Şimdi Ara

AKG K450 İNCELEMESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
10.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • VE üzülerek yazıyorum...ebaydaki 100 doların altındaki ürünlerin hepsi fake
  • şu an tr deki ikinci el satış yapan sitedeki ürünlerin hepsini inceledim...FEYK !!!!
  • http://digitaletech.blogspot.com/2010/05/confronto-cuffie-akg-k450-vs-fake-copia.html

en belirgin halleri burada daha iyi gösterilmiş..benim gözümde en kesinleşen durum kulaklığı düz bir yüzeye konulduğunda kulaklığın yüzeye düz bir şekilde basmaması ve kulaklığın ayar kısmındaki tırnakların çıkıntısız olması...
    şimdi rica ediyorum ebaydan ürün alan arkadaşlar aldıkları ürünleri buradaki fotolarla kıyaslasınlar ve bizlerle paylaşsınlar...bizlerde kulaklığı almadan önce bilgilenmiş olalım...şimdiden tşk..

• konuyu açan arkadaşa teşekkürler ben de biraz ekleme yapmak isterim 1 hafta önce aldım kulaklığı ve bayağı bir kullandım bu 1 hafta içerisinde. Sesler oldukça dengeli zaten bu kulaklık rock ve metal için yapılmış son seste rammstein'ın du hast şarkısı dinlediğimde kendimden geçtim. Ama tabi ki ürünün eksileri var.

1-Kulaklık daha büyük olabilirdi yani birazcık daha açılabilirdi yanlardan. Çünkü kafanız büyük ise küçük gelebilir kulaklık. Gerçi benim böyle bir sorunum yok ama yine de daha büyük olabilirdi.

2-0.5 m.lik kablo yerine diğer uzun kablo gibi olabilirdi kablonun uzunluğu. Ben dışarda kullanıyorum bu kulaklığı daha çok ve kısa kabloyu kullanırsanız mp3 çalarınızı/telefonunuzu cebinize koyamıyorsunuz kablo çok kısa kalıyor.

3-Kablosu biraz daha kalın olabilirdi. Daha dayanıklı olurdu. Kullandığı 6 ay boyunca her müzik dinlediğimde küfürler ettiğim Philips SHL1700 kulaklığımın kablosu bile daha dayanıklıydı. Kablonun ince olması kablonun karışmasına da sebep oluyor malesef.

Bunların dışında harika bir kulaklık.

10 üzerinden değerlendirmek gerekirse 8 veririm.

• Bende bir üst modeli K 451 var 300 TL civarı apple ürünleri ile uyumlu control talk kulaklık arıyorlarsa biçilmiş kaftan.
  • Bende yeni bir kulaklik alicam bu kulaklik ilgimi cekti.Birde bu kulaklikgin k450i ile arasinda bir fark varmi.Merak ettigim bisey daha var.Disari ses verme durumu nedir?Bu konuda cok hassasim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • K450i ile arasındakş tek fark kablosunda kumanda olması.
    Kulağınıza takılı iken dışarı hiç ses vermiyor. Ama boynunuzda durduğunda muzik açık ise dışarı ses gidiyor.
    Ben yeni aldım kulaklığı. Kablosu dışında çok memnunum. Çok ince geldi bana kablo. Daha kalın bir kablo alıcam heralde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemark

K450i ile arasındakş tek fark kablosunda kumanda olması.
    Kulağınıza takılı iken dışarı hiç ses vermiyor. Ama boynunuzda durduğunda muzik açık ise dışarı ses gidiyor.
    Ben yeni aldım kulaklığı. Kablosu dışında çok memnunum. Çok ince geldi bana kablo. Daha kalın bir kablo alıcam heralde .

Peki kablosu takip cikartilabiliyormu?

• Evet çıkartılabiliyor. O yüzden bu kulaklığı seçtim zaten. Kulaklıkların ömrünün kısa olmasının en büyük nedeni olan kablo kopmalarının önüne geçilmiş bu şekilde.
    Yedek kablo da çıkıyor kutu içerisidnen ama keşke biraz daha kalın yapılsaymış.
  • quote:

Evet çıkartılabiliyor. O yüzden bu kulaklığı seçtim zaten. Kulaklıkların ömrünün kısa olmasının en büyük nedeni olan kablo kopmalarının önüne geçilmiş bu şekilde.

