Şimdi Ara

Boyum kısa ve sevgilimle aramda problem çıkmaya başladı. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
7.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzgün olarak söylemek istiyorum ki hiçbir kız sevdiği erkeğe gidip de boyunu uzatamaz mısın demez, fiziksel özelliklerini bu kadar takmaz şöyle olsan böyle olsan falan demez kısa olsa bile sen ona kısa olduğunu kendin bundan rahatsız olduğunu belirttiğinde iyi olsun ben böyle seviyorum sen der. Umarım dediğim gibi değildir ama hiç böyle birini görmedim o yüzden böyle düşündüm. Bilemiyorum yani, kendini ileride daha çok üzecek şeylerle yüzleştirmek istemiyorsan bazı şeyleri erkenden halletmelisin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derveden1234

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

O kızdan sana zarar gelir evlat
    Kaslı uzun boylu bir erkeğin altına yatma potansiyelini %80 gördüm

Hiç bu zamana kadar sorun etmezken bunu başladı böyle, şöyle diye yani o şeyleri yapacak bir kız değil asla ancak ne bileyim sanki hiç benim suçum yokken eziliyormuşum gibi oldu.

Şimdi benim sevgiliminde istekleri oluyor ancak kişinin istemeden oluşan bir durumunu şikayet edecek kişi zaten sana yol arkadaşı olamaz

Mesela boy kısalığına takması ben kısa kalmak istiyorum beni iyi sarmanı istiyorum gibi cümleler İĞRENÇLİK BİR İLİŞKİDE

Şöyle dese ; Sevgilim kas yapmanı istiyorum, boylarımız hemen hemen aynı olduğu için senin daha kütleli daha geniş durmanı istiyorum kollarının arasında kaybolmak istiyorum

Tamam sevgilim dersin, kas yaparsın geniş bi adam olursun sende zamanı gelir isteklerde bulunursun ancak onun söyleme şekli baya kötü

• quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

boy falan uzatamayacağını biliyor belli ayrılmak için bahane arıyor demiş biri olabilir ama eskisi kadar sevmiyor seni veya kafası karışmış yazdıklarından bunu anladım yani eskiden olmayan bi fiziksel sorunu son zamanalarda sorun ediyor biraz mantıklı düşünürsen anlarsın hadi mental açıdan değişirsin son zamanlar kız uyarır ama bu fiziksel bir şey ne zamandır problem yok şimdilerdemi oldu kızın kafası karışık kardeşim ben böyle kızlar biliyorum kitaplarını yazdım ilerde üzülme diye söylüyorum git sert yap kıza bu konu açıldımı bana güven ben buyum de beni böyle sev seviceksen ayağına gel ne yapıcak bak kaybedicem diyede korkma o kız seni kaybetmekten korksun gidicekse de gitsin senin yararına olur abin olarak sana tavsiyem bunlar

Abi çok doğru söylüyorsun eskiden hiç bir problemi olmazdı hatta bir ara konuşmuştuk 6-7 ay kadar önce benim için farketmez yeterki yanımda ol felan derdi hani istersen 150 ol benim ol derdi şimdide geldi uzayamazmısın ne yapabiliriz acaba felan diye kendi, kendine benim için çözüm arıyor ders çalışamaz oldum kafama takıldı bu olay gittim kız arkadaşlarıma sordum bana hepsi ayrıl değmez o kız için felan dediler kafam karıştı benimde.

• Bahane. Tamamen bahane. Anasını satayım boyum 190 kilom 89 gayette yapılıyım bahane neydi biliyo musun sokakta elini tutmuşum çok utanmış daha benle yapamazmış. Kızın boyu 163.

Dost acı söyler, inan trollemiyoeum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan sonra ilk söylediğinde patla bi hocam fırçala birazcık bakalım maksatı ayrılma bahanesi miymiş, değilse hatasını farleder özür diler yoksa başka karı bulalım size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: New a Life

quote:

quote:

Dostum aranizi kesinlikle bozmak istemem ama bana sanki uzun boylu erkekler daha cekici geliyor hissi uyandirdi senin kiz. Yani uzun boylu erkeklerden haz alıyor gibime geldi.

Maalesef öyle asla yanımda demez yani ben hiç duymadım ve görmedim uzun boylu erkeklere baktığını ancak bana diyor ki keşke uzun olsaydın sana sarıldığımda senden çok kısa kalmak isterdim gibi şeyler diyor.

