Bildirim
Akdeniz tip sorunsali
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam şaka mısın ne mezunu .benim de mf3 6288 bi umutla yazacağım akdeniz'i. -
quote:
Orijinalden alıntı: çam var
hocam şaka mısın ne mezunu .benim de mf3 6288 bi umutla yazacağım akdeniz'i.
Hocam akdeniz istiyorum altinda kalanlarda mutlu olamayacagim gibi.O yuzden tutsun istiyorum da zor gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun şimdiden -
quote:
Orijinalden alıntı: çam var
hayırlı olsun şimdiden
Insallah olur hocam sağolun sizin de dilediginiz gibi olsun umarim
girersin bence ama kontenjanlara nerden baktın? -
quote:
Orijinalden alıntı: Taharet Musluğu
girersin bence ama kontenjanlara nerden baktın?
Osym den. yanlislik mi var ?
bildiğim kadarıyla şuan alanya tıp ile akdeniz tıp aynı yerde eğitim görüyor. hatta sığmadıkları için yeni bina falan yapılıyor. onu da düşünebilirsin. ama ne zaman birbirinden ayrılır bilmiyorum araştır istersen. yani alanya tıp daha düşükse onu da yazarsın. ama akdeniz gelir gibi duruyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dentist347 -- 30 Temmuz 2016; 1:06:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: gospi
bildiğim kadarıyla şuan alanya tıp ile akdeniz tıp aynı yerde eğitim görüyor. hatta sığmadıkları için yeni bina falan yapılıyor. onu da düşünebilirsin. ama ne zaman birbirinden ayrılır bilmiyorum araştır istersen. yani alanya tıp daha düşükse onu da yazarsın. ama akdeniz gelir gibi duruyor
Alanya 9k lardaydi bildigim kadariyla.Dediginizi arastirayim hemen.Insallah tutar ama
siz giremezseniz ben de giremem istediğim yere girersiniz sıkıntı olmaz bence 400 kişiye yakın var, birden o kadar yükselmez sıralama. -
quote:
siz giremezseniz ben de giremem istediğim yere girersiniz sıkıntı olmaz bence 400 kişiye yakın var, birden o kadar yükselmez sıralama.
450kisi tam tip mi dusunuyorsun
evet, 4513.yüm dokuz eylül yazıcam 4940 ile kapamış. siz benden iyi durumdasınız -
quote:
evet, 4513.yüm dokuz eylül yazıcam 4940 ile kapamış. siz benden iyi durumdasınız
9eylül kontenjanlari azaldi mi noldu
azalmadı ama öndekilerin azaldı çapa fln. o da etkiliycek :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X