Şimdi Ara

Akıl almaz bir sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir kaç ay önce kardeşim tarafından kullanılan compaq presario cq61 markalı laptop yere düşürülmüş ve o gün makina çalışmamaya başlamış.Bu olayın yaklaşık 1 ay sonrasında makinayı inceleme fırsatım oldu.Xp yüklemeye çalıştım fakat mavi ekran hatası verdi,cd de sorun olduğunu düşünüp başka cdler ile denedim yine aynı hata.Bunun akabinde elimdeki linux ubuntuyu yükledim makina sorunsuz çalışmaya başladı.Hala makinaya windows yüklenmiyor sadece ubuntu ile çalışmakta.
    Sizce bu sorunun nedeni ne olabilir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bumblebee

Selamlar,
    Bir kaç ay önce kardeşim tarafından kullanılan compaq presario cq61 markalı laptop yere düşürülmüş ve o gün makina çalışmamaya başlamış.Bu olayın yaklaşık 1 ay sonrasında makinayı inceleme fırsatım oldu.Xp yüklemeye çalıştım fakat mavi ekran hatası verdi,cd de sorun olduğunu düşünüp başka cdler ile denedim yine aynı hata.Bunun akabinde elimdeki linux ubuntuyu yükledim makina sorunsuz çalışmaya başladı.Hala makinaya windows yüklenmiyor sadece ubuntu ile çalışmakta.
    Sizce bu sorunun nedeni ne olabilir?

Elindeki Windows CD'si orjinal mi ?

• Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.