Şimdi Ara

AKG K450 İNCELEMESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
10.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bilgilendirme için teşekkürler, yazdıklarınızın bir coguna katılıyorum :) katılmadıklarım ise sunlar; akg yazısı orijinalde silinmeyecek diye bir şart yok fabrikasyon hatalı olabilir, aynı sekilde sag kulağın bozulması da dogrudan sahte olduğunun kanıtı değildir :)
    Aynı malzeme ve ses kalitesinde sahte üretimi yapan firma akg den daha ucuza getirip satabiliyorsa bence daha iyi bir firmadir ve almakta da pek sakınca görmüyorum :)
    Sizin için ürünün barkodlanmis seri numarasını Türkiye yetkilisi SFRKD'ye destek verip vermediklerini soracağım. Durumu paylaşırım herkes bilgilenir :)
  • Böyle sorgulama şansınız varsa kaçınmadan sorgulayın derim. Herkes için bir bilgilendirme olur böylelikle.
    Sağ kulağı bozulan beats tour kulaklığım dediğim gibi "doğrudan" sahteydi. Piyasa fiyatı 500 tl iken ben onu dealextremeden 20 dolara almıştım Ama yine dediğim gibi güzel kopyalanamamış bir kulaklıkmış benim aldığım. Akg konusuna gelince. Valla kullanmadığım süre boyunca kılıfında duran ve kullandığım vakit asla hor kullanmadığım bir kulaklığın durup dururken 4-5 sonunda kondisyonel olarak deformasyona uğrayıp yazısının silinmesi bana pek olağan gelmiyor, üstelik aynı anda alınan 2 kulaklığın birden böyle olması... Ama çok şükür AKG de şuan için yazı silinmesi haricinde herhangi bir sorun yok. Sesi de bomba gibi Dediğim gibi küçük bir şansta olsa sorunsuz üürün denk geldiği oluyor. Umarım o da size denk gelmiştir.

• Akg ürünleri yurdışında bu fiyatlara inebiliyor zaman zaman.Kullandığım K430 amazonda 29 dolara inmişti geçen aylarda.

Türkiye'de fiyatları çok uçuk olmakla beraber ses kalitesi son derece yüksek bir markadır AKG.
  • q460 tek geçerim
  • Sürümden kazanılacak ürünlerin çakması olur. akg nin çakmasının yapıp da zarara girmek isteyen olmaz kanımca.Honk kong dan bende aldım. Kutusunun jelatinine kadar herşeyiyle kalite kokuyor. Yine de çakma diyenler varsa gitsinler media marktan alsınlar (420 tl)..
  • Arkadaşlar yapmayın yahu orjinal demişsizin birde ebaydaki fotograflardan bile ürünün çakma oldugu bariz belli oluyor adamlar kasayı birebir taklit etmişler ancak belli noktalardan cok kolay anlaşılıyor orjinal üründe tortu pürüz hiçbirşey olmaz birebirlerde birçok minik hata mevcut ayrıca içlerinede çakma ses parçaları takılıyor ve 6 ayı deviremiyor birçogu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal-El.

Arkadaşlar yapmayın yahu orjinal demişsizin birde ebaydaki fotograflardan bile ürünün çakma oldugu bariz belli oluyor adamlar kasayı birebir taklit etmişler ancak belli noktalardan cok kolay anlaşılıyor orjinal üründe tortu pürüz hiçbirşey olmaz birebirlerde birçok minik hata mevcut ayrıca içlerinede çakma ses parçaları takılıyor ve 6 ayı deviremiyor birçogu...

Ebay den aldığım k450 1 hafta sonra 6 ayını devirecek, ses kalitesinde bozulma bir yana dursun hala burn-in olmaya devam etmekte :) hala seslerde iyileşmeler hissediyorum.
    Ayrıca iphone uyumlulugu çok iyi merak edenler için dipnot olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akgyi türkiyeye getiren distribütörü tanıyorum kaldıki metanlada iletişimim var o fiyat mümkün degil daha bişey diyemem arkadaşlar kaldıki ebay ilanlarında cogunda 13 dolar artı 40 dolar kargo gibi bir ibare gözükür yani bu adamlar size kargoyu cebinden ödüyor azıcık mantık yürütün imkansız :).Kaldıki birebirinde bile işçilikten anlaşılacak farklar var ses kalitesi konusuna gelince yakınını yakalar ama çok iyi bir müzik kulagı olmayan bir insan anlayamaz cünkü basın tizin ve çalgıların seslerini iyi bilmek lazım abdde yapılan özel satışlarda ve son ürün indirimlerde o düzeylere bile gelmiyor fiyatlar yani o adamın türkiyeye ve dünyaya birde kargo dahil satması imkansız akgnin birebir kulaklıklarını kullandım akg k430 var bendede 30 dolara almıştım öle pcye takmak için herşey aynı ama boya tonu ve birkaç kücük detaydan ve sesten yakalıyorsunuz sahte oldugunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kal-El. -- 17 Ağustos 2012; 1:23:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: lodge314

quote:

Orijinalden alıntı: Kal-El.

Arkadaşlar yapmayın yahu orjinal demişsizin birde ebaydaki fotograflardan bile ürünün çakma oldugu bariz belli oluyor adamlar kasayı birebir taklit etmişler ancak belli noktalardan cok kolay anlaşılıyor orjinal üründe tortu pürüz hiçbirşey olmaz birebirlerde birçok minik hata mevcut ayrıca içlerinede çakma ses parçaları takılıyor ve 6 ayı deviremiyor birçogu...

Ebay den aldığım k450 1 hafta sonra 6 ayını devirecek, ses kalitesinde bozulma bir yana dursun hala burn-in olmaya devam etmekte :) hala seslerde iyileşmeler hissediyorum.
    Ayrıca iphone uyumlulugu çok iyi merak edenler için dipnot olsun.

hocam sorgulattın mı barkotunu ??

• arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorum sonra ebay AKG 450 ve Q460 modellerine bakıyorum...50 ile 75 dolar...sonra tr fiyatlarınıa bakıyorum 500-600 tl...sonra yine ebaydaki diğer satıcıların ilanlarına bakıyorum...150-200 dolar arasın...bu ne yaman çelişkidir...yokmu bunu netliğe kavuşturan...ebaydan alınan bir ürünle tr den alınan bir ürünü karşılaştırma şansı olan yok mu ?
  • biraz araştırdım ve K450 nin orjinal ve fake olup olmadığını anlamak için bir kaç foto buldum..bazı arkadaşların canını sıkabilir ama en azından bundan sonra bu ürünü alacaklar için önemli bilgi vereceğini düşünüyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hypnoz -- 21 Ekim 2012; 20:51:39 >
  •  AKG K450 İNCELEMESİ
  •  AKG K450 İNCELEMESİ
  •  AKG K450 İNCELEMESİ
  •  AKG K450 İNCELEMESİ
  •  AKG K450 İNCELEMESİ
  •  AKG K450 İNCELEMESİ
  •  AKG K450 İNCELEMESİ
  •  AKG K450 İNCELEMESİ
  •  AKG K450 İNCELEMESİ
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.