Şimdi Ara

Akıl oyunları:1 Ayak oyunları:0

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2004'te sadece 162 oyla seçimi kaybeden Fikret ORMAN 8 sene sonra ekonomik ve sportif açından bir futbol enkazı devraldı. Feda sezonu ile yaralarına pansuman yapmakla işe başlayan Orman ilk sezonunu 3.lükle tamamlarken dönemin tarihe geçen sözü bir Beşiktaş efsanesi olan Gündüz Tekin Onay'ın oğlundan gelmiştir.

"Feda diye dalga geçtiğiniz Beşiktaş gün gelecek puan kaybetsin diye dua edeceksiniz. (27 aralık 2012, Güntekin ONAY)

Slaven Biliçle istediği başarıyı elde edemese de rakiplerin pastalarını havada kaptığı bir aşçıyı sadece 1,5 milyon avro maaşla takımın başına getiren Orman hertürlü ayak oyununun döndüğü süper ligde ilk şampiyonluğu alarak 1-0 öne geçti.

Futbolu karmaşık hale getiren şey rakibin varlığıdır.

Ali KOÇ gibi bir liderin olacağı Fenerbahçe veya Terim gibi bir tecrübe ile yönetilecek Galatasaray'ın ligi çok çekişmeli hale getireceği muhakkak. Ancak mevcut kadrolarla devam edilirse birkaç sene daha şampiyon takım stadına vapularla gidecektir...

site:http://futbolfilozoflari.com/akil-oyunlari-1-ayak-oyunlari-0.html

• Rekabetin sahada kalacağı, rakiplerin birbirine saygı duyduğu bir ortamda daha çok ve daha güçlü rakipler ile mücadele etmek zevkli olur. Ama diyorumki ben, feda döneminde bize ettiklerinin biraz farkına varsınlar, bir daha başkasının zor durumu ile dalga geçmesinler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Rekabetin sahada kalacağı, rakiplerin birbirine saygı duyduğu bir ortamda daha çok ve daha güçlü rakipler ile mücadele etmek zevkli olur. Ama diyorumki ben, feda döneminde bize ettiklerinin biraz farkına varsınlar, bir daha başkasının zor durumu ile dalga geçmesinler.

Kardeş sizinle dalga geçen Gs camiasıydı yalnız. Ben Bjk'nin zor durumuyla dalga geçtimizi hatırlamıyorum taraftar olarak. Arada laf dalaşları falan olmuştur, o ayrı mesele.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.