Şimdi Ara

AKG K450 İNCELEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
10.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhabalar herkese.İncelemeye geçmeden önce bir kaç bir şey demek isterim müsadenizle.Bu forumu iki üç aydır misafir olarak ziyaret etmiştim.Çok yorum okudum çok inceleme inceledim.Sonunda üye olup fikir istedim. Akg k450 mi Sennheiser px 200 arasında kaldım.Çoğu kişi AKG dediler,ama AKG fiyatları SENNHEİSER'a göre pahalıydı.Şimdi madem ben bu forumdan yardım gördüm benimde size küçükte olsa yardımım dokunursa ne mutlu.Öncelikle yorum yaptım sonra inceleme yaptım en sonda fotoğraflar koydum.İLK başta anlattım bu ürünü nasıl ucuza aldığımıı ( TÜRKİYE şartlarına göre ucuz ) .SAKIN ŞU GEÇMESİN AKLINIZDAN,SADECE SEN Mİ PAZARLIK YAPIYORSUN SANKİ DİYE.evet herkes yapıyor ama bazı şeyleri bilin mağazalar hakkında.Tek kutu kalırsa nasıl eski stok gösterileceğini,Takım liderleriyle özellikle konuşmanızın faydalarını ve İSTERLERSE BİR ÜRÜNÜ 90 TL NASIL İNDİREBİLECEĞİNİ anlattım.

Neyse yine yorumlarda okuduğum gibi MEDİA MARKT'a gittim bende deneyim alayım diye.Denedim hakkaten BANA GÖRE gayet iyiydi.Sevdim yani.Sonra yine forumda yorumlardan okumuştum bir kaç arkadaş tek ürün kalınca stoktan düşüp kdv siliyorlar falan demişti. Satış görevlisine sordum ne kadar diye 339 dedi.Dedim kaç kutu var bundan.Dedi iki tane,birisi kutu açık teşhir amaçlı,diğeri de kutusu açılmamış.Dedim tek kutu kalınca stok gösterip kdv silebilir misiniz deyince adam önce güldü sonra siz nerden biliyorsunuz önceden buralarda mı çalıştınız dedi :)) .Sonra takım lideriyle irtibata geçtik.tamam dedi kdv sini siliyoruz 279 civarı olur dedi. Dedim az daha indirim yapın 10 tl daha düştü 269 olur dediler :)) Dediler daha yapamayız. Dedim faturanın altına düşmediğiiniz sürece yapabilirsiniz dedim.Karşımdakiler sen bu kulaklığı ne çok almak istiyorsun ilk defa böyle pazarlık yapan birisiyle karşılaşıyoruz şeklinde espri yaptılar :) Tamam dedim ben bir gezeyim düşüneyim dedim.Gezdim ve sonra tekrar oraya gittiğimde takımliderleri toplantıdaymış,takım liderinin yardımcısı vardı.Onla konuştuk ve 20 tl daha indirim yapabilirim çünkü daha yapamam faturanın altına düşer ve sistem kabul etmez benden hesap sorarlar dedi ve 249'a aldımmmm :))

UNUTMAYIN MEDİA MARKTLARDA EĞER BİR ÜRÜN TEK KALMIŞSA ESKİ STOK GÖSTERİP ACAYİP İNDİRİM YAPIYORLAR.UNUTMAYIN BENİM YAPTIĞIM TAKTİKLERİ :)))

İNCELEME ::

