Şimdi Ara

Akbank Tosla [ANA KONU] (331. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.627
Cevap
319
Favori
768.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni yeni cikan on ödemeli sistemler var demekki hala karlk sektör. Ama akbank bu projeyi bıraktı galiba kampanya yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SYLAS S kullanıcısına yanıt
    el cekti coktandır

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tosla bitmişş. Şuan sadece Nays kullanıyorum. Toslayı silcem .Öneri var mı arkadaşlar ?

• funky soul kullanıcısına yanıt
    Paycell iyidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Silmek yetmez, uygulamada canlı destek hesap iptali yaptırabiliyorsun.

• Ben de iptal edemedim, canlı destekte kart iptali seçiyorum, canlıya aktarmıyor ve kart işlemlerinde kalıyor.. başa bela oldu aw

• Fallenangel_1903 kullanıcısına yanıt

Sebebi canlı destek yalnızca mesai saatleri içerisinde çalışıyor, yarın sabah 9'dan sonra deneyiniz.

• curky C kullanıcısına yanıt
    Ben cuma ve mesai saatleri içinde denemiştim hocam.. Yarın gene deneyeceğim..

• Sim kart değişikliği nedeniyle Sms gelmiyor. Kaldırmak için fotoğraf ve dilekçe istiyorlar. Onu da yaptım. Akbank atm ye gidiyorum. Blokeniz yoktur diyor Canlı biriyle konuşsam küfredip rahatlayacağım ama canlı kimse de yok. Ben de başka bir kart a geçeceğim.

• yer_cekimi kullanıcısına yanıt
    nays için aynı şeyleri yaşıyorum uygulamadan blokeyi kaldırdım hala sms gelmiyor mh desen blokeyi göremiyor iş bankasına mail attım müşteri olmadığım halde şubeye dilekçe ver diyor çıldırmamak elde değil

• Vay be başlık hortlatılınca hatırladım, bir zamanlar Tosla diye bir şey vardı...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Paycell ve diğerleri.

• Arkadaşlar bu toslayı tamamen nasıl kapatıyoruz konu hortlayınca aklıma geldi

• Dino Dini kullanıcısına yanıt

Mesai saatleri içerisinde canlı destekten hesap iptal talebi bırakabilirsiniz.

• Dino Dini kullanıcısına yanıt
    nİye kapatıyon dursun orda hocam, sene sonuna doğru düzgün kampanya gelir belki

• 6 aydır uygulamaya giriş yapmamıştım bir yapayım dedim zaten 3 tane olan kampanya sayısı 1 e düşmüş o da ilk kullanıcılara özel canlı destekten kişiye özel kampanya talep ettim vermeyince hesabı komple kapattırdım. Umarım daha fazla kullanıcı kaybederler de akılları başlarına gelir. Gerçi zannetmem düzeleceklerini Akbank bayağı bir havlu attı bu işe.

• Pokus gibi bu da bırakacak bu işi galiba. Aslında hız olarak paycell den bile iyi. Ama kampanya zayıf kalıyor

• konu kaybedenler kulübüne dönmüş. Aslında insanlar içinde parada tutuyordu, paradan para kazanmanın böyle kazançlı olduğu dönemde akbankın bu tutumu garip.

• Yılsonuna doğru kartın son 2 rakamı kampanyası yaparsa buralar canlanır. Aslında iş bir sağlam kampanya yapmaya bakar. Banka kartından hiç komisyon almayan uygulama tamamen söğüşleme yolunu tercih etti maalesef

• İki hesabı da kapattım. Bugune kadar kapattığım ilk ve tek ön ödemeli cüzdan uygulaması olma şerefine nail oldu.

• 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.