Sistemde bir sorun var sanırım. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 17 Eylül 2021; 19:44:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank—N11.com’da 150/40 İndirim BİTTi!
-
-
Yapıştıralım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alınmıyor maalesef
Kodlar bittiği için işleminize devam edemiyoruz diyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konu N11 ve Akbank ise sorun olmaması mümkün mü :)
Sektörünün en sorunlu 2 firması.
-
Hepsiburada,trendyol,n11 sıra gg ile amazonda.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kod bitmiş peh peh
Bitti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bitmis
Bu kadar kısa sürede biteceğine ihtimal vermiyorum. 10-15 dakika arayla uygulamaya iki defa girmem gerekti. İlkinde yoktu kampanya, ikinci defa girdiğimde gördüm. Bir tarafta n11, diğer tarafta akbank… sorun olmaması için bir sebep yok gibi…
Konuyu görmeden önce girmeme rağmen bana da bitti demişti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kod alınmıyor malesef.
ne başladı da bitti ki
zaten n11.com 100/40 kuponmu tanımlamışmı silmiş mi mıçtı batırdı cafer bez getir cıvık mıştı tez getir
akbankta zaten 6-7 temmuz sistemleri patlamıştı (Feyyaz çippuanlar kuponlar başka yaz) ne yaptığı belirsiz
en irrite iki kuruluş biraraya gelince yaptıkları yapacakları kampanya fos çıkar
n11 bitmiş!
akbank da pire!
-
N11 ztn satacaklar ama bu politikalarından ötürü bedava verselerde alan çıkmıyor belli ki. Tam kayyimlik.
Ne ara bitti ya.. Kodlar 100 taneydi herhalde
Sistem.hatasi olmuştur telafi çeki bile.yuklemeden telefonla özür dilerler yitik n11 3 yildir yüzüne bakmam 11.11 dışında gecen sene zaten.11.11 öncesi diger firmalar yetmişti bana
-
N11 de kupon ekle dedigimiz zaman hata veriyor dostlar???
bim bitmiş
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ne başladı da bitti ki zaten n11.com 100/40 kuponmu tanımlamışmı silmiş mi mıçtı batırdı cafer bez getir cıvık mıştı tez getir akbankta zaten 6-7 temmuz sistemleri patlamıştı (Feyyaz çippuanlar kuponlar başka yaz) ne yaptığı belirsiz en irrite iki kuruluş biraraya gelince yaptıkları yapacakları kampanya fos çıkar n11 bitmiş! akbank da pire! |
Konu N11 ve Akbank ise sorun olmaması mümkün mü :) Sektörünün en sorunlu 2 firması. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X