K450'NİN öncelikle çok güçlü sesi var.Yüksek ses çıkışı var 126 db zaten.Konforlu yapısı var.Dünden beri bayağıdır müzik dinliyorum.Hiç acıtma olmadı.Kaldı ki ilk defa kafaüstü kulaklık kullanıyorum.Önceden kulak içi kullanıyordum.Şık tasarımı var.Rahat
    11-29,500 Hz arasında frekans tepkisi var.Zaten dinlerken sahnesini fark edeceksiniz.Önceden duymadığınız sesleri fark edeceksiniz müzik dinlerken derlerdi de inanmazdım cidden öyleymiş
    Yabancı müzikten tutun,Türkülere,Klasik Müziğe,Oyun havalarına kadar dinledim.Gayet başarılı buldum ben.Bazıları bassı pek etkili değil dedi bazıları da bass mid ve tizleri örtmüş.vurup geçmiş sadece dediler.Ben bunu nedense hissedemedim.Bana göre iyi.mid ve tizleri başarılı.Bass sevmememe rağmen cidden bası da çok güçlü.
    Balkonda dört beş saat dinledim ve ses ayarı düşükken bile başarılı buldum.Dışardaki sesleri hissettirmiyor.Ama havadaki uçak sesi geliyor az da olsa ( Uçaklar az yakın geçiyorlar bizim eve ) .Beslenmesi harika.Giriş gücü 30 mw zaten.Benim 4 sene önce almış olduğum sony kulaklıkta da dinledim.onun ses sviyesi 30'a kadar.Kulaklığı taktığımda genelde 10 a kadar ses seviyesini açıyorum.Yetiyor artıyor bile ( Fotoğrafları çektim zaten göreceksiniz ama yine de söyleyeyim.katlanması çok basit.Ve çanta çıkıyor.Çantanın içinde uzun kablo ( 1,1 m) ve kısa kablo ( 0,5 m) çıkıyor. Ayrıca 6,3 mm jak ve 2,5 mm jak da çıkıyor.
    Eksisi nedir diye sorarsınız şu ana kadar sadece aklıma gelen Türkiye şartlarına göre fiyatı pahalı.( apple mağzalarında 415 tl, best buy da 426 tl,hepsiburada da bile şu anda 381 tl )

İLK 3-4 FOTO AZ KÖTÜ ÇIKMIŞ ÇÜNKÜ ÜSTÜNDE POŞETİ OLDUĞU İÇİN YANSIMA YAPTI.İDARE EDİN.

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

AKG K450 İNCELEMESİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çaylak__ -- 10 Ağustos 2011; 14:58:43 >

• İnceleme için teşekkürler.Daha önce hangi kulaklıkları kullandınız acaba?Yani kulakla müzik dinlerken kalite olarak belli bir kulaklığı baz aldınız mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornography

İnceleme için teşekkürler.Daha önce hangi kulaklıkları kullandınız acaba?Yani kulakla müzik dinlerken kalite olarak belli bir kulaklığı baz aldınız mı?
    Önemli değil.Ufakta olsa yardımım dokunduysa ne mutlu.Önceden kullandığım kulaklık markaları PHILIPS,SONY ama bunlar kulakiçleriydi. Kıyasalmayı bunlara göre yapmadım. Media Marktlardaki deneme reyonlarına göre yaptım. Orada sennheiser hd 218 den tutun Akg lerin diğer modelleri, Sony MDR ler vardı. MPüçü mü götürdüm ve bayağı deneyerek dinledim diyebilirim.
    Buradaki çok çok tecrübeli arkadaşlar gibi çok çok iyi anlamam kulaklıklardan.Sadece kendi çapımda yorum yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylak__

Önemli değil.Ufakta olsa yardımım dokunduysa ne mutlu.Önceden kullandığım kulaklık markaları PHILIPS,SONY ama bunlar kulakiçleriydi. Kıyasalmayı bunlara göre yapmadım. Media Marktlardaki deneme reyonlarına göre yaptım. Orada sennheiser hd 218 den tutun Akg lerin diğer modelleri, Sony MDR ler vardı. MPüçü mü götürdüm ve bayağı deneyerek dinledim diyebilirim.
    Buradaki çok çok tecrübeli arkadaşlar gibi çok çok iyi anlamam kulaklıklardan.Sadece kendi çapımda yorum yaptım.

Alıntıları Göster
    ürünü nereden temin ettiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: NRFWickeD

ürünü nereden temin ettiniz acaba?

Alıntıları Göster
    @NRFWickeD

Kardeşim Media Markt yazmış arkadaş .

@çaylak__

Sanırım sizle başka bi nick inizden görüşmüştük . Hayırlı olsun , İyi günlerde kullanın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapıcizzet

@NRFWickeD

Kardeşim Media Markt yazmış arkadaş .

@çaylak__

Sanırım sizle başka bi nick inizden görüşmüştük . Hayırlı olsun , İyi günlerde kullanın .

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun, çok güzel duruyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4everr

hayırlı olsun, çok güzel duruyor..

