Malzemeler: 100 gr USA Calrose Pirinci 1 kase dolusu Akdeniz yeşillikleri Hardal otu 1 çorba kaşığı hardal sosu 2 adet domates 2 adet salatalık Julyen doğranmış ızgarada pişmiş bonfile Örgü peynir 2 çorba kaşığı balzamik sirke 1 çorba kaşığı zeytinyağı
Hazırlanışı: Pirinci bir tencerede haşlayıp suyunu süzün. Bonfilelik eti ızgarada yağsız olaraz pişirip julyen doğrayın. Akdeniz yeşilliklerini ve hardal otunu yıkayıp büyük bir servis tabağına alın. Pirinci ilave edin ve karıştırın. Domates ve salatalıkları da julyen doğrayıp karıştırın. Pişmiş etleri salatanın üzerine alın. Ayrı bir kasede sirke, hardal sosu ve tuzu karıştırıp salatanın üzerinde gezdirin. Üzerine dilimlenmiş Örgü peyniri ilave edip servis yapın.