar neden olabilir arkadaşlar ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam artı para konusunu çözebildiniz mi?
-
Yok hocam olmuyor, hafta içi son kez müşteri hizmetlerini arayacağız ama pek umudum da yok
Arkadaşlar ben şimdi 3 görevide tamamladım sadece para gönderme görevi kaldı.Fakat ben akbankta parayı tutmıycam.Katılımdan 25k yollasam 1 gün sonra çeksem gene kampanya devam edicek mi? Bunun taktiği nedir? Herhangi cezai işlem var mı? Akbanktan parayı paparaya yollasam ordan da tekrar kendi hesabıma aktarsam anlarlar mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de parayı tutmadım, hemen başka bir hesaba gönderdim, görevi yapmış saydı.
Chip para ve eft /havale ücretsiz hakkını ertesi gün verdi.
Yani ay içi herhangi bir gün parayı aktarıp ertesi gün tekrar aynı hesaba yollasak kabul ediyor mu?
Ertesi günü beklemenize gerek de yok
Merhaba arkadaşlar. Benim 5000 chip puan banka kartına yattı acaba herkesin banka kartına mı yatıyor yoksa kredi kartına mı ?
Tamamdır hocam sağolun.
Banka kartına yatıyor.. benim banka kartı gelmediği için kullanamadim malesef.. sizde banka kartı geldiyse telefon edip kredi kartına aktarın deyin hemen aktarıyorlar
Mobil uygulamada banka kartının numaraları gözüküyor hocam ordan kullanabilirsiniz online olarak. Birde acaba son kullanım tarihi var mı 5000 chipin
Akbank hesap açmaya başvurdum , görüntülü görüşmedir fasa fiso belgeleri onayladım fakat mobil bankacılığa giriş olmuyor kartın yollanmasıyla ilgili bilgiler çıkmakta
-
Bu artı para hesabı kullanmasak faiz işlemiyor dimi hesabı açmamı yeterli olur görev için ? Sadece yedekte bulun ek hesap gibi mi oluyor ? Birde kredi kartına daha önceden fatura ödeme talimatı vermiştim o geçerli olur mu ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Annem yanlışlıkla 4000-5000 seçip onaylamış, değiştirmenin bi yolu var mı? 1200 chip veriyor, fark baya fazla
Arkadaşlar bu 5 bin TL chip para kampanyasına katılmak icin sorum olacak. Önce artı para hesabı mi açıp, otomatik ödeme talimatı verip öyle mi tahahhut yapmak gerekiyor, yoksa önce tahahhutu kabul edip sonra mi diğer adımları gerçekleştirmek gerekiyor
Altungold sitesinden puan yükleme yapamıyorum 5000 yazınca error veriyor 500 yazınca yapıyor bilgisi olan varmı 10 seferde işlem yapmak zorunda mıyım 5000 chip için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X