Alıntıları Göster
    media markt ta 3 hafta önce sorduğumda fiyatına 350 tl. denilen kulaklığı (tabi arkadaşın dediği gibi son kaldığı için 300tl. verebileceklerini söylediler) acayip istediğimden nette araştırma yaptım ve daha önce hiç alışveriş yapmadığım ebay da denk geldim hong kong tan bi satıcı 55 dolara ücretsiz kargoyla yollayabileceğini yazıyordu tabi kötü bi ingilizcem vardı ama google çeviri servisiyle adamla anlaştım giden 105 lira olsun dedim ve siparişi verdim 12 gün sonra yani bugün elime ulaştı, çok sevindim, 250 lira kardaydım ve harika bi kulaklığım vardı artık herkese tavsiye ederim kulaküstü kulaklık kullanmazdım ama bu başka çok ii bi sesi var cowon i9 mp3 çalar ile bambaşka bi müzik keyfi oldu... tabi buradaki incelemenin faydası oldu almaya karar vermeme, teşekkürler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edifier S880DB İnceleme
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmix

media markt ta 3 hafta önce sorduğumda fiyatına 350 tl. denilen kulaklığı (tabi arkadaşın dediği gibi son kaldığı için 300tl. verebileceklerini söylediler) acayip istediğimden nette araştırma yaptım ve daha önce hiç alışveriş yapmadığım ebay da denk geldim hong kong tan bi satıcı 55 dolara ücretsiz kargoyla yollayabileceğini yazıyordu tabi kötü bi ingilizcem vardı ama google çeviri servisiyle adamla anlaştım giden 105 lira olsun dedim ve siparişi verdim 12 gün sonra yani bugün elime ulaştı, çok sevindim, 250 lira kardaydım ve harika bi kulaklığım vardı artık herkese tavsiye ederim kulaküstü kulaklık kullanmazdım ama bu başka çok ii bi sesi var cowon i9 mp3 çalar ile bambaşka bi müzik keyfi oldu... tabi buradaki incelemenin faydası oldu almaya karar vermeme, teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Akg Uzakdoğu firması değildi sanırım, Avusturya hatırladığım kadarıyla. Demek istediğim 55 dolara nasıl satıyolar garibime gitti, amazonda bile 100dolardan fazla. İşkillendirmek istemem seni ama çakma olma ihtimali var, eminmisin orjinal olduğuna?

• quote:

Orijinalden alıntı: expander_

Akg Uzakdoğu firması değildi sanırım, Avusturya hatırladığım kadarıyla. Demek istediğim 55 dolara nasıl satıyolar garibime gitti, amazonda bile 100dolardan fazla. İşkillendirmek istemem seni ama çakma olma ihtimali var, eminmisin orjinal olduğuna?

Alıntıları Göster
    Kesin çakma o Zaten Hong kong'tan satıcı bariz belli.Geçmiş olsun

• quote:

Kesin çakma o Zaten Hong kong'tan satıcı bariz belli.Geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    @dmix

iheadphones fiyatını baz alarak kesin replika olacağını düşünmüyorum ben . Şuan 59 Sterlin fakat 30 sterline sattıklarını biliyorum zamanında . Yinede uzak doğulu satıcı ve ücretsiz kargo .. Bilemeyeceğim

Umarım orjinallir . İyi günlerde kullan ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kapıcizzet

@dmix

iheadphones fiyatını baz alarak kesin replika olacağını düşünmüyorum ben . Şuan 59 Sterlin fakat 30 sterline sattıklarını biliyorum zamanında . Yinede uzak doğulu satıcı ve ücretsiz kargo .. Bilemeyeceğim

Umarım orjinallir . İyi günlerde kullan ..

Alıntıları Göster
    evet bende aynı yanılgılara düştüm çakma olabilir diye ama elime alınca orjinal olduğunu anlıyorsun ve dayanamadım gidip media markt teki satıcıyla konuştum herikisinide aynı anda denedim (ankara kentpark media markt) ve tamamen aynı kutusu her parçası garanti kağıdı hepsi var buna nazaran hala çakma diye düşünülüyosa nereden anlayabilirim siz bilen tarif etsin, ayrıca birçok araştırmadan sonra aldım bu ürünü bugünlerde hong kong tan satıcılar böyle ürünleri hep piyasanın altın satıyolarmış birçok kişi oradan alıp satıyor hatta gittigidiyor daki birçok satıcı, ebay daki fiyat listelerine bakın hepsi zaten bu civarda fiyatlar bence doğru ürün..

