Şimdi Ara

Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
11
Favori
51.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda paylaşılan resimdeki gibi ön onay bildirimi bana da geldi, evrakları tamamladım arkadaşımla şubeye gittim. Şubedeki bayan önce benim daha önce yaptığım başvuruyu sildi ve açtığım hesabı kapattı. Sonra telefonumu eline aldı, yeni hesap açıp yeniden kredi başvurusu yaptı. Yeni banka kartı verdi, kredi kartı formu doldurttu. ‘Kredi kartını teslim almayıverirsiniz’, ‘banka kartı ücretsiz’ falan dedi. En son bir de sigorta yapmak isteyince bende şafak attı orada müşteri hizmetlerini aradım müşteri hizmetleri yetkilisi “sigorta kesinlikle zorunlu değil” diyor, bu bayan “şubede zorunlu” diyor. Yeni hesap açma, kredi kartı satma vb. primi yetmemiş, sigorta satış primi de kazanacak hanımefendi.

Ben de krediyi almadan çıktım, akşama da tüm işlemleri iptal ettim, hesabı kapattım ve bu açıkgöz bayanı Akbank müşteri hizmetlerine şikayet ettim. Bakalım sonuç ne olacak.

Üstelik bu hanımefendi başvuru süreci boyunca bizimle tatlı tatlı sohbet ederek yeni neslin eğitimsizliğinden falan yakındı durdu. Sonradan öfkeyle aklıma geldi “asıl sorun eğitim yetersizliği değil ahlak yoksunluğu” deseydim keşke dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kredi puanınız istedikleri seviyede ise mobil üzerinden tüm işlemler sıkıntısız oluyor ve online olarak krediniz hesabınıza yatıyor. Eğer mobil uygulamada kredi için şubeye davet çıkarsa hiç uğraşmayın arkadaşlar.

• Eski müşterilerde alma yolu yok mu önceden olduğu gibi 😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şubatta mobilden akbanklı olmuştum direkt kredi ekranına 12 ay 7500 tl yazıyorum çıkmıyor başvuramıyor muyum acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nsy77 kullanıcısına yanıt

Çektiğin çileye değmemiş bence

• pipola P kullanıcısına yanıt

Başvuramazsınız müşteri olurken hangi ürünleri istiyorsunuz diye soruyor vadesiz tl hesabı ve krediyi seçerek adım ilerleniyor.

• safaemre1907 kullanıcısına yanıt

Hesabı sildirip yeniden kayıt olabilirsiniz

• kredi kartı vardı ben de ama hesap açmamıştım ben de yararlanabilir miyim ?

• JustCrew J kullanıcısına yanıt

Bazı arkadaşların belirttiği gibi şartları tutan herkese vermiyorlar

• Şubeye gidilecekse neden mobilden başvuruyoruz ya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kendilerini çok takdir ettim kimlik onayı çalışmıyordu diğer bankalardan doğrula diye bir seçenek çıktı tıkladım hiçbir şey gerektirmeden direkt onayladı telefonumda açık olan bankalardan tanıdı sanırım beni.

Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL

• bLind kullanıcısına yanıt
    Akbankli olduktan sonra kendimiz mi belirliyoruz krediyi .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 7500 verdiler, Kredi kartı başvurumu kabul etmediler limit hakkım vardı halbuki. Gündüz bi sorayım tekrar deneyeceğim Kredi kartıni. 500 chip-para kampanyası için almak istedim.

Vadesiz hesap+ Kredi + Kredi kartı başvurusu yaptım. Baska bankadan kimlik bilgilerimi alıp onayladı hemen. Çok hızlılar maşallah, başarılı.

Akbanklı olmadan önce, onay aşamasında Krediyi seçerken 7500 limiti otomatik belirliyordu galiba sen degistiremiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -observer- -- 4 Nisan 2022; 6:1:35 >
  • -observer- kullanıcısına yanıt

Kimlik kartımı NFC özelliği çalışmadığı için yapamıyordum Diger bankadan bilgilerimi alıp onaylaması beni çok mutlu etti.

Geçen hafta Garanti bankasından faizsiz 5000 lira alacaktım NFC özelliği olmadığı için yapamamıştım ve Garanti Bankası gelişmemiş bir banka benim gözümde çünkü Akbank gibi diğer bankadan bilgileri almayı akıl edememiş

• DyZee D kullanıcısına yanıt

NFC ile ekstra olarak diğer bankalardan bilgilerini alma seçeneği eklemişler benim de NFC çalışmıyordu bugün tekrar denedim diğer bankalardan bilgilerini al tuşu çıktı tıkladım hemen onayladı NFC olmasa da olur deneyin hocam NFC okumadiktan sonra çıkıyor o seçenek Kentkart falan okutun hata versin sonra çıkar

• geekiad G kullanıcısına yanıt

Olunuyor hocam diğer bankalardan bilgi alma seçeneği eklemişler yeni .

• .Eray. kullanıcısına yanıt

Ben de ilk gün yapamamıştım bugün tekrar denedim diğer bankalardan bilgi alma seçeneği eklemişler NFC olmadan oluyor hocam.

• Sneijder101010 kullanıcısına yanıt

Benimkini direkt onayladı hocam gecikmiş ödemeleriniz varsa veya Kredi puanınız düşük ise gıcık olmuş olabilirler bunu her banka yapıyor

• Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt
    Hocam bugün şubeye gidicem bakalım ne diyecekler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nsy77 kullanıcısına yanıt

Hocam size nasıl bir kredi kartı vermek istedi bilmiyorum ama ben başvuru ekranında 500 TL hediyeli kredi kartı gördüm tıkladım istedim 500 TL hediyesi ile verdiler size de belki onu vermek istemiştir yanlış anlamış olabilir misiniz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.