Şimdi Ara

AKBANK Şok marketlerde geçerli 75 TL indirim kodu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96
Cevap
5
Favori
11.108
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Degerli Akbankli, TikTak 650 TL İndirim Kampanyası kampanyasindan kazandiginiz indirim icin kodunuz: AKBJ38TVV.

Degerli Akbankli, TikTak 650 TL İndirim Kampanyası kampanyasindan kazandiginiz indirim icin kodunuz: AKBEQTAIV.

Degerli Akbankli, Espressolab Hediye Kahve Kampanyası kampanyasindan kazandiginiz indirim icin kodunuz: TWSRURZ.

Degerli Akbankli, Espressolab Hediye Kahve Kampanyası kampanyasindan kazandiginiz indirim icin kodunuz: VQ3V66R.

Degerli Akbankli, D&R 100 TL İndirim Kampanyası kampanyasindan kazandiginiz indirim icin kodunuz: 15227063.

Carrefour 750 alışveriş 75 puan 591718864635 (süresi geçmiş olabilir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheGladio -- 11 Haziran 2024; 12:37:44 >
  • dandik malesef.

www.sikayetvar.com
    Lio Zeytinyağı Şok Market
    https://www.sikayetvar.com/sok-marketler/lio-zeytinyagi-sok-market

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• maalesef carrefourda geçerli bir kod vermiş, şok market kodu ile takas etmek isteyen var mı?

• şok mağazada kod kullanmak isteyen ama sıkıntı yaşarım diyenler; kasiyere sok kart menüsünden dijital kod kullanacağınızı söyleyin. önce 10 haneli kod, sonra 6 haneli ref. kod.

• Bende iki tane kod var. Mesela 160tl lik urun alinip 75/75 yani 1 alisveriste 2 kod kullaniliyor mu? Migros a101 vs hediyem kart mantigiysa olurda sok u bilmiyorum

• Carrefoursa ve Şok Market kodu olup da kullanmayan varsa talibim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vip Üye kullanıcısına yanıt

Belki oluyordur belki olmuyordur ama bunu gel de işi yapacak olan kasiyerlere anlat anlatabilirsen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uAcem kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi yapıyorum ama kabul etmedi

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt

slm hocam siz nasıl yaptınız, ben yapamadım.

Ulan ne gıcık iş yok başında 0, yok ilk 10 hane, son 6 hane ne bu ya.

• Kişiye özel veriyor bu kodları galiba bizde bişey yok.

• Sepeti yapip mağazadan gel al seçin diğer aşamada Sok Kart/ dijital kod bölümünde telefon numarası bölümüne Akbankin verdiği kodun son 6 hanesini çıkarıp el ile yazın. Sonra işlem kodu kısmına son 6 yi yazın. Uygulamadan el ile girin kodu zaten kendisi otomatik 0 atayacak. KOPYALA YAPISTIR OLMUYOR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 12 Haziran 2024; 12:0:29 >
  • kodu kullanmaya başardım sonunda, ödeme yaparken boş kart seçmişim sipariş oluşmadı, tekrar sipariş oluşturmak istediğimde kodu girdiğimde, şok bakiye 0 gösteriyor, yandı heral kod

Edit: 10-15 dakika sonra denedigimde geri geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_92 -- 12 Haziran 2024; 14:4:52 >
  • Şubeden kullanın geçin. Dijital kod girişi diyorsunuz. Son 6 haneyi 2. sorduğunda söylüyorsunuz, o kadar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Carrefour yapan oldu mu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mkekec M kullanıcısına yanıt

alt limit yok

• Stereo Palma kullanıcısına yanıt

teşekkürler bende sizden esinlenip gel al yaptım tam tamına biri 75 diğeri 80 tl olmak üzere çok kolay oldu

bence kimse yabana atmasın 75 tl çok değil ama hiç yoktan iyidir alt limit yok cepten de fazla para çıkmaz bayram geliyor şeker çikolata falan neym alın verin giitsin:)

• mağazaya gidip uğraşmak yerine zaten gideceksen GEL AL YAPIN ,

gidip alın,

önce siparişi geç,

son sayfada mağaza teslimi seç,

sonra da ŞOK KART / DİJİTAL KOD KULLAN A TIKLA (ÖNCE BAŞINA 0 İLE BAŞLA GELEN KODUN İLK 10 RAKAMINI GİR DİJİTAL KODA DA SON 6 RAKAMI YAZ )

fark varsa da kart yada banka kart ile ödemeyi seçmeyi unutma ,

hepsi bu kadar, afiyet olsun....

• 50 mt yanımda şok var.

ama gel al yapında 3 km ötedeki mağazaya git dyor.

şok her detayıyla insanı şok ediyor gerçekten.

• Migros jetler gibi bazı şubelerinde gel al yok en yakın mağaza olmak zorunda değil.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.