Şimdi Ara

AKG Y500'e biri kötü mü dedi? | AKG Y500 inceleme ve Ofis vlog #2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ofis taşıma işlemi devam ediyor. Fakat bugün stüdyoyu toplayıp bir ürün incelemesi çekmem gerekli. Konuğum Samsung AKG Y500 Bluetooth kulaklık. Bakalım beklentileri karşılayabiliyor mu? 

Yayın akışı: 

02:31 inceleme

• Enis KİRAZOĞLU: Spotify'dan müzik açmadım, ses kalitesini ondan kötü hissettim.
    Daha önce indirdiğim otomatik olarak açılan müziği dinlediğim için böyle oldu.

Mesut ÇEVİK: Arkadaşının indirdikleri müziklerden bahsediyorsun umarım.

Enis KİRAZOĞLU: Ulan ben neden böyle aptalca bir yorum yaptım dedim kendime? Yok. Bu, hani Youtube üzerinden böyle...

Mesut ÇEVİK: Yalnız bu kulaklıklar çok hafif, televizyon için...

Ben: Spotify uygulamasından bile şüpelendim şimdi. Doğru söyleyin, programı kırık kullanıyorsunuz değil mi?
  • Bu siteye son girişimdi.

• kulaklık inceleme videosu diye giriyoruz oda toplama videosu çıkıyor

• tam bir youtuber oldun umarım yakında çamtamda ne var videosu çekmezsin :)

• mesut api oda turu istiyoruz ne zaman gelecek

• Kulaklıkta müziği otomatik durdurma başlatma özelliği var. Yani kafandan alırsan müzik otomatik duruyor kafana takarsan müzik otomatik tekrar başlıyor. İnceleme yapıyorsunuz bunları siteden de bakabilirdiniz. Gönderene ve izleyene biraz saygı

• İşte bir çalışıyor bir çalışmıyor ona bakıyoruz biz de :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesut abi yi kaybediyoruz mayday mayday

• Kulaklık açlışından çok Enis'in açılışı olmuş. Askerden gelen Enis'in kutu açlışı :) adam video çekmeyi özlemiş belli

• DH kaç para alır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam saçları yaptırdı. youtuber oldu. yazılan eleştirilere katılıyorum. kan kaybetmeye devam eden bir platform.

• Valla kim ne derse desin ben gayette eğlendim videoyu izlerken.
    Bu kulaklığı alacak değilim artı buna bir kulaklık incelemesi olarak bakmadım. Bildiğin kutu açılış videosu ve eğlenceli bir şekilde anlatıldı.

Acımasızca yorumlar yapan şahısları cidden kınıyorum.

• Enis KİRAZOĞLU: Spotify'dan müzik açmadım, ses kalitesini ondan kötü hissettim.
    Daha önce indirdiğim otomatik olarak açılan müziği dinlediğim için böyle oldu.

Mesut ÇEVİK: Arkadaşının indirdikleri müziklerden bahsediyorsun umarım.

Enis KİRAZOĞLU: Ulan ben neden böyle aptalca bir yorum yaptım dedim kendime? Yok. Bu, hani Youtube üzerinden böyle...

Mesut ÇEVİK: Yalnız bu kulaklıklar çok hafif, televizyon için...

Ben: Spotify uygulamasından bile şüpelendim şimdi. Doğru söyleyin, programı kırık kullanıyorsunuz değil mi?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.