Hocam benimde boy ya 1.71 ya 1.74 tam emin değilim ama turkiyede çoğu kiz kisa ve benden uzun sevgilimde oldu kafaya hic takmadim. Kizda zaten hiç demedi benden kisasin vs. Boyun 1.71 gayet iyi ayakkabi giyince 1.74 olursun bide 5cm gizli taban kullansan 1.78sin. Kiz senin içinde kaybolmak istiyorsa 190 olman lazim.
    Benim 1.65 lik sevgilim olduğunda yanyana gezerken ona bakip kafami egmekten basim agriyordu.
    Kizla acik acik konus derim. Ben bu saatten sonra boy atmam eğer gözün uzun boylulardaysa ayrilip 2 metre içinde kaybolacagin bir sevgili bulabilirsin de.
    Ama 1 yildir ciktiginizi onun varligina alistigini ve sevdiğini goz önüne alirsak imkansız gibi söylemen. Ama sonra pişman olma derim

Doğru söylüyorsun kardeşim galiba ona bu konuyu açıp yüzüne ben böyleyim işine gelirse demem gerek çok iyi düşündümde 7-8 ay önceki kız gitti yerine başka birisi geldi sanki eskiden derdi istersen 150 ol sen ol yeterki derdi şimdi çok farklı.

• uzamaz boyun o bahane arıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Peekay

O kızdan sana zarar gelir evlat
    Kaslı uzun boylu bir erkeğin altına yatma potansiyelini %80 gördüm

Hiç bu zamana kadar sorun etmezken bunu başladı böyle, şöyle diye yani o şeyleri yapacak bir kız değil asla ancak ne bileyim sanki hiç benim suçum yokken eziliyormuşum gibi oldu.

O kızdan hayır gelmez dostum,emin ol bana,bu gün bunları söylüyorsa,yarın her şeyi söyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksygen -- 28 Şubat 2015; 2:15:32 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum aranizi kesinlikle bozmak istemem ama bana sanki uzun boylu erkekler daha cekici geliyor hissi uyandirdi senin kiz. Yani uzun boylu erkeklerden haz alıyor gibime geldi.

Maalesef öyle asla yanımda demez yani ben hiç duymadım ve görmedim uzun boylu erkeklere baktığını ancak bana diyor ki keşke uzun olsaydın sana sarıldığımda senden çok kısa kalmak isterdim gibi şeyler diyor.

Hocam benimde boy ya 1.71 ya 1.74 tam emin değilim ama turkiyede çoğu kiz kisa ve benden uzun sevgilimde oldu kafaya hic takmadim. Kizda zaten hiç demedi benden kisasin vs. Boyun 1.71 gayet iyi ayakkabi giyince 1.74 olursun bide 5cm gizli taban kullansan 1.78sin. Kiz senin içinde kaybolmak istiyorsa 190 olman lazim.
    Benim 1.65 lik sevgilim olduğunda yanyana gezerken ona bakip kafami egmekten basim agriyordu.
    Kizla acik acik konus derim. Ben bu saatten sonra boy atmam eğer gözün uzun boylulardaysa ayrilip 2 metre içinde kaybolacagin bir sevgili bulabilirsin de.
    Ama 1 yildir ciktiginizi onun varligina alistigini ve sevdiğini goz önüne alirsak imkansız gibi söylemen. Ama sonra pişman olma derim

Doğru söylüyorsun kardeşim galiba ona bu konuyu açıp yüzüne ben böyleyim işine gelirse demem gerek çok iyi düşündümde 7-8 ay önceki kız gitti yerine başka birisi geldi sanki eskiden derdi istersen 150 ol sen ol yeterki derdi şimdi çok farklı.

Hocam benim en yakın arkadasim can yoldasim yedigimiz ictgimiz ayri gitmeyen sen olursen ben sizofrene falan baglarim diyordu aradan 5-6 geçti muhabbeti kestik.
    Bu fikir değişikliği her insanın yapısında var. Sen şuan boyundan memnun degilsin belki ama ileride ulan iyiki 1.70 boyum var diyeceksin

Edit: ayrıca hakan hepcan gibi boyunu onemseme hatta onun üstünden şakalar yap derim. Adam ortalama kizdan bile kisa ama seveni çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi New a Life -- 28 Şubat 2015; 2:17:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mezarc1

Bahane. Tamamen bahane. Anasını satayım boyum 190 kilom 89 gayette yapılıyım bahane neydi biliyo musun sokakta elini tutmuşum çok utanmış daha benle yapamazmış. Kızın boyu 163.

