Şimdi Ara

AKG K404 kullananlar bir ilgilenebilirmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKG K404 alacağım arkadaşlar,kullananlar yada deneyiverenler bilgi verirse sevinirim.
    misal malzeme kalitesi,ses kalitesi konfor.vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excision -- 21 Haziran 2012; 20:07:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ^

• uP.

• kullanan yokmu bu kulakliğı?

• yarın alırım taksimde bulursam. k420 ile bunun arasında kaldım ama bunun şekli daha güzel diye bunu alacağım sanırım.

kalite konusunda gözüm kapalı güvenirim bi problem çıkmayacaktır.
  • tamam.
    d&r a bi bak orda olucaktı hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Excision

tamam.
    d&r a bi bak orda olucaktı hocam.

Aynı kulaklık bende var. Sorularına cevap verebilirim eğer geç kalmadıysam ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olur çok iyi olur.
    pm !

• f/p kulaklığı..flac ile combo yaparsın. bass&tiz muazzam.
    tek olumsuz yanı öğlen güneşinde yanlışıkla taçına dokunmak olabilir :)
  • Bende AKG K404 almayı planlıyorum. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Ben her gün 5-6 km ( 1 saat kadar ) yürüyüş yaparım. Bu kulaklığı yürüyüş yaparken kullanacağımdan beni rahatsız eder mi? Aslında hafif bir kulaklık ( 75 gr. ) ama yinede sormak isterim.

Olumlu veya olumsuz bulduğunuz yönleri yazabilir misiniz? Merak ettiğim tarafı dışarı ses veriyor mu yani çevredekiler rahatsız olur mu ve de dışarıdan içeri gürültü alıyor mu? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: celebic

Bende AKG K404 almayı planlıyorum. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Ben her gün 5-6 km ( 1 saat kadar ) yürüyüş yaparım. Bu kulaklığı yürüyüş yaparken kullanacağımdan beni rahatsız eder mi? Aslında hafif bir kulaklık ( 75 gr. ) ama yinede sormak isterim.

Olumlu veya olumsuz bulduğunuz yönleri yazabilir misiniz? Merak ettiğim tarafı dışarı ses veriyor mu yani çevredekiler rahatsız olur mu ve de dışarıdan içeri gürültü alıyor mu? Teşekkürler

Yürüyüş yapacaksan pek kullanmanı önermem.
    Tabii ki piyasadaki birçok kulaklıktan daha iyidir. Ama yine de pek takılma buna.

1 saat yürüyüş sonunda kulaklarını çok terletir eminim. Ki ben uzanırken kullandığımda bile sıcacık oluyor kulaklarım.

Not: Bu dediklerim yürüyüş için geçerli. Bunun dışında kullanacaksan çok iyi kulaklıktır.

Birazcık kafan karışacak ama sana bir öneride bulunayım.
    Eğer bütçen yeterse kesinlikle bu kulaklıktan al.
    Müzik performansında K404 kadar iyi olmayabilir. Ama yürüyüş yapacağın için ilk tercihin bu olmalı.
    Gerçekten çok hafif, ve incecik taç kısmı.
    Kablosu kumaş kaplı olduğundan seni yürüyüş yaparken asla üzmez.
    Ve en güzeli de birçok renk seçeneğin var
    http://www.urbanears.com/headphones/tanto

• quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Bende AKG K404 almayı planlıyorum. Kullanan arkadaşlar tecrübelerini paylaşabilirler mi?

Tabii ki piyasadaki birçok kulaklıktan daha iyidir. Ama yine de pek takılma buna.

1 saat yürüyüş sonunda kulaklarını çok terletir eminim. Ki ben uzanırken kullandığımda bile sıcacık oluyor kulaklarım.

Not: Bu dediklerim yürüyüş için geçerli. Bunun dışında kullanacaksan çok iyi kulaklıktır.

Müzik performansında K404 kadar iyi olmayabilir. Ama yürüyüş yapacağın için ilk tercihin bu olmalı.

