Hocam dosya masrafı adı altında alınması gereken miktar değil midir ? Örnegin birevime verilen dosya masrafı için verilemez demiyolar. |
Akbank sıfır faizli kredi yeni müşterilere özel 7500 TL (4. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Hocam katılım bankaları da irdelenmesi incelenmesi gereken kurumlar. Birisi direk faiz alıyorum diyor diğeri ise başka şeyler altında faiz oranlarında miktarlar alıyorlar. Bir para aldığınızda aynı miktarda geri odemiyorsaniz ona faiz denilir zaten. 7500 lirasının ne işlem ücreti olabilir ya da dosya ücreti? Sağ kulağı sol elle tutarak bazı şeyleri değiştiremezler. Karar sizin yine de.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üye oldum fakat ekranda çıkmadı. Kredi kısmına tıklıyorum 1 saat sonra girin diyor. Bu krediyi illa başvuru sırasındamı veriyor?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
eski kimlik kartıyla başvuran oldu mu acaba ?
-
5 sene önce axess kartım vardı . ilkdefa mobil indirip üye olanlara diyor . ben simdi üyeliğimi actım ama karsıma kredi secenegi cıkmadı sanırım ilk defa akbanaka üye olanlara veriyor . ben ilk defa mobil indiirp uzaktan kayıt olanlara anladım ?
-
%150 enflasyon varken kredi kaçmaz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
üye oldum nedir arkadaş, dernek mi vakıf mı bu? müşterisin sen müşteri kal...
-
Ben de aynı şekilde hesap açtım ama açarken kredi vesaire sormadı, bir saat geçti şimdi se başvurunca faiz gösteriyor, yapamadım
Tutarı 7500 yazıp sigorta yerine tıklayınca %0 faiz çıkıyor hocam ama vermedi bana 😬
Merhabalar. Mecburiyetten peşin paraya telefon almak zorunda kaldıktan sonra, bu kampanya aynı durumda olanların için, biçilmez kaftan. İlaç gibi geldi. Yalnız dikkat edin arkadaşlar. Bana teminat kıvır zıvır 360 tl gibi masraf çıkardılar. Müşteri hizmetleriyle uzun konuşmalarım sonucu masrafı iptal ettirdim. Ertesi gün olumlu sonculandit. 1 adet fatura talimatı ve kredi kartıyla işlemi hallettik. Ama herkese çıkmıyor. Neye göre değerlendiriyorlar bilmiyorum ama. Ben eski müşterisiydim. 2 kredim vardı. Erken kapatmıştım 6 sene önce. Kredi notum da yüksekti
Verilen beleş parayı bile eleştiren dh üstadları var 😅
Beni sürekli şubeye yönlendirdi saçma şekilde.
-
çok garip neye kime göre değişiyor kredi anlayamadım.Birçok kişiye faizsiz kredi cıkmamıs,kimiside benim kredi/banka kartım vardı genede aldım yazmış.Benim hesabım var görünüyor e-devletten bakınca ama giriş yapamıyorum sitelerinden ...
-
Hiç bankaya gitmeye gerek kalmadan alabilen var mı
Valla 5 inci denemeden sonra oldu. Görüntülü görüşme başlat dedim onda da hat servis yok diye hata verdi ve görüntülü görüşmeye başlayamadım. Uygulamada ise ilk adıma geri döndü ve bir daha da selfie sonrası adıma bir türlü geçemedim. Akbank’tan mesaj geldi kredi başvurusunda bulundunuz diye. Bakalım nolacak
Ben aldım hocam
Hadi bakalım inşallah çıkar
Hemen veriyor mu kaç gün sonra aldınız
15 dk falan sürdü. M.temsilcisi ile görüntülü görüşme sonrası anında geldi hesaba.
Anladım teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X