Şimdi Ara

Boyum kısa ve sevgilimle aramda problem çıkmaya başladı. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
7.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Önce seni değiştirmeye çalışacak; sonra, sen işte o konuyu bu şekilde dert edinmeye başladığın sıralarda popona tekmeyi vuracak. Seninle aynı yaşlardayken, bu tip bir konu olmasa da aynı şeyi yaşadım. Şimdiden depresyon hırkanı, iki karton sigaranı ve Stalker Yeleği'in temin et derim Üzücü ama durum bunu gösteriyor.

Kaybedenler Kulübü'nde(film olan) buna benzer bir lâf geçiyordu kadınlara dair. Tam da o zamanlarımda çıkmıştı film; kanım ısınmıştı, iki kez sinemada izlemiştim üst üste. Bu da böyle bir anımdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonofrhye -- 28 Şubat 2015; 3:19:46 >
  • Hocam ne yaptin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi şöyle düşün.. sen kıza gidip boyunu uzatamaz mısın der misin ? demezsin çünkü çok seviyosun.. ben şüphelendim biraz
  • Arkadaşlar abartmış kızın kötü bir niyeti yok bence sen çalış biraz uzamassa olmuyor dersin daha birşey diyeceğini zannetmiyorum Kardeş uzasanda en fazla 2 cm atar zaten oda bisey farketmez pek umutlanma o yönden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayatta kimseyi değiştiremezsin ve kimse için değişmemelisin. Ne sen başkası için mecburi istikametsin; ne de başkası senin için. Yorma kendini; bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin.
  • Ayrıl o kızdan 1 saniye bile bekleme ilerde çok pişman olursun
  • Bi sevgilim vardı biraz kilolu. Tipsiz bisey. Baslarda seviyodum gözüm görmüyodu. Ama sonra iş ciddiye binince düsünüyo insan. Ben bunu ailemle nasıl tanıştırcam falan diye. Iki ablamda çok yakışıklı adamla evlendi. Onların yanında benim erkek arkadaşım cücük gibi kalıcak.
    Sonra baktım sevgim bitmiş. The end

Kız gözünden bakış açısı sana. Güle güle kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Derveden1234

quote:

Orijinalden alıntı: New a Life

Dostum aranizi kesinlikle bozmak istemem ama bana sanki uzun boylu erkekler daha cekici geliyor hissi uyandirdi senin kiz. Yani uzun boylu erkeklerden haz alıyor gibime geldi.

Maalesef öyle asla yanımda demez yani ben hiç duymadım ve görmedim uzun boylu erkeklere baktığını ancak bana diyor ki keşke uzun olsaydın sana sarıldığımda senden çok kısa kalmak isterdim gibi şeyler diyor.

Benim boyum ortalamanın üstünde, rahatsizsan sen kisal de.
    Ve ya ciddi bir şekilde aşkım haklısın galiba senin kısa kalman lazım benden. Sen kisalsana birazcik de. Öyle şey mi olur falan derse yapıştır cevabı bir hoca metanetiyle boy isteğe göre uzuyorda niye kisalmiyor??

• Biyolojik bir olayi bukadar buyutuyor ise o kizdan hayir gelmez.

Boyum 1.90

• quote:

Orijinalden alıntı: Derveden1234

Arkadaşlar benim boyum 171, sevgilimin ise 167 civarı yani yan, yana eşit gibiyiz yaklaşık 1 senedir çıkıyoruz ve öncesine kadar hiçbir problem yokken son bir, iki aydır bana hep boyunu uzatamazmısın, spor yapsan uzamazmı işte sonra ben sana sarıldığımda kısa kalmak istiyorum kaybolmak istiyorum sende felan diye konuşmaya başladı topukluda giymiyor hiç takmazdım kafama ama son zamanlarda sanki bana aradan gizli laf sokuyormuş gibi geliyor kısa kalmaz benim suçum değildi ancak ne yapabilirim boyumu nasıl uzatabilirim 19 yaşındayım ve ne yaparsam maksimum kaç cm sonuç alabilirim? Bazı kız arkadaşlarımla konuşmuştum hepsi bana ayrıl gitsin o kız ileride sana bunu yüzüne vurucak dedi hiç bilmiyorum çokta seviyorum eskiden hiç böyle yapmazdı.

Yanlış anlamada usta uzun arıyorsa çağır beni boyum 2 m veya daha fazla 10 dk yanında dursam
    Direk sana döner

• önce sen ayrıl bari egon tatmin olsun.
  • Kendi 180 olsa hak vercek ama senden kısa?

Benimde boyum 175 iken 180 boylu bi kızla çıkıyordum. Arkadaşlar laf derdi hep ama uzun boylu kızların fiziğini bilen bilir. neyse. Tabi kızdan ayrıldıktan sonra benim boyum 181 oldu.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.