Şimdi Ara

AKDENIZ TIP MI 9 EYLÜL TIP MI? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
5
Favori
3.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akdenizdeyim soruları alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Monte.Cristo

Akdenizdeyim soruları alayım.

Hocam merhabalar akdenizdeki baraj sistemi öğrenciyi baya zorluyormuş sınıf geçmek epey zormuş bu konu hakkında ne düşünüyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam evet geçme sistemimiz birçok fakülteye göre epey zor, ama tıp genel anlamda zor biliyorsun. (Cerrahpaşa hariç, cerrahpaşada eşek bağlasan geçer.) Ama şunu söyleyeyim çalışan herkes geçer. Kalmak için biraz "şey" olmak lazım.
  • Monte.Cristo M kullanıcısına yanıt
    Hocam Akdeniz'de Geçme notunuz kaç sınavlarınız komite mi ve baraj sistemi nedir biraz bilgi verebilir misiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9 Eylül'de okuyorum 3'e geçtim Deü ile Akdeniz'i karşılaştıranları gördükçe sadece gülüyorum. Akdeniz de sadece plastik cerrahi alanı sayesinde son yıllarda duyuldular. Yok eğer ben plastik cerrah olacam diyorsanız buyrun Akdeniz'e gidin derim ama 2 aylık staj için de 6 yıllık eğitimi orda almak saçma olur.

• Don Quilote kullanıcısına yanıt
    Hocam. Çok Şükürki 9 Eylül'den birisini bulduk ben size pdö yu soracaktım tavsiye ediyormusunuz TUS kazandırmaları hakkında neler söylersiniz tavsiye ediyor musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: unimurat

Hocam. Çok Şükürki 9 Eylül'den birisini bulduk ben size pdö yu soracaktım tavsiye ediyormusunuz TUS kazandırmaları hakkında neler söylersiniz tavsiye ediyor musunuz

Pdöyü yukarda biri açıklamış tus daha çok kişisel başarıdır. Dokuz Eylül çok iyi bir Pratisyen yetiştirir bunu uzman olanlar yanındaki asistanlara bakıp söylüyor. Dokuz Eylül mezunu adamın el becerisi çok iyidir. Hiç düşünmeden yaz derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

9 Eylül'de okuyorum 3'e geçtim Deü ile Akdeniz'i karşılaştıranları gördükçe sadece gülüyorum. Akdeniz de sadece plastik cerrahi alanı sayesinde son yıllarda duyuldular. Yok eğer ben plastik cerrah olacam diyorsanız buyrun Akdeniz'e gidin derim ama 2 aylık staj için de 6 yıllık eğitimi orda almak saçma olur.

Geçme notu zorluk filan hakkında bilgi verirmişim? Bide aktif eğitimi pek önermiyorlar?

• Don Quilote kullanıcısına yanıt
    Hocam Sınavlar falan nasıl oluyor komite mi Geçme notu kaçtır iyi Pratisyen yetiştiriyor derken TUS ilk girişte kazanabilir miyiz

• Tabi ki DEÜ daha iyi bir kere İzmir'de olması çok büyük avantaj aktif eğitim sistemi dah birinci Sınıftan itibaren hastanede iş yapman demek herkese zor geliyor ama çok iyi bir şey sonuçta pratik yapmış oluyorsun bunun yanında Ege DEÜ nün garantörü olduğu için Ege'nin bazı hocaları derslere giriyor bunun yanında Ege'nin stajlarında DEÜ yardımcı oluyor DEÜ Ege ile birliktedir . Bunların yanında DEÜ çok büyük bir hastaneye sahip ve bolcovadaki konumundan yakınlardaki her hasta Orayı tercih ediyor . Akdeniz ile kıyaslanamaz bile bence . Iyi forumlar

• @Reisbaba34 bizim okul rahattır diğer okullara göre geçme notu 65 aktif eğitimi ben de çok sevmiyorum.

@unimurat komite oluyor. Tıp fakültelerinin amacı uzman değil Pratisyen yetiştirmektir. Daha önce de dediğim gibi tus kişisel başarıdır okulla çok alakalı değildir

• kıyaslama bile tabiiki deu tıp.Ben 2k oldum çapa mı deu mu diyorum hala...
  • Vallahi DEÜ dönüyorum gibi ha Aklımı çeldiniz resmen

• Hiç anlamam ama haberlerde Akdeniz Tıp sürekli geçiyor. Adamın biri habire organ nakli yapıyor herhalde. Surat, böbrek, bacak, kol. Beyin nakli yapsa da biz de nasiplensek. bu kafayla bu yaşa kadar nasıl geldim ben de bilmiyorum
    Akdeniz Tıp yaz. O adam çok zalımmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konutagu

kıyaslama bile tabiiki deu tıp.Ben 2k oldum çapa mı deu mu diyorum hala...

Siz ciddi misiniz gerçekten 2000 ile DEÜ mü

• Reisbaba34 R kullanıcısına yanıt
    sen 9 eylül yaz. tam o tip var sende orası tam senlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoden1

Nâsıl yani hocam 😅😅😀😅

• unimurat U kullanıcısına yanıt
    Çok ciddiyim...Ege falan hikaye izmirde yaşayan bilir bina dökülüyor,rahat yok,merkezi değil.Zaten İzmir dışından gelenler Ege nin puanı yüksek diye yazıyorlar genelde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teoden1

Hocam siz orası tam bir şenlik falan demişsinizde ortamı falan açısından mı söylüyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.