• quote:

Orijinalden alıntı: dmix

evet bende aynı yanılgılara düştüm çakma olabilir diye ama elime alınca orjinal olduğunu anlıyorsun ve dayanamadım gidip media markt teki satıcıyla konuştum herikisinide aynı anda denedim (ankara kentpark media markt) ve tamamen aynı kutusu her parçası garanti kağıdı hepsi var buna nazaran hala çakma diye düşünülüyosa nereden anlayabilirim siz bilen tarif etsin, ayrıca birçok araştırmadan sonra aldım bu ürünü bugünlerde hong kong tan satıcılar böyle ürünleri hep piyasanın altın satıyolarmış birçok kişi oradan alıp satıyor hatta gittigidiyor daki birçok satıcı, ebay daki fiyat listelerine bakın hepsi zaten bu civarda fiyatlar bence doğru ürün..

Alıntıları Göster
    Kutu içeriği ,malzeme kalitesi zaten orijinaliyle birebir yapıyorlar. Ses kalitesinden anlamanız lazım.

• quote:

Kutu içeriği ,malzeme kalitesi zaten orijinaliyle birebir yapıyorlar. Ses kalitesinden anlamanız lazım.

Alıntıları Göster
    Ben de honkong'tan satın aldım kulaklık kesinlikle %100 orjinal. Ses kalitesi muazzam!! Sennheiser'ın bir çok modeli ile karşılaştırdım Electro world'te hepsini ezer!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: photomaniac

Ben de honkong'tan satın aldım kulaklık kesinlikle %100 orjinal. Ses kalitesi muazzam!! Sennheiser'ın bir çok modeli ile karşılaştırdım Electro world'te hepsini ezer!!!

Alıntıları Göster
    Bende Ebay den sipariş vermeyi düşünüyorum. İki model arasında kaldım AKG Q460 ve K450. K450 hakkında azda olsa bilgi sahibi oldum bu yazınızla ama Q460 ile kıyaslayınca fark nasıl? Çünkü neredeyse 2 katı fiyat farkı var Q460 ile...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 007jami

Bende Ebay den sipariş vermeyi düşünüyorum. İki model arasında kaldım AKG Q460 ve K450. K450 hakkında azda olsa bilgi sahibi oldum bu yazınızla ama Q460 ile kıyaslayınca fark nasıl? Çünkü neredeyse 2 katı fiyat farkı var Q460 ile...

Alıntıları Göster
    Birde sizce bu ürün çakmamıdır orjinalmidir?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390367757367&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123#ht_2018wt_952

• quote:

Orijinalden alıntı: 007jami

Birde sizce bu ürün çakmamıdır orjinalmidir?

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=390367757367&ssPageName=ADME:X:RTQ:US:1123#ht_2018wt_952

Alıntıları Göster
    Konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama an itibariyle hong kong'ludan ben de bir adetsipariş vermiş bulunmaktayım

http://www.ebay.com/itm/New-AKG-K450-HiFi-Stereo-Earphone-K-450-Headphone-Black-us-/390370417255?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item5ae3e3da67

Bakalım ne olacak merak edenler için gelişmeleri yazarım..

• quote:

Orijinalden alıntı: nsemiz

Konuyu biraz hortlatmış gibi olacağım ama an itibariyle hong kong'ludan ben de bir adetsipariş vermiş bulunmaktayım

http://www.ebay.com/itm/New-AKG-K450-HiFi-Stereo-Earphone-K-450-Headphone-Black-us-/390370417255?pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item5ae3e3da67

Alıntıları Göster
    Bende AKG Q460 modelini aldım Ebay üzerinden. Elime bugün geçti ürün, ağırlığı, kalitesi ve güven veren sağlamlığı çok hoşuma gitti. Kulak üstü oluşu yani ebat olarak bir miktar ufak oluşu şık bir görüntü sağlarken yumuşak yastıkları sayesinde güzel bir ses yalıtımı da yapılmış. Müzik çalar olarak Nokia 5800 cep telefonum var fakat kulaklığı taktığım zaman müzikte seslerin bazısı çok arkada bazısı çok anlaşılmaz oluyor. İşin özü müzik çalarımın gücü kulaklığı çalıştırmaya yetmiyor :D Bu aynı olayı arkadaşımın Beats Audio kulaklığında da yaşamıştım ordan biliyorum. Acilen iyi bir müzik çalar alıp keyfime bakmak için sabırsızlanıyorum :D

• quote:

