< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL (13. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Görüntülü görüşme yapmadan uye oldum bu nasıl olabilir ki ilginç geldi bana sadece nfc kimlik tarama ve yüz tanıma yaptım. kredi başvur tıklayınca 1 saat beklemelisiniz diyor. Bilgisi olan varsa bilgilendirirse sevinirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jhonturk -- 16 Nisan 2022; 19:10:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hem garanti hemde Akbank için denedim.
Garanti; az önce deneyeyim diye yaptım, tak müşteri oldum. Sorunsuz ilerledi her şey.
Akbank; tam anlamıyla çöp. Bulaşmayın. Ne uygulaması düzgün, ne müşteri hizmetleri vs.
Uygulamaları sorunlu, bilgilerinizi giriyorsunuz kredi kartı tıklamama karşın kredi kartı onay yazıyor. Baya denedim, bir baktım kredi onay, sonra denedim kredi revize yazıyor. Müşteri olamadım bile.
Müşteri hizmetleri şubeye yönlendiriyor ayrıca diğer müşteri hizmetleri de mesai saatlerinde arayın dedi.
Kısaca uzak durun derim. Kaş yaparken göz çıkarmayın.
Girdiğim bilgileri silme derdindeyim şuan. Müşteri hizmetleri de şuan müşteri değilsiniz tam olarak dedi. Nasıl silebilirim bilmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar bu 500/50 500/100 chip para muhabbeti için ayrı ayrı 500 TL harcamaları farklı günlerde mi yapman lazım 2500 harcama yapıcam parça parça ama nasıl yapmak lazım aynı gün olabilir mi?
Garanti 5000 veriyor mu halen ?
1 saat sonra tekrar deneyin krediyi anında veriyor
Teşekkürler krediyi aldım
Merhaba, bahsi geçen üründen hala kullanabiliyor muyuz, kampanya süresi, kullanıcı limitli gibi ibare göremedim. Akbank ile hiç çalışmadım.
tam beş gündür deniyorum görüntülü görüşme kısmında takılıp kalıyorum yoğunluk var deyip bağlanmıyor. vazgeçtim soğudum resmen
-
Ben de aynı durumdayım, görüntülü görüşme kısmını geçemedim,kredi onaylandı yazıyor. Müşteri hizmetlerini aradım onlar görüntülü konuşma aşamasını geçmeniz gerekiyor dedi. Ben de sizi seviyorum dedim 🙂
Mobilden üye oldum- görüntülü görüşme yapmadım-
yeni kimlik-geçen hafta içi!
Kredi için; şubeye gelin yazıyordu. 3-5 kez denemiştim.(sicilim pırlanta)
Şimdi tekrar denedim, kredi onaylandı!
Bu seferde en sonda hata verdi.
2. Denememde onay verdi.
Para hesabıma geçti.
Sistemleri gerçekten saçma çalışıyor!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sözleşme 11 gündür gelmedi. 5 gün geçtiği için de artık 0 faizli kredi çıkmıyor. İnternet şubeden girip hesabı kapattım. Mobilden tekrar başvuru yapmayı denedim, size buradan yardımcı olamıyoruz en yakın şubeye gidin uyarısı çıkıyor işleme devam etmiyor. Sözleşme gelmesini bekleyen varsa 5 gün geçmeden müşteri hizmetlerinden kredi başvurusunu yapsınlar mutlaka.
-
Hikaye anlatmayın adam işlem ücreti alıyor faiz alsa duramazsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şikayet var sitesine bakın Kredi falan vermiyor.
Alan bir avuç azınlık oda reklam olarak gerisi fasafiso.
Şubede yönlendirip Kredi red edildi denilenler var.
Görüntülü görüşmeyi hiç yapamayan var.
Hem Kredi vermeyip hem Kredi kartı gibi bir çok ürünü otomatik kitliyorlar diyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 18 Nisan 2022; 12:30:22 >
Az önce yine kendi telefonumdan başka bir arkadaş için denedik.
Defalarca uğraştık ama yüzü tanımadı, nihayetinde şubeye yönlendirdi.
Sanırım cihazı tanıyor o yüzden aynı cihazdan yine vermiyor...
-
Şubeye davet ediyor. İş felan yok. Gitsek alır miyiz
Ben iki tane hesap açtım aynı telefon ile. Sorun olmadı
Sürekli görüntülü görüşmeye yönlendiriyor ama ne hikmetse 2 gündür onlarca kez denedik bağlanmıyor.
-
Bugun yoğun uğraşlar sonucu önce üye oldum sonra kredi aldım. Yoğunluktan dolayı müşteri temsilcisine görüntülü olarak zorda olsa bağlandım. Benimle birlikte iki kuzenimde aynı şekilde hem üye oldular hemde kredi çektiler.
Olmuyor diye birşey yok ... Ama zor oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
TC kimlik kartı ön yüzü arka yüzü çekip daha sonra yüz fotoğrafınızı çekiyor. Daha sonra NFC ile TC kimlik kartı tanıtıyorsunuz devamındaki ekranda iş bilgileri giriyorsunuz ve en sonunda kaydet yapıyorsunuz. Daha sonra görüntülü görüşmeye yönlendiriyor. İnatla bekleyin devam yapın yarım saat bekledim sonunda müşteri temsilcisine bağladım. Bana sorduğu üyelik onayı ve kredi onayı. Ayrıca kimlik karto üzerinde imzaya arka kamera ile bakıyor. Bukadar. Başka birşey sormadı. Para hesaba geçince 1 saat kullanmadım sonra kullanabildim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X