Şimdi Ara

AKDENIZ TIP OKUYANLAR YARDIMCI OLABILIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. bu sene sinavlara girdim ve ve 2k nin icinde yer aliyorum akdeniz tipa gitmeyi dusunuyorum burada okuyanlardan bilgi almak istiyorum sinav sistemi nasil sinavlarda sikinti cikaran hoca oluyor mu tip burada turkce ama ingilizce hazirlik sinifina katilabilir miyim ve sizin universite hakkinda dusundugunuz + - ler ne mesela iyi tus dershanesi bulabilir miyim yardiminiza ihtiyacim var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tam 2k dan antalya mi yaziyosun dicektim ki antalyaliymissin valla kardes bence bizim sana sormamız lazim:D

• up

• antalyalıymışsın sana anlatmama gerek yok nasıl mükemmel bir şehir olduğunu :D kesinlikle tercih edebileceğin bir yer ayrıca o lanet tus dershaneleri tıp fakültesinin olmadığı yerlerde bile var neredeyse (!) bu sene sınava giren 1503. 2430.ve 1870. arkadaşlarım beraber akdenize gitmeye karar verdiler benim lisemden mezunlar konyada yaşıyorlar ama akdenize gidecekler son zamanlarda akdeniz çok revaşta yaptığı yeniliklerden midir yaptıkları ameliyatlardan mıdır bilemem ama durum böyle tercih edeceksen hayırlı olsun akdeniz umarım mutlu olursun :)
  • Ha ayrıca bu alıntı dır ''Akdeniz %15 pdo sistemi vardir. Pdo beles puandir. Zorlanmaz. Komiteler zordur ama egitim cok iyidir. Kadavra sikintisi hic yok.Finalden 60 alma zorunlulugu vardir fakat komitelerden 75 ortalama yaparsan bu kalkar. Tus basarisi kisiye bakar uniyi cok baglamaz. Genel olarak egitimi gercekten iyi , iyi bir tip fakultesidir. Bekleriz. '' orda okuyan bi arkadaşa fikirlerini sormuştum 2 gün önce bunu yazdı bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MARMARA TIP MI EGE TIP MI??
    12 yıl önce açıldı
    Çapa mı ankara tıp mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.