Şimdi Ara

Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
11
Favori
51.834
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şubeye gitmeme gerek kalmadı. Olumsuz yanıtını verdiler. Daha önce hesabım olduğu için galiba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sneijder101010 kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam neyinizi beğenmediler acaba kendileri kaybederler .

Bankalardan para istemeyin hocam bana her banka para vermek istiyor istemiyorum öyle müşterileri çok seviyorlar bunun durumu var verirsek zaten ödeyecek ama almıyor diye çıldırıyorlar.

Banka şubesine gidip Kredi istediğiniz zamanda bu her zaman için geçerli aklınızda bulunsun sizden belge talep ederlerse vermiyorsanız vermeyin zaten ihtiyacım yok keyfi çekiyorum diye atar yapıp çekin gidin büyük ihtimalle siz kalktığınız anda geri çağırıyorlar ihtiyaçlı gözükmeyecek siniz keyfi çekiyorum diyeceksiniz ihtiyacı var gibi gözükürseniz umursamıyorlar ezerler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bay Muhalefet kullanıcısına yanıt

Söylediğiniz türden bir durum söz konusu değildi.

• nsy77 kullanıcısına yanıt

Keşke uyanıklık yapan biri için böyle bir kampanyadan vazgeçmeseydiniz hocam işinizi yapın ben kampanyada olanı istiyorum 500 TL hediyeli olanı deseydiniz biraz sert çıkıp geri vites yapardı hemen . Faizsiz kredi de cazip bu zamanda

diğer bankalardan bilgi alma seçeneği nerede acaba akbanklı ol sekmesinin içine girince çıkmıyor bi görüntü atabilir misiniz?

• saphine S kullanıcısına yanıt

Hocam linkteki şeyden tıklıyorsunuz daha sonra bilgileri yazıp kamerada kimliği arkalı önlü gösteriyorsunuz devam diyorsunuz NFC ekranı geliyor oraya kredi kartı ya da Kentkart okutun hata versin bir iki kere hata verdikten sonra Diger bankalardan onaylayalım seçeneği çıkıyor diğer bankalardan onaylama demek şu şekilde hesap açıldıktan sonra bir lira havale yapıyorsunuz Akbank hesabına kendi banka hesabınızdan kendi banka hesabınızdan yapılınca sizin olduğunu onaylıyor

Dediğim ekranda NFC olmayan telefonlarda birkaç kere deneyin o ekran çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay Muhalefet -- 4 Nisan 2022; 9:8:41 >
  • akbank da kredi kartı olup hesabı olmayanlar yeni hesap açıp bu kampanyadan faydalanabiliyormu? bilgisi olan varmı?

• işyerimin önceki maaş hesabı akbanktı simdi değişti ama kartım ve hesabım var.

hesap sildirme icin bir bakınayım. 7500tl 12 ay iyi.

• Biraz önce başvurdum yarım saat geçmeden kredi başvurunuz onaylanmamıştır mesajı geldi birde hesabı kapatmakla uğraşacağız

Yok oyle bisey sildirsen de eski musteri kaydı sistemde görünür dedi mh vermez bence

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BuI kullanıcısına yanıt
    Garanti sartlari nedir ne kadar veriyor
    konu linki varsa gonderir misiniz

Kredi dosya masraflarini da geri aliyorlardi onceden burda alınmaz mi?

• 07ENGİNEER 0 kullanıcısına yanıt

Hayır alınmıyor hocam

galiba iptal ettiler o seçeneği.

5-6 kez hem ios hemde androidden denedim, şubeden devam edin diye uyarı yazısı çıktı.

• yak89 Y kullanıcısına yanıt

Çok Şükür Kardeşim evet faizdir.

• Bana da öyle geliyor. Ben belirtilen yöntemle aldıktan yarım saat sonra işyerinde arkadaşa denedik o seçenek çıkmadı.

• Yoğunluk mu var görüntülü görüşmeye bağlanmıyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sahin1001 S kullanıcısına yanıt

Evet yoğunluktan kaynaklanıyor bekleyebilirsiniz

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

NFC çalışmayan kişiler için bu yöntem NFC adımını geçtikten sonra bankaya gel diyorsa mobilden onaylayacak kadar güvenmiyorlar anlamına gelir benimki direkt onaylandı yengeme yaptım arkadaşıma yaptım hiç sorun olmadı dediğim yöntemde

Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL

hocam banada bu şekilde mail geldi. aradım şubeye gitmeniz gerekiyor yine de diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.