Şimdi Ara

Akbank Tosla [ANA KONU] (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.622
Cevap
322
Favori
767.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam karıştırıyorsun bence, Toslaya giremiyorum ki sim bloke yüzünden, profile ulaşılmıyor giremeyince.. Silip yükleyincede aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 8 Ekim 2024; 17:6:18 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bella Ciao kullanıcısına yanıt
    Ben e-sim'e geçince kaldırdım bir şekilde toslayıda ama nasıl yaptım tam hatırlamıyorum toslaymış sizin ben Akbank sandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 8 Ekim 2024; 17:38:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Akbank ta aynı ki😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 8 Ekim 2024; 17:45:6 >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt
    Tosla bana tosluyor 🤪

Ben bankamatiğe gitmeden hallettim

• bu Allahın cezası Toslaya para attım sabah ,ancak belediyenin sayfasında fatura ödeyemedim,neymiş güven damgası yokmuşneyse hesabınızı doğrulayın dediler..nfc aşamalarını geçtik ,ancak kamera yüz verisini bir türlü geçemedik,lanet olası müşteri hizmetleri 3 sefer denediğiniz için tekrar deneyemezsiniz diyor,lan aynı telefonla diğer bankalarda sorun olmuyorda ,senin uygulamanda niye olmuyor,parayı geri bankayada.çektirmiyor faturada ortada kaldı,la nasıl bir kabustur bu Tosla Akbank

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 9 Ekim 2024; 17:17:22 >

Doğrulama işin onlarca defa denedim. NFC geçiyor, kamera hiçbir şekilde geçmiyor. Kendilerine bu sorunu ilettim takmadılar bile, tam bir rezillik yani. Zaten eskisi kadar kampanyası da yok. Hoş, esas bankası olan Akbank da beş para etmez. Kartını, uygulamasını, hesabını defetmek en iyi çözüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifhoca -- 9 Ekim 2024; 12:51:31 >
  • akifhoca A kullanıcısına yanıt
    aynen yarım saat denedim belki, nfc yi geçiyor ,kamera doğrulama geçemiyor bir türlü, bide çok denemeden dolayı engel koyuyor, bari yatırdığımız parayı geri ver değil mi,onuda yapmıyor..müşteri hizmetlerine soruyosun yapacak birşey yok..yeminle adamı delirtir bunlar

edit:tosla kartla başka yerde alışverişte yaptırmıyor,doğrulama nedeniyle kısıtlamışlar kartı

edit2: tosla içinden ödenen faturalara dekontta vermedi,direk anasayfaya attı dekonta basınca, soyunu sopunu...uygulaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 9 Ekim 2024; 17:25:19 >
    Uygulamaya giremiyorum simbloke var diyor bankamatiğe gidiyom simbloke yok diyor, bi girsem uygulamaya destekten hesabı kapatacağım.

• İsmail D. kullanıcısına yanıt
    1 yıldır rahmetli oldu uygulama mh arayıp sildir hocam hesabı. Daha iş görmez bu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    bende kapatacam şu dekontları bir alayım..bunlardqn hiçbir şey olmaz.

• Halen bunu kullanan kaldı mı ki?

• Can851 kullanıcısına yanıt

Her ay 200/50 diğer hesaba da 3 faturaya toplam 30 TL iade kampanyaları yüzünden tutuyorum onun dışında kullanmıyorum ben zaten. İşlemi gerçekleştirip geri kalan 29 gün kaderine terkediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İsmail kardeşim,tosla zamanında en çok kullandıklarındandı.seni bile bıktırdıysa kapatma zamanı gelmiştir..Benim de 2 hesap var.inan 5-6 aydır tek bir kampanya vermedi.

• Aylardır kampanya gelmeyen tosla hesabıma, bu ay 200/50 aşamalı kampanya gelmiş. (5+15+30 şeklinde)
    Tkü ücretleri biriken bimcell hattıma yükleme yapmak istedim. E-ticaret alışverişinde kullandırtmadı. Cihazımda Nfc olmadığı için doğrulama ile uğraşmak istemedim. Gidip bimden fiziki kartımla harcama yaptım. Aylık 3 TL aidatını da hemen kesti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracuda357 -- 10 Ekim 2024; 20:16:21 >
  • barracuda357 B kullanıcısına yanıt
    Bimde nasıl harcadın fiziki tosla kartla mı?

• barracuda357 B kullanıcısına yanıt

Türkçenize hayran olmamak elde değil gerçekten, tebrik ederim.

• nier kullanıcısına yanıt

Anlaşılıyor yine. Klavye devrik tamamlıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barracuda357 -- 10 Ekim 2024; 20:10:14 >

Evet hocam. Fiziki tosla kartımla ödedim. 30 TL iade anında yüklendi.

(5+15+30 şeklinde)

• Bir daha bakın sayın Azem hocam:)

Kanal D bakmaya. Gidiyorum  

• 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.