Şimdi Ara

Boyum kısa ve sevgilimle aramda problem çıkmaya başladı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
7.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim boyum 171, sevgilimin ise 167 civarı yani yan, yana eşit gibiyiz yaklaşık 1 senedir çıkıyoruz ve öncesine kadar hiçbir problem yokken son bir, iki aydır bana hep boyunu uzatamazmısın, spor yapsan uzamazmı işte sonra ben sana sarıldığımda kısa kalmak istiyorum kaybolmak istiyorum sende felan diye konuşmaya başladı topukluda giymiyor hiç takmazdım kafama ama son zamanlarda sanki bana aradan gizli laf sokuyormuş gibi geliyor kısa kalmaz benim suçum değildi ancak ne yapabilirim boyumu nasıl uzatabilirim 19 yaşındayım ve ne yaparsam maksimum kaç cm sonuç alabilirim? Bazı kız arkadaşlarımla konuşmuştum hepsi bana ayrıl gitsin o kız ileride sana bunu yüzüne vurucak dedi hiç bilmiyorum çokta seviyorum eskiden hiç böyle yapmazdı.

• Önemli olan islevi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayrılacak sanki bahane arıyo gibi geldi bana

• Hafif topuklu ayakkabi giy ,barfiks demirine asili tutun vs

• Neyine yetmiyormuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

Ayrılacak sanki bahane arıyo gibi geldi bana

Yok abi beni çok seviyor, yani gerçekten eminim sevdiğinden asla bahane uydurmaz gelir benimle konuşur ayrılmak istese ne bileyim son zamanlarda takılmaya başladı.
  • Bro bu sorunlari hallet seni begenen Boyle begensin uzme canini cozume kavusturmazsan buyur de buyur ilerde insan gibi kirmadan konus

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Neo|

Hafif topuklu ayakkabi giy ,barfiks demirine asili tutun vs

Barfiks demiri aldım ben internetten bayağıdır kullanamadım yani nasıl desem kullanım şeklini herkes farklı gösteriyor tersmi asılmalıyım yoksa normal asılsam bacaklarım boşlukta kalsa sonuç verirmi?
  • çocuk mu o la sevgilinin her şeyi sevilir ister 150 cm ol kimse bu kadar güzel 150 cm olamaz gibi görmeli seni.
  • Dostum aranizi kesinlikle bozmak istemem ama bana sanki uzun boylu erkekler daha cekici geliyor hissi uyandirdi senin kiz. Yani uzun boylu erkeklerden haz alıyor gibime geldi.

• Eger cozumu insanin elinde yoksa bunun gibi yuze vurulmasindan nefret ediyorum. Bastan akli nerdeymis bugun problem yapiyo ? Sacini kestir su yakismiyo falan filan anlarim ama bu tarz seylere kiziyorum. Gunumuz erkeklerinden bile uzun olmama ragmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: New a Life

Dostum aranizi kesinlikle bozmak istemem ama bana sanki uzun boylu erkekler daha cekici geliyor hissi uyandirdi senin kiz. Yani uzun boylu erkeklerden haz alıyor gibime geldi.

Maalesef öyle asla yanımda demez yani ben hiç duymadım ve görmedim uzun boylu erkeklere baktığını ancak bana diyor ki keşke uzun olsaydın sana sarıldığımda senden çok kısa kalmak isterdim gibi şeyler diyor.
  • quote:

Dostum aranizi kesinlikle bozmak istemem ama bana sanki uzun boylu erkekler daha cekici geliyor hissi uyandirdi senin kiz. Yani uzun boylu erkeklerden haz alıyor gibime geldi.

Aynen ne güzel demişsin

• quote:

Orijinalden alıntı: NoobDotacı

Abi manyak misin sen? Defolsun gitsin senin yuzune nasil soyleyebilir ya bunu? Ver ayari kurtul sundan.

bide kiz icin boy uzatmaya mi calisacaksin bu kadar mi dustun ?

Abi bilmiyorum ya herkes bunu söyledikten sonra bana ayrıl dedi ama hiç bu zamana kadar bana bir kötülüğünü, saygısızlığını görmedim sadece şu boy meselesine kadar bana ileride çok problem edicek yüzüne vurucak diyorlar çokta seviyorum o kadar çok sıkıldı ki canım ne ders çalışıyorum ne başka birşey düşünebiliyorum.
  • O kızdan sana zarar gelir evlat
    Kaslı uzun boylu bir erkeğin altına yatma potansiyelini %80 gördüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

O kızdan sana zarar gelir evlat
    Kaslı uzun boylu bir erkeğin altına yatma potansiyelini %80 gördüm

Hiç bu zamana kadar sorun etmezken bunu başladı böyle, şöyle diye yani o şeyleri yapacak bir kız değil asla ancak ne bileyim sanki hiç benim suçum yokken eziliyormuşum gibi oldu.
  • boy falan uzatamayacağını biliyor belli ayrılmak için bahane arıyor demiş biri olabilir ama eskisi kadar sevmiyor seni veya kafası karışmış yazdıklarından bunu anladım yani eskiden olmayan bi fiziksel sorunu son zamanalarda sorun ediyor biraz mantıklı düşünürsen anlarsın hadi mental açıdan değişirsin son zamanlar kız uyarır ama bu fiziksel bir şey ne zamandır problem yok şimdilerdemi oldu kızın kafası karışık kardeşim ben böyle kızlar biliyorum kitaplarını yazdım ilerde üzülme diye söylüyorum git sert yap kıza bu konu açıldımı bana güven ben buyum de beni böyle sev seviceksen ayağına gel ne yapıcak bak kaybedicem diyede korkma o kız seni kaybetmekten korksun gidicekse de gitsin senin yararına olur abin olarak sana tavsiyem bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 28 Şubat 2015; 2:04:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derveden1234

quote:

Maalesef öyle asla yanımda demez yani ben hiç duymadım ve görmedim uzun boylu erkeklere baktığını ancak bana diyor ki keşke uzun olsaydın sana sarıldığımda senden çok kısa kalmak isterdim gibi şeyler diyor.

Hocam benimde boy ya 1.71 ya 1.74 tam emin değilim ama turkiyede çoğu kiz kisa ve benden uzun sevgilimde oldu kafaya hic takmadim. Kizda zaten hiç demedi benden kisasin vs. Boyun 1.71 gayet iyi ayakkabi giyince 1.74 olursun bide 5cm gizli taban kullansan 1.78sin. Kiz senin içinde kaybolmak istiyorsa 190 olman lazim.
    Benim 1.65 lik sevgilim olduğunda yanyana gezerken ona bakip kafami egmekten basim agriyordu.
    Kizla acik acik konus derim. Ben bu saatten sonra boy atmam eğer gözün uzun boylulardaysa ayrilip 2 metre içinde kaybolacagin bir sevgili bulabilirsin de.
    Ama 1 yildir ciktiginizi onun varligina alistigini ve sevdiğini goz önüne alirsak imkansız gibi söylemen. Ama sonra pişman olma derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

Ayrılacak sanki bahane arıyo gibi geldi bana

haklı olabilir. bizim türk kızları bir acayip bazı çiftler var kız 1,50 erkek 1,90 ne güzel denkler hala konusuyor
  • Kız için boyunu uzatacak delikanlıya bak

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.