Şimdi Ara

Akbank Tosla [ANA KONU] (328. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.621
Cevap
326
Favori
766.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uygulama giriş 5 200 yükle 15 200 harca 30 toplam 50 gelmiş Akbank Tosla [ANA KONU] 

• peki Tosla'nın aylık 3 tane bile kampanya yapmayıp hala aylık 3 tl hesap ücreti alması...Akbank Tosla [ANA KONU] 

nays, papara vs'nin aylık 30 tl kesmesi lazım o zaman bu hesaba göre Akbank Tosla [ANA KONU] Akbank Tosla [ANA KONU] 

• SYLAS S kullanıcısına yanıt

fatura ödeme kampanyaları da 3-4 aydır hiç yok

herhalde tosla fatura başına verdiği 10 tlden zarar etti galiba

ama sürekli faturanı oluşdurduk öde veee

vay internetin bitmeden yetiştik çığırtkan bildirimleri geliyor(süsecekler)

pehh

200e özel 50 geliyor da TOSSlama yapıyorum 3 tl.si hep aidat otomatik alıyor 47 tl ile idare ediyoz

Bunu da vermezsse asla işim olmaz. TOSSlamam üleynn

• sadbul S kullanıcısına yanıt

bize hiç bir şey yok ,ne bu ne de 200/50...Aylardır bir şey vermiyor ben de kullanmıyorum

• Tosla yakında fişi çeker muhtemelen. Hiçbir kampanya vs yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dembe7 kullanıcısına yanıt
    benim beterim dokundu😀 Sebepsiz yere hesabımı kapattılar çok sövdüm ,sonunda bu duruma geldiler.😇🤓

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine tek gelen 200e50 🤷🏻‍♂️

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Bana gelen kampanya bile yok

• Bana da gelmiş. Her ay geliyor idare eder.

• bu ayda 2 kartta da hiç bir şey yok

• Bana 50 TL kazanma kampanyası gelmiş. Giriş yap 5 TL, yükleme yap 15 TL... Arabada beş, evde on beş falan... :)

• hesabı kapatıp silin gitsin ya bu çöp uygulamayı yarım sene olcak 1 tane kampanya yok.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sadece faturaya 10 lira gelmiş, aylardır o size gelen 50 bile gelmiyor bana sadece fatura geliyor

• glory34 kullanıcısına yanıt
    bu 5 liralar, 15 liralar, ya markette para üstü olarak geçiyor artık, veya kampanyalarda "hediye" olarak. başka işe yaramıyor. 1 pk. cuvara olmuş 80 gayme.

• 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Bimde centro gofret de 5.75 TL ye düşmüş indirim onu da alamıyorsun Akbank Tosla [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt
    genel olarak, ülke ekonomisi tam rezillik. en büyük paran 200 lira. yarım kilo kıymaya yetmiyor. ama gelirler, reel enflasyondan az artırıldığı için, alım gücümüz düşüyor. nays gibi yerler de mesela 150 liraya yaptığı kampanyayı 500 liraya çekiyor. en düşük 500. yani koca Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük banknotundan iki tane, yanında da bir küçüğünden bir tane. utanan da yok, suçu üstlenen de yok.

traji komik yıllar. hayatımızdan yılları çalıp gidiyorlar.

• help steps adım gönderme de bitti sanırım. geçen aya kadar her ay 30 lira gönderiyordu. Ağustosta gelmemişti. şimdi de helpsteps içinde tosla kaybolmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolkien -- 10 Eylül 2024; 23:36:37 >
  • Doğrulanmamış hesaplara kısıtlama gelmiş, harcamalarda onay vermiyor. Tosla tam anlamıyla çöp oldu.
    Akbank Tosla [ANA KONU]

• asabi kullanıcısına yanıt

Tüm aşamaları tamamlıyoruz son aşamada yüz tanımlama işleminde hata veriyor bir türlü doğrulama işlemi yapamadık.

• Ben tekrar bunlara kimlik bilgisi vermem. Akbankta garip garip hadiseler olduğunu okuyorum. gerçi daha geçen haftalarda bakan çıkıp herkesin kimlik bilgileri çalındı dedi. Kimden neyden sakinicaz ki? Allah'a emanet gidiyoruz bu ulkede. Alışveriş yaptirmiyor da acaba fatura ödemesi yapılabiliyor mu onaysiz hesaplarda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idefixoxo -- 23 Eylül 2024; 13:47:12 >
  • 
Sayfa: önceki 326327328329330
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.