Dost acı söyler, inan trollemiyoeum

Eskiden böyle şeyler söylemeyen kız gitti yerine başkası geldi bana 1-2 aydır bu konuda takıldı üzerime haklısın kardeşim galiba öyle oluyor yarın konuşsam daha iyi olacak gibi.
  • Seven bir kisi zaten sevdigini herseyi ile kabullenir. Yeterki sevgisi olsun beni sevsin daha ne ister ki bir kiz ? Bundan öte bisi var mi abi biri bana aciklasin. Adam ölümüne seviyorsa bundan ötesi nedir ? Bahaneler bularak acaba ayrilmak icin ışık yakıyor olabilir mi? Hocam seven insan senin herseyini kabullenir ve sorun etmez. Sevgilinin cevresine bak son zamanlarda baska ilgi gosterdigi daha fazla zaman ayirdigi kisiler var mi eger varsa onlarin cevresine de dikkat et. Gönlü kaymis olabilir.

Benimde kilom var ve kizlarla cok hasir nesir degilim. Onceden arkadasim olan kizlar simdi sen ne olmussun diyorlar. Ama ben hayatin olumlu yanindan bakmaya calisiyorum. Beni kabullenecek bu sekilde kabullensin. Yok kabullendi sonradan satarsa ben zaten bastan beri boyleydim yari yolda birakacaksan ve hevesin gecip baskalarina gideceksen baslarim boyle sevgiyede sevgiliyede.
    Bundan dolayi kimseyi takmiyorum. Her isimi elimden geldigince tek basima yapiyorum. Hem kafam daha rahat. Istedigimi ozgurce yapabiliyorum. Karisan yok kisitlayan yok Free bir sekilde takiliyorum. Inan bu sekilde daha mutluyum.
    Kusura bakmayin icimden geldi yazdim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam benim en yakın arkadasim can yoldasim yedigimiz ictgimiz ayri gitmeyen sen olursen ben sizofrene falan baglarim diyordu aradan 5-6 geçti muhabbeti kestik.
    Bu fikir değişikliği her insanın yapısında var. Sen şuan boyundan memnun degilsin belki ama ileride ulan iyiki 1.70 boyum var diyeceksin

Aramızda 1 sene var ve iyisiyle, kötüsüyle çok iyi geçti bu boy problemi haricinde hiçbir sıkıntı yok aramızda ama durup, durup söylemesi şüphelendiriyor galiba yüz, yüze uzunca konuşup kendimi herşeye hazırlamam daha makul.

• quote:

quote:

boy falan uzatamayacağını biliyor belli ayrılmak için bahane arıyor demiş biri olabilir ama eskisi kadar sevmiyor seni veya kafası karışmış yazdıklarından bunu anladım yani eskiden olmayan bi fiziksel sorunu son zamanalarda sorun ediyor biraz mantıklı düşünürsen anlarsın hadi mental açıdan değişirsin son zamanlar kız uyarır ama bu fiziksel bir şey ne zamandır problem yok şimdilerdemi oldu kızın kafası karışık kardeşim ben böyle kızlar biliyorum kitaplarını yazdım ilerde üzülme diye söylüyorum git sert yap kıza bu konu açıldımı bana güven ben buyum de beni böyle sev seviceksen ayağına gel ne yapıcak bak kaybedicem diyede korkma o kız seni kaybetmekten korksun gidicekse de gitsin senin yararına olur abin olarak sana tavsiyem bunlar

Abi çok doğru söylüyorsun eskiden hiç bir problemi olmazdı hatta bir ara konuşmuştuk 6-7 ay kadar önce benim için farketmez yeterki yanımda ol felan derdi hani istersen 150 ol benim ol derdi şimdide geldi uzayamazmısın ne yapabiliriz acaba felan diye kendi, kendine benim için çözüm arıyor ders çalışamaz oldum kafama takıldı bu olay gittim kız arkadaşlarıma sordum bana hepsi ayrıl değmez o kız için felan dediler kafam karıştı benimde.

