< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kredi puanınız istedikleri seviyede ise mobil üzerinden tüm işlemler sıkıntısız oluyor ve online olarak krediniz hesabınıza yatıyor. Eğer mobil uygulamada kredi için şubeye davet çıkarsa hiç uğraşmayın arkadaşlar.
-
Eski müşterilerde alma yolu yok mu önceden olduğu gibi 😂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şubatta mobilden akbanklı olmuştum direkt kredi ekranına 12 ay 7500 tl yazıyorum çıkmıyor başvuramıyor muyum acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çektiğin çileye değmemiş bence
Başvuramazsınız müşteri olurken hangi ürünleri istiyorsunuz diye soruyor vadesiz tl hesabı ve krediyi seçerek adım ilerleniyor.
-
Hesabı sildirip yeniden kayıt olabilirsiniz
kredi kartı vardı ben de ama hesap açmamıştım ben de yararlanabilir miyim ?
-
Bazı arkadaşların belirttiği gibi şartları tutan herkese vermiyorlar
Şubeye gidilecekse neden mobilden başvuruyoruz ya
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Akbankli olduktan sonra kendimiz mi belirliyoruz krediyi .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7500 verdiler, Kredi kartı başvurumu kabul etmediler limit hakkım vardı halbuki. Gündüz bi sorayım tekrar deneyeceğim Kredi kartıni. 500 chip-para kampanyası için almak istedim.
Vadesiz hesap+ Kredi + Kredi kartı başvurusu yaptım. Baska bankadan kimlik bilgilerimi alıp onayladı hemen. Çok hızlılar maşallah, başarılı.
Akbanklı olmadan önce, onay aşamasında Krediyi seçerken 7500 limiti otomatik belirliyordu galiba sen degistiremiyorsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 4 Nisan 2022; 6:1:35 >
Kimlik kartımı NFC özelliği çalışmadığı için yapamıyordum Diger bankadan bilgilerimi alıp onaylaması beni çok mutlu etti.
Geçen hafta Garanti bankasından faizsiz 5000 lira alacaktım NFC özelliği olmadığı için yapamamıştım ve Garanti Bankası gelişmemiş bir banka benim gözümde çünkü Akbank gibi diğer bankadan bilgileri almayı akıl edememiş
NFC ile ekstra olarak diğer bankalardan bilgilerini alma seçeneği eklemişler benim de NFC çalışmıyordu bugün tekrar denedim diğer bankalardan bilgilerini al tuşu çıktı tıkladım hemen onayladı NFC olmasa da olur deneyin hocam NFC okumadiktan sonra çıkıyor o seçenek Kentkart falan okutun hata versin sonra çıkar
Olunuyor hocam diğer bankalardan bilgi alma seçeneği eklemişler yeni .
Ben de ilk gün yapamamıştım bugün tekrar denedim diğer bankalardan bilgi alma seçeneği eklemişler NFC olmadan oluyor hocam.
Benimkini direkt onayladı hocam gecikmiş ödemeleriniz varsa veya Kredi puanınız düşük ise gıcık olmuş olabilirler bunu her banka yapıyor
Hocam bugün şubeye gidicem bakalım ne diyecekler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam size nasıl bir kredi kartı vermek istedi bilmiyorum ama ben başvuru ekranında 500 TL hediyeli kredi kartı gördüm tıkladım istedim 500 TL hediyesi ile verdiler size de belki onu vermek istemiştir yanlış anlamış olabilir misiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X