Dostum hemen dönüşün için teşekkür ederim. Önerdiğin kulaklık çok sevimli ama sesi dışarı verecek cinsten gibi duruyor. Ben kapalı kulaklıklı bir şey istiyordum. Kapalı kulaklık olupta terşetmeyen bir ürün olmaz sanırım ama AKG K404 75 gr olduğundan bir saat sonunda yarım kilo çekmez diye düşünüyorum. Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

quote:

Dostum hemen dönüşün için teşekkür ederim. Önerdiğin kulaklık çok sevimli ama sesi dışarı verecek cinsten gibi duruyor. Ben kapalı kulaklıklı bir şey istiyordum. Kapalı kulaklık olupta terşetmeyen bir ürün olmaz sanırım ama AKG K404 75 gr olduğundan bir saat sonunda yarım kilo çekmez diye düşünüyorum. Teşekkürler

Düşüncen bir bakıma doğru, ama düz düşünüyorsun biraz.
    Bu konuda sadece ağırlığa bakarak karar vermemeni öneririm.
    K404 isterse 60gr olsun. Ama o yastıkların olduğu kısım kulağı terletiyor. Birazcık da sıkıyor denebilir. Çünkü katlanabilir bir kulaklık.
    Güzel yanı, müzik kalitesi ve katlanınca gözlük kılıfına bile sıgacak kadar küculebilmesi.

Sana bir önerim var.
    Bulunduğun yere yakın bir Satürn veya MediaMarkt mağazası varsa en kısa sürede oraya git. Orda kulaklık kısmında neredeyse bütün kafabantlı kulaklıklar denenebilir bir sekilde var.
    Teknosa'da filan boyle bir imkan yok.
    Mümkünse o dedigim yerlere gidip test et. Büyük ihtimalle iki kulaklık da vardır orada. Enine boyuna rahatlıkla karıştırıp incele.
    Buyuk ihtimalle K404'ü takınca ne demek istedigimi anlayacaksın

Walkman'in kulaklığıyla birleşik su geçirmez MP3 player'ını düşündün mü hiç bu arada ?

• Dostum, güzel yönlendirmen için teşekkür ederim. Benimde aklım hafta sonu MM'a veya pahalı olsa bile en azından görmek amacıyla D&R'a uğramaktı.

Terletmeyecek kapalı kulaklık olması mümkün değil ama kapalı olması benim için şart. Kulak içi olanlarla rahat edemedim. Şimdi 100-150.-TL veripte kulak içi bir ürün alıp sonra pişmanlık yaşamak istemem.

En doğrusu deneyerek, görerek almak. Teşekkürler
  • Bugun MM'a gidip butcem dahilindeki tum kulakliklari denedim ve sonunda AGK K 420'de karar kildim.

Hem hafif olusu hemde ice katlanip fazla yer isgal etmemesi cok iyi ama her sey bir yana bu kulakliktan sonra daha once kullandiklarimin kulaklik olmadigina karar verdim.

Fiyatini hak eden bir urun.Ayni standta gordugum Sony, Pioneer gibi muadillerinden hem ses kalitesi hemde kullanilan malzeme kalitesi olarak bariz ustun.
    Hele Sony ve Pioneer'in kulaklik yastiklarinin deri ve boyalari oradayken dokulmeye baslamisti.

Gercekten fiyatini hak eden bir urun.

Onceleri kapali kulaklik ariyordum ama 1 - 1, 5 saatlik yuruyuste terletecegine karar verdim ve yari acik kulaklikli bir urin aldim ama disariya pek ses vermiyor.

Hafif olusu hosuma gitti ayrica kullanilan malzeme cok kaliteli.

Ayni standtaki 400-500.-TL'lik kulakliklar kadar performansli bir kulaklik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 18 Mayıs 2013; 20:54:11 >

• *Terletmesi doğal.. *Sıkarsa gevşetirsiniz biraz :) Akg'nin bu aralıktaki kafa bantlı kulaklıkları mükemmel.Hayırlı olsun..Güle güle kullanın. Ama yine de Akg k404 :P :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Britvolt.

*Terletmesi doğal.. *Sıkarsa gevşetirsiniz biraz :) Akg'nin bu aralıktaki kafa bantlı kulaklıkları mükemmel.Hayırlı olsun..Güle güle kullanın. Ama yine de Akg k404 :P :)

Teşekkür ederim ancak AKG K404'ün askısı metal. Mazallah sıcak havalarda ısınan kuşak benim gibi çok kısa saçlıların kafa derisine zarar verebilir

• Urun cok gzel gorunuyor yanliz merak ettim bu cihazda mikrofon var mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mky2

Urun cok gzel gorunuyor yanliz merak ettim bu cihazda mikrofon var mi ?

Yok ama olsa iyi olurdu
  • 2.5 yıllık K404 kullanıcısı olarak 2-3 gün önce hediye olarak Urbanears Plattan sahibi oldum.

Sorularınızı alabilirim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.