Orijinalden alıntı: lodge314

Kulaklık bugün elime ulaştı. Kargo çıkışından sonra 9.gün (7.iş günü) saat 14:00 civarı teslim almış oldum. Pazar akşamı sipariş verdim pazartesi çıkışı yapıldı, perşembe türkiyeye geldi salı yani bugün ellerimde. Ücretsiz gönderiye göre gayet hızlıydı
    Kulaklığa gelecek olursak,
    Tam olarak ilk mesajdaki gibi çantası jakları ve garanti kartına kadar herşeyi tam ve jelatini açılmamış. Malzeme kalitesi çok iyi. Güven veriyor. Tam olarak orjinal üründür. Almak isteyenler gözü kapalı güvenebilir bu kullanıcıya.
    Şuan burn-in yapmaktayım, alan arkadaş bunu da yapmayı unutmasın bence şart :)

• quote:

quote:

Kulaklık bugün elime ulaştı. Kargo çıkışından sonra 9.gün (7.iş günü) saat 14:00 civarı teslim almış oldum. Pazar akşamı sipariş verdim pazartesi çıkışı yapıldı, perşembe türkiyeye geldi salı yani bugün ellerimde. Ücretsiz gönderiye göre gayet hızlıydı
    Tam olarak ilk mesajdaki gibi çantası jakları ve garanti kartına kadar herşeyi tam ve jelatini açılmamış. Malzeme kalitesi çok iyi. Güven veriyor. Tam olarak orjinal üründür. Almak isteyenler gözü kapalı güvenebilir bu kullanıcıya.

İyi o zaman ben de bi alıyım da yapıyım çavuşum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: waspsich

quote:

quote:

İyi o zaman ben de bi alıyım da yapıyım çavuşum :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar yapmayın yahu. O aldığınız kulaklıklar orjinal değil. Replika ürünlerdir. Hongkong ve Çin de satılan ürünler 2 şekildedir. Birincisi adi ve ucuz mal kullanılarak yapılan kopya ürünler (dolayısıyla adi kopyalar) ikincisi ise nispeten daha kaliteli ürünlerle yapılarak ve orjinaline birebir benzetilerek üretilen ürünler(daha sağlam kopyalar). Ama sonuç olarak orjinal değiller. Zaten o fiyata (50 küsür dolara) bu ürünün sıfırını bulmanız anormal, ki AKG nin internet sitesinde bu orjinal ürünlerin fiyatı 2 katı iken...Ben hongkongtan tam 2 kere kulaklık aldım. Biri ebay yoluyla diğeri dealextreme yoluyla. Ebay den aldığım K404 görüntü ve paket içeriği olarak inanılmaz bir şekilde birebir kopya idi. Sesi de oldukça iyiydi. Yani ayırt etmek imkansızdı. Takii bir müddet kullandıktan sonra... Alırken hem kendime hemde arkadaşıma almıştım. Birkaç ay sonra her ikimizin kulaklığındaki AKG yazısı silinmeye başladı ve şu an, an itibariyle kulaklıkların üzerindeki AKG baskı yazısı gözükmüyor. Hee dersinizki kulaklığın üzerindeki yazıdan banane, ki bende aynı düşüncedeyim, sesi güzelse sorun yok. Ama sonuç olarak bu kulaklığın sahte olduğunu değiştirmiyor. Dediğim gibi benim aldığım bu AKG nispeten güzel kopyalanmış bir kulaklık, ses kalitesine bakınca.(baskı kalitesi hariç) Dealextremeden ise bundan 2 ay önce beats tour çakması almıştım. Yine kulaklık inanılmaz güzel kopyalanmıştı. Seside gerçeğiyle birebirdi neredeyse. İnanılmaz bir bass kuvveti vardı. Ama nitekim 1 ay sonra sağ kulak bozuldu. Ve çinden gelen ürün bir ay sonra çöpe gitmiş oldu. O yüzden bu tarz sitelerden ve bu tarz kullanıcılardan (hongkong, çin menşeii) alışveriş yaparken dikkatli olalım bence.

Sayın lodge314 yanlış anlamayın sizi eleştirmek için bu yazıyı yazmadım sadece ne kadar insanı bilgilendirirsek o kadar iyidir Umarım siz benim yaşadığım sorunu yaşamazsınız ve üründen sonuna dek emnun kalırsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 007jami -- 29 Şubat 2012; 16:28:39 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.