< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üretici kim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 10 Haziran 2024; 23:37:34 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Verildi hayırlı olsun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
bana da lazım AKBANK Şok marketlerde geçerli 75 TL indirim kodu. kullanmayacak arkadaş varsa verebilir mi? PMden |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Carrefour 75 tl gelmiş. Carrefour kart ile kişiselletirme yapın diyor. bende kart yok nasıl olacak ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @ferhat -- 11 Haziran 2024; 1:17:5 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yukarıda yazılan gibi dijital kod bölümüne verilen kodun ilk 10 hane girdim altada son 6 hanesini ancak devam et butonuna basamıyorum siz nasıl yaptınız < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GK Kara Murat -- 11 Haziran 2024; 2:5:55 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Tamamdır hocam oldu kopyala yapıştır yapınca olmuyormuş. Dediğiniz gibi telefon numarası gibi 10 haneli kodun önüne 0 gerekiyormuş. Bu arada o kadar alışveriş yapmanıza gerek yok hocam mağazadan gel al seçip alabilirsiniz sanırım alt limit yok deniliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Magazadan almak daha mantıklıymis, dediginiz gibi. Bu seferlik böyle olsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
alınır mı? |