kafan karışmasın bak bana bi kız böyle bir şey dese benim boyum 1.85 gerçide yani mesela bana kısal dese atıyorum sadece örnek veya fiziksel birşey istese benden ben direk işkillenirim kız başka erkekleri görüyor beğeniyor sende de onu görmek istiyor bas tekmeyi önceden bi konuş bak sana konuşmayıda hazırlayım dur;

kız sana boyla ilgili laf falan sokmaya çalışırsa direk de ki önceden bir şey yoktu şimdi ne oldu ben buyum de beni böyle seviceksen sev yoksa ayrılalım de saçma sapan bir şey istiyorsun benden benim boyum uzayınca beni dahamı çok seviceksin falan de her kız uzun boylu yapılı erkek ister kız arkadaşının aklı karışık büyük ihtimal git onu bi sars bi kaç gün kendine gelsin kararını versin sonrasına sen karar ver ama üzülürsün sana söyleyeyim

ve hiç bir kıza kendinizi kaptırmayın bu herkes için geçerli hiç bir kız,kardeşinizden annenizden ve en önemlisi dostlarınızdan önemli değil benim kız arkadaşım olduğu zaman diyorum ki sakın kendini dostlarımla veya ailemle bir tutma veya beni onlarla falan sakın tehdit etmeye kalkma direk biter diyorum.Bi organizasyonmu oldu ilk dostlarımı ararım haa bide şöyle bir şey var burdaki dost kavramı ben kendi açımdan konuşayım benim 3 dostum var 17 senelik dostlarım bunlar bana kardeşten yakınlar biz böyle 4 kişi öz kardeş gibiyiz ilk onlara sorarım sonra kız arkadaşımla organizasyon yaparız haa yine sevgilime değer veririm yanında olurum ama belli bir çizgi var o çizgiyi her zaman koruyun kendinizi kaptırırsanız en çok üzülen siz olursunuz kızlarda belki üzülür ama kızların duygusal yenilenmeleri hızlı olur hemen unuturlar benden size abi kardeş tavsiyesi beyler.

Edit:Çok iyi bi gözlemciyim ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum sorusu olan varsa kızlarla ilgili herşeye cevap veririm kızların sadece fiziksel yapıları bizden farklı değil düşünce sistemleri algılamaları duygusallıkları tamamen farklı bizden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 28 Şubat 2015; 2:22:39 >

• kardeş ben ne çiftler gördüm. adam 1.70 kız 1.80 . bide senin boyun 4 cm uzunmuş. kafana takmaya bile deymez.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aramızda 1 sene var ve iyisiyle, kötüsüyle çok iyi geçti bu boy problemi haricinde hiçbir sıkıntı yok aramızda ama durup, durup söylemesi şüphelendiriyor galiba yüz, yüze uzunca konuşup kendimi herşeye hazırlamam daha makul.

Hocam arkadaşların varsa sürekli onlarla dolas biraz kiskanmasini sagla derim. Benim hayatımda tek düzenli manitam oldu 4 aylık. Kiz benden ayrilmaktan korkmuyordu çünkü sürekli arkadaşlariyla geziyordu ben ise sürekli buluşalım derdindeydim sürekli okulundan alırdım onu. Aramizda en az 10 cm boy var. Ayrildikdan sonra o benimle ayni boydaydi sonradan boy atmis demis millete. Benboydan fotografimiz var hala silmedim. Simdi gostericem dicek unutamamis hala

• quote:

quote:

quote:

kafan karışmasın bak bana bi kız böyle bir şey dese benim boyum 1.85 gerçide yani mesela bana kısal dese atıyorum sadece örnek veya fiziksel birşey istese benden ben direk işkillenirim kız başka erkekleri görüyor beğeniyor sende de onu görmek istiyor bas tekmeyi önceden bi konuş bak sana konuşmayıda hazırlayım dur;

kız sana boyla ilgili laf falan sokmaya çalışırsa direk de ki önceden bir şey yoktu şimdi ne oldu ben buyum de beni böyle seviceksen sev yoksa ayrılalım de saçma sapan bir şey istiyorsun benden benim boyum uzayınca beni dahamı çok seviceksin falan de her kız uzun boylu yapılı erkek ister kız arkadaşının aklı karışık büyük ihtimal git onu bi sars bi kaç gün kendine gelsin kararını versin sonrasına sen karar ver ama üzülürsün sana söyleyeyim

