Şimdi Ara

AKDENIZ TIP MI 9 EYLÜL TIP MI? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
3.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dokuz eylülde okuyorum aktif eğitim şöyledir, dönem 350 kişi civarında bu 350 kişiyi 10 15 kişilik gruplara bölüyorlar her grubun başında bir hoca oluyor elinize senaryo veriliyor sallıyorum x kişisi şu şikayetle hastanemize başvurmuş işte o kişi üzerinden hipotez üretiliyor senaryoda ilerledikçe bilgi edindikçe hipotezler eleniyor bu arada bilinmeyen şeyler çıkıyor bunlar araştırıp geliniyor ve bir dahaki oturumda bunlar anlatılıyor "öğrenciler tarafından". Derse katılmanıza göre hocalar bir not veriyor bu not komite notunuzun %16sını etkiliyor. Haftada 2 pdö oturumu oluyor ortalama olarak. Yani pdö notunuzun yüksek gelmesini istiyorsanız her hafta hazırlıklı olmanız gerekiyor bunun için de sürekli bir çalışma içinde olmanız gerekiyor. Derslere ve pdölere devam mecburi. Biraz hocanın sözlü notu gibi bir sistem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • falxcerebri F kullanıcısına yanıt
    Hocam 9 Eylül ü tavsiye ediyor musunuz peki,pdö nün TUS a katkısı var mı Yada bugun olsa tekrar yazar mıydınız 9 Eylül'ü pdö nün olduğunu bile bile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akdeniz Tıp Sağlık üssü bunu kimse inkar edemez.Üniversitede dönen paraların çoğu Tıp Fakültesine akıyor.Bu yüzden imkanda çok.Daha kaliteli eğitim var.Daha sayacak çok şey var. Ege gelen varsa ege yazsın yoksa İzmir'e gitmeyin
  • ÇılgınSlytherin kullanıcısına yanıt
    Hocam izmir için neden sadece Ege dediniz 9 Eylül'ü beğen miyor musunuz

• çılgın slytherin hocamızın dediği gibi tamamen üniversite tıp fakültesine ayırıyor bütçeyi. ege gelmiyorsa kesinlikle akdeniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unimurat

Hocam siz 9 Eylül ve Akdeniz'de zorunlu hazırlık kalktığını nerden öğrendiniz

kılavuzda tıpın yanındaki sayılarda zorunlu hazırlık yok aradım sordum ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: falxcerebri

Dokuz eylülde okuyorum aktif eğitim şöyledir, dönem 350 kişi civarında bu 350 kişiyi 10 15 kişilik gruplara bölüyorlar her grubun başında bir hoca oluyor elinize senaryo veriliyor sallıyorum x kişisi şu şikayetle hastanemize başvurmuş işte o kişi üzerinden hipotez üretiliyor senaryoda ilerledikçe bilgi edindikçe hipotezler eleniyor bu arada bilinmeyen şeyler çıkıyor bunlar araştırıp geliniyor ve bir dahaki oturumda bunlar anlatılıyor "öğrenciler tarafından". Derse katılmanıza göre hocalar bir not veriyor bu not komite notunuzun %16sını etkiliyor. Haftada 2 pdö oturumu oluyor ortalama olarak. Yani pdö notunuzun yüksek gelmesini istiyorsanız her hafta hazırlıklı olmanız gerekiyor bunun için de sürekli bir çalışma içinde olmanız gerekiyor. Derslere ve pdölere devam mecburi. Biraz hocanın sözlü notu gibi bir sistem.

bu sistemin çoğu üniversitede olmaması kafamı karıştırıyor açıkcası.

• up
  • Ege gelmiyorsa akdeniz kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne yalan söyleyeyim aklımda hep akdeniz var :D
  • Reisbaba34 R kullanıcısına yanıt
    yaz baba o zaman. pişman olursan gel beni bul.
  • Dostum benim sıralamam 9eylüle yetiyor
    Memnun musun tavsiye eder misin
    Biraz daha kapsamlı bilgi verebilir misin ??
    Çok sağlam iş yapmışsın reis baba ben bana bugün tavsiye ettiler Yıldırım Beyazıt var Ankara'da birde Orayı incelemekte fayda var

• Profesör sayısına bakalım arkadaşlar kılavuzdan. Yıldırım beyazit baya az profa sahip. Ben gaziden sonra Akdeniz yazmayı planlıyorum

...ç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BB41BB73 -- 2 Eylül 2018; 17:33:0 >
  • Hocam haklı.Prof sayısına bakmaktan ziyade arkadaşlar birim öğrenci başına Düşen Prof sayısı daha mantıklı olur.birde arkadaşlar Yıldırım Beyazıt'ta türkçe Tıpta hazırlık var mı bilen birisi bi Açıklık getirebilir mi

• unimurat U kullanıcısına yanıt
    ingilizcede var ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BB41BB73 -- 2 Eylül 2018; 17:34:8 >
  • Up

• 9 eylul mu akdeniz mi kesin aciklamasi yok mudur ??

• kdryzc kullanıcısına yanıt
    Hocam bende çok merak ediyorum bir arkadaş bize 9 Eylül'ün ve Akdeniz'in artılarını ve eksilerini anlatırsa çok büyük sevap işler hakikaten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.