Bu konudan sonra artık bu evrende yaşamak istemiyorum.
Bu ne ki aslında. Bakınız: öjenik.
Alıntıları Göster
İnançlı insan sadece Allah'tan korkar. Deli insanlar cinlerin etkisi altındadır ve kurtulması için mevcut cinleri korkutmanız gerek. Tabi inanmayan salak salak yorum yapmasın
quote:
Orijinalden alıntı: Avokado Kabuğu
Bu konudan sonra artık bu evrende yaşamak istemiyorum.
Başka evrenlere git o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: SlaughTeR `
takip
Sanmıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR
Sanmıyorum.
Cehalet harbiden başa bela.Düşüyorum da ben müslümansam bunlar ne?Yanu neye inanacağını şaşırmış millet.Akıllı adamı içeriye kilitlesen kafayı yer ulan
quote:
Sanmıyorum.
Alıntıları Göster
Ben olsam onu oraya bırakmaya gönlüm el vermez. Bidaha düşünün.
quote:
Sanmıyorum.
Alıntıları Göster
Daha önce bir televizyon programında görmüştüm burayı. Bir pranga var oraya bağlayıp bırakıyorlar hastaları. İyileştiklerini söylüyorlar ama inandırıcı değil bir yerde bir gece durarak bir hasta nasıl iyileşir ki.
Bana göre bu kendi kararlarını veremeyecek bir akıl hastasına yapılan işkencedir. Çok meraklıysanız onunla birlikte kendinizi de prangalayın oraya.
quote:
Orijinalden alıntı: NephertitiKleopatra
Normal insanı kilitlesen delirir.
Ters tepki yapıyor işte.
quote:
Orijinalden alıntı: SlaughTeR `
takip
Otistik kuzenim var, doktoru bu tarz şeyler daha kötü sonuçlara neden olabilir falan demişti. Doktor dediğim psikolok değil Psikiyatristdi
quote:
Orijinalden alıntı: Haligarsi
quote:
Ters tepki yapıyor işte.
Alıntıları Göster
İntihar etmese bari orda.
quote:
quote:
Ters tepki yapıyor işte.
Alıntıları Göster
çok eskilerden bir söylenti kulak aşina sakallı bebek dönemleri bulvar günaydın tan gazetesi haberidir
quote:
quote:
Ters tepki yapıyor işte.
Alıntıları Göster
deneyin ne kaybedersiniz ki,hem olumlu sonuç alırsanız binlerce insana umut ışığı olur buralardan paylaşırsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: SHCEK93
çok eskilerden bir söylenti kulak aşina sakallı bebek dönemleri bulvar günaydın tan gazetesi haberidir
Alıntıları Göster
bağla sonra sonuçları söyle
Türbenin gücüne inanmaktansa Allah ın inayetıne güvenırım, bence bolca dua edın derım
quote:
Orijinalden alıntı: Melek63
İnançlı insan sadece Allah'tan korkar. Deli insanlar cinlerin etkisi altındadır ve kurtulması için mevcut cinleri korkutmanız gerek. Tabi inanmayan salak salak yorum yapmasın
Cin farklı , nörolojik etkenlerden kafayı sıyırmak ayrı bir olay. Her şeyi filmlerden gördüklerin gibi sanıyorsunuz galiba.
quote:
Orijinalden alıntı: StopComeBack
Bu mesaj silindi.
vay be cehaletin de böylesi
quote:
Orijinalden alıntı: KibarAyı
Otistik kuzenim var, doktoru bu tarz şeyler daha kötü sonuçlara neden olabilir falan demişti. Doktor dediğim psikolok değil Psikiyatristdi
doktorlarında tıbben açıklayamadığı çözemediği yerler yokmu göbek düşmesi, çıkık gibi
turbeler elbette gercek ama sabaha kadar orada kilitlemek ne kadar dogru orasini bilemem bari olumlu sonuc alinca yaz buraya.
quote:
Orijinalden alıntı: ali agaoglu
quote:
Orijinalden alıntı: KibarAyı
doktorlarında tıbben açıklayamadığı çözemediği yerler yokmu göbek düşmesi, çıkık gibi
Hocam tabiki var ama tavsiye etmedi bu tarz alternatif çözümleri. Tamamen karşı değil ama çözümler bittikten sonra denenebilecek bi olasılık gibi yaklaştı. Kuzenim çocuk daha 6 yaşında bu arada. Çok korkak, titriyor korkudan bi de tek başına cidden çok sakıncalı olabilir. Durumdan duruma değişir tabi