Şimdi Ara

Akbankla başım belada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında hiç akbanka bulaşmak istemiyordum digerlerini pek bilmiyordum zaten ben askerdeyken açılmıştı akbank hesapı mucburiyetten yani askerden sonra aradan 1 yıl geçti bir gün aklıma nerden aklıma geldiyse 100 lira yatırdım 70 lirasını çekebildim ancak geri kalanı hesap işletim ücreti bakiye kontrolü felan filan devlet zaten askare 14 lira civarı harçlık yatırıyordu akbank birde bunun 3 lirasını kesiyordu söyledigim bahanelerden şimdide bir artı para cıktı bende sazan gibi atladım bende aslında hiç bulaşmak istemedim dedigim gibi akbanka ama yeni iş yerim maaşları akbanktan ödüyormuş yine mecburiyetten yollarımız kesişti akbankla bir kurtulamadım gitti neyse bügün iş yerinde calışırken mesaj geldi 650 tl artı paranız hesabınızda aktif haldedir güle güle harcayın artı paradan haberim vardı bankadaki memur güzel güzel anlatınca peki deyip imzalamıştım enayilik işte acil ödemelerim vardı bende bügün çektim 650 tl yi ama sonra hesap yaptım 100 de 2 faiz demişlerdi ama bu faiz günlük imiş yani maaş günüm ayın 5 inde 24 gün var 24 carpı 15 360 faiz artı 650 1010 tl benim maaş zaten 850 tl yani akbank beni eksiye düşürecek sagolsun işin kötüsü bankamatik kartım da daha gelmedi geri yatırıyım desem oda olmaz ilk maaşımı kimlikle bankadan çekmiştim şaştım kaldım şimdi

• yanlışın var kardeşim, için rahat olsun. 100 tl'ye 2.2 tl faiz işliyor 30 gün sonunda.Faizi hep ayın sonunda yansır hesaba. Örnek veriyorum sen 100 tl'yi ayın 20 sinde çektin ay sonuna kadar 10 gün var sadece 10 günlük faiz işler yani 2.2 tl'nin 3'te biri kadar. 100tl'ye günlük 8 kuruş faiz olarak düşünebilirsin. Sorun olursa sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Istanbulboy -- 12 Nisan 2014; 22:47:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.akbank.com/bireysel/krediler/Sayfalar/arti-para.aspx
    burada gerekli bilgiler var. hesabı kendiniz de yaparsınız.
  • Yanlışınız var aylık hesaptan düşen faiz sadece yüzde 2,2

yani 1000 lira ekside olsanız ay sonunda hesaptan kesilecek faiz 22 tl.

Ve unutmayın artıpara faizi günlük işler.Kredi kartı gibi aylık ta değildir.
  • Sordum bankaya rahatladım ordaki arkadaş da öyle söyledi hesabımda 74 tl vardı çekmemiştim hala da duruyor bunun faydası olurmu hacep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lisede başımdan geçen olay
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.