Şimdi Ara

Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
11
Favori
51.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yoğunluk var galiba ben bağlanamiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Bilemiyorum, ben bilerek sabah erken saatlerde yapmaya çalışmıştım işlemi. Öyle deneyin isterseniz.

• Woody WP W kullanıcısına yanıt
    Yarına kalmaz sistemi düzeltirler...

• ben az önce tamamladım görüntülü görüşme ile, kredi başvurusunun dün 18:00 da bittiğini söyledi müşteri temsilcisi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kampanya bitti mi? Hala başvuru alınıyor mu?

• hakanademir H kullanıcısına yanıt

Aynı şekilde akşam 20.00 gibi bağlandım. Kampanyanın 18.00'da bittiğini söyledi MH.

• Yaklaşık 2 haftadır günün hemen hemen her bölümünde telefonda denedim. Bağlantı yoğunluğundan hep şubeye yönlendirdi. Bugün sabah tekrar denedim bu sefer de onaylanmış görünen kredi görüntüleri silinmiş ve 1,99 oranından yeni başvuru seçeneği kalmıştı. Bugün sabah şubeye gittim kredi başvurlarının dün sona erdiğini söylediler. Dün onaylanan başvurularım vardı deyince sistemden bakalım onay görünüyorsa kullandırırız dediler ve telefonda görünmemesine rağmen şubede göründü arkdaşlar. Ayrıca; şubeye gitmenin banka için sıcak müşteri olmasından hareketle, kredi kartı ve fatura ödeme talimatı vermek zorundasınız dediler. Ben de, bu kredi için öyle bir şart internet sayfanızda yazmıyor şubeden yapılırsa da bunlar bunlar aranır diye bir şart yok dedim. Israrla üsteliyor. Ben de kredi şartnamesinde böyle husus mu var dedim ben size bildiriyorum diyor. Sizin bildiriminiz hüküm ifade etmez benim içim dedim bana yazıyı gönderin bunlaar alınmazsa verilmesi kredi verilmez şartı var mıdır gösterin deyince, kredi kartı ve fatura talimatını satamadı bana:)) Velhasıl krediyi telefondan olmamasına bitmiş görünmesine rağmen şubeden çektim. Bence siz de deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurcan07 -- 21 Nisan 2022; 14:11:30 >

• İşin düşündürücü tarafı kimlik bilgilerini fotoğrafi falan verdik ama görüntülü görüşme yapamadık hesap açılmadı ama bilgiler onlarda kaldı.

Kafaya göre bir şeyler yapmazlar umarım.

• Bitmiş . Nasıl haberim olmadi nasıl görmedim konuyu hayret

• chest_mike kullanıcısına yanıt

Hocam kampanya yi carsamba gunu bitirdiler annem emekli ogretmen carsamba gunu sabahtan oglene kdar subede sira bekleyip basvurmus. Aksam mobile giris YAPTIRMAMISLAR persembe gunu gittigin de talep cok oldugu icin kampanyayi sonlanditdik demisler. Ama hesabi acmayi ihmal etmemis arkadaslar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leziak kullanıcısına yanıt
    Çok çakallar ya.

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

@trakyAli-1986 hocam aynı durumdayız ve müşteri hizmetlerini aradım adıma vadesiz hesap açılışı olmamış. Sizde deneyin bir sorun istersiniz karşılıklı teyitleşmiş oluruz. 444 25 25

• pizdies kullanıcısına yanıt
    Kredi bitmiş hesap açılması önemsiz.

• 2 nisanda mobil görüntülü görüşmeyle hesap açtım...Sözleşme gelecek dediler, 19 nisanda anca geldi sözleşme ve kart...İmzaladım...Kampanya bitti ama hala mobildeki krediler kısmına girerken "imzaladığınız sözleşme üzerinde son kontrolleri yapıyoruz" uyarısı çıkıyor... 

Neyse kapatırım hesabı, umarım görüntülü açtıkları gibi kapatabiliyorlardır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 22 Nisan 2022; 19:27:17 >
  • Görüntülü görüşme yoğunluğundan dolayı şubeye yönlendirmişti beni. şubedeki kadın da sigorta olmadan kredi çıkmıyor dedi, tamam dedim, kandırmış beni. sonra ertesi gün arayıp iptal ettirmeye çalıştım. hala talep değerlendiriliyor yazıyor. bekliyoruz bakalım. benzer sorun yaşayan vardır elbet

• 7500 lira ile ne alınabilir ki bu zamanda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt
    Yatırım... Altın al at köşeye.

• nbispf N kullanıcısına yanıt
    Akbank işine gelmediği talepleri cevaplamaz. Size sürekli mail gelir, talebiniz degerlendirme de diye.

Beni 1 aydan fazla beklettiler.

Cimerden BDDK ya şikayet ettim, iki günde çözdü kopekler ;)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.