Peki kulakligin basslari nasil.Benim icin onemli olan iyi basslarida olmasi.Surekli bass dinlerim:)

• quote:

Orijinalden alıntı: armynel

quote:

Evet çıkartılabiliyor. O yüzden bu kulaklığı seçtim zaten. Kulaklıkların ömrünün kısa olmasının en büyük nedeni olan kablo kopmalarının önüne geçilmiş bu şekilde.

Peki kulakligin basslari nasil.Benim icin onemli olan iyi basslarida olmasi.Surekli bass dinlerim:)

fena değil ama bas isteyen biri bu kulaklığı almamalı bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabız Civciv

quote:

Orijinalden alıntı: armynel

quote:

fena değil ama bas isteyen biri bu kulaklığı almamalı bence...

Peki ne onerirsin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Basslati bence de fena degil ama sirf bass icin bu kulaklik alinmaz . Gerci henuz burn-in olmadi. Belki birlac ay sonra daha iyi hale gelir ama sirf bass icin olan kulakliklara yonelmeniz daha iyi olur

• quote:

Basslati bence de fena degil ama sirf bass icin bu kulaklik alinmaz . Gerci henuz burn-in olmadi. Belki birlac ay sonra daha iyi hale gelir ama sirf bass icin olan kulakliklara yonelmeniz daha iyi olur

Bekleme gibi bir alternatifim yok malesef.Arkadasim pazar gunu donuyor.Cuma gunune kadar almam lazim.onerilerinizi bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: lodge314

quote:

Orijinalden alıntı: Kal-El.

Arkadaşlar yapmayın yahu orjinal demişsizin birde ebaydaki fotograflardan bile ürünün çakma oldugu bariz belli oluyor adamlar kasayı birebir taklit etmişler ancak belli noktalardan cok kolay anlaşılıyor orjinal üründe tortu pürüz hiçbirşey olmaz birebirlerde birçok minik hata mevcut ayrıca içlerinede çakma ses parçaları takılıyor ve 6 ayı deviremiyor birçogu...

Ebay den aldığım k450 1 hafta sonra 6 ayını devirecek, ses kalitesinde bozulma bir yana dursun hala burn-in olmaya devam etmekte :) hala seslerde iyileşmeler hissediyorum.
    Ayrıca iphone uyumlulugu çok iyi merak edenler için dipnot olsun.

Sonradan açılan arab atı gibi. ilk aldığımda baslar konusunda porta pronun yanına yaklaşamıyorken şu anda (6 ay) üstüne yok .. bakalım ileride ne göreceğiz !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi badocan -- 27 Aralık 2012; 13:20:21 >

• güzel bir inceleme olmuş. teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkin -- 3 Şubat 2013; 12:55:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halitkin

güzel bir inceleme olmuş. teşekkürler.
    Aynı kriterler akg q460 için de geçerli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halitkin -- 12 Temmuz 2013; 11:18:36 >
  • merhaba arkadaşlar uzun bir ara oldu kulaklığı aldıktan sonra pek bakamamışım, sahte olup olmadığı hakkında bilgiler verilmiş keşke zamanında baksaydım iyi olurmuş ilk aldığım zamanki heyecanla yanlış bilgi vermiş olabilirim ebay hakkında sahte bile olabilirdi kulaklığım ama neyseki hala çalışıyor ama uzun bir süredir kulaklık bende değil bir arkadaşıma hediye ettim o da hala zevkle kullandığını söyledi, ben ise aldıktan sonra daha iyi farkettim ki (mesajlarda yazıldığı gibi) bass olayı pek yeterli değil benim için onun dışında akustik şarkılarda performansı çok iyi (bass severler bence başka ürünlere yönelsin) ama eğer elime geçerse kontrol edicem kulaklığı eğer sahteyse buradaki arkadaşlarıma iletmek istiyorum artık biraz eskimeye yüz tutmuş olsada en azından ebaydan bu tarz alışveriş yaparken daha yardımcı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmix -- 28 Aralık 2013; 14:49:27 >
  • amazon uk de 40 sterlin alınır mı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.