ve hiç bir kıza kendinizi kaptırmayın bu herkes için geçerli hiç bir kız,kardeşinizden annenizden ve en önemlisi dostlarınızdan önemli değil benim kız arkadaşım olduğu zaman diyorum ki sakın kendini dostlarımla veya ailemle bir tutma veya beni onlarla falan sakın tehdit etmeye kalkma direk biter diyorum.Bi organizasyonmu oldu ilk dostlarımı ararım haa bide şöyle bir şey var burdaki dost kavramı ben kendi açımdan konuşayım benim 3 dostum var 17 senelik dostlarım bunlar bana kardeşten yakınlar biz böyle 4 kişi öz kardeş gibiyiz ilk onlara sorarım sonra kız arkadaşımla organizasyon yaparız haa yine sevgilime değer veririm yanında olurum ama belli bir çizgi var o çizgiyi her zaman koruyun kendinizi kaptırırsanız en çok üzülen siz olursunuz kızlarda belki üzülür ama kızların duygusal yenilenmeleri hızlı olur hemen unuturlar benden size abi kardeş tavsiyesi beyler.

Edit:Çok iyi bi gözlemciyim ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum sorusu olan varsa kızlarla ilgili herşeye cevap veririm kızların sadece fiziksel yapıları bizden farklı değil düşünce sistemleri algılamaları duygusallıkları tamamen farklı bizden

Çok ama çok teşekkür ederim abi yarın gezmeye gidicez birlikte yarın, uzun, uzun konulup aynen senin dediklerini diycem çok teşekkür ederim abi bu zamana kadar böyle yapmayan bir kızdı çok değişti ve arkadaşlarında dediği gibi seven, böyle sevsin ne yapalım benim elimde değildi böyle olmak eğer gerçekten sevmiyorsa beni belli olur yarın 1 sene kadar çıktık eğer bu ilişki biterse çok üzülürüm çünkü ondan başkası beni anlayamıyordu nasıl desem, arkadaşım, dostum, sevgilim, herşeyim kısacası oydu bu fiziksel özellikler haricinde bir problem yoktu aramızda ancak çevresinde bunu gazlayan arkadaşlarının olabileceğini düşünüyorum herşey yarın belli olur.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Çok ama çok teşekkür ederim abi yarın gezmeye gidicez birlikte yarın, uzun, uzun konulup aynen senin dediklerini diycem çok teşekkür ederim abi bu zamana kadar böyle yapmayan bir kızdı çok değişti ve arkadaşlarında dediği gibi seven, böyle sevsin ne yapalım benim elimde değildi böyle olmak eğer gerçekten sevmiyorsa beni belli olur yarın 1 sene kadar çıktık eğer bu ilişki biterse çok üzülürüm çünkü ondan başkası beni anlayamıyordu nasıl desem, arkadaşım, dostum, sevgilim, herşeyim kısacası oydu bu fiziksel özellikler haricinde bir problem yoktu aramızda ancak çevresinde bunu gazlayan arkadaşlarının olabileceğini düşünüyorum herşey yarın belli olur.

git ayarı ver içinde aklında ne varsa dök kızın tepkisine bak kafası karışmışsa bi sarsılır kız zaten bi kaç gün düşünüp karar verir sende duruma göre hareket edersin hiç üzülme kardeşim yan falan çizerse ben olsam direk ayrılırım bir dahada konuşmam ama tabi sen bilirsin bu arada önemli değil kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 28 Şubat 2015; 2:36:14 >

• Sen de zekanı geliştir de o zaman ciddiye alırım seni diyip hakaret edip yol ver.Seviyormuş ulan bu nasıl sevgi yerinde olsam yapıştırırdım ben de neyse.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dean.

Ayrılacak sanki bahane arıyo gibi geldi bana

Yok abi beni çok seviyor, yani gerçekten eminim sevdiğinden asla bahane uydurmaz gelir benimle konuşur ayrılmak istese ne bileyim son zamanlarda takılmaya başladı.

Hayatımda duyduğum en saçma şey. Neresi çok sevmek bunun, baştan kabullenememiş. Söyle fazla tumblr'da takılmasın. Ya da tut çamaşır makinesinde 80 derecede yıka çeksin biraz kız.
  • Boyunu uzatamaz mısın diye ciddi ciddi soru sormuş kız Millete özeniyor büyük ihtimalle.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.