Şimdi Ara

Akıllı Cep Telefonu alacağım yarım lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle benim emektar SE k550i'yi değiştirmek istiyorum ama yerine PDA almayı düşünüyorum.Fiyat olarak max 750 lira verebilirim oda zorlayarak.PDA lardan pek anlamam ama araştırdığım kadarıyla gözüme çarpan bir kaç tane telefon var.

Samsung i5510
    Samsung i7500
    HTC WİLDFİRe
    LG GT540 OPTİMUS

Hoşuma gidenler bunlar ama pek tatmin olmadım açıkcası özellik olarak gönül isterki HTC Desire alalım ama çok pahalı bana belirttiğim fiyatta başka tavsiye edebileceğiniz veya yukarıda yazdığım ürünlerden tavsiye edbileceğiniz bir ürün varsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodSleep -- 29 Aralık 2010; 16:20:24 >

• Yardım edecek birisi yok mu ?
  • 850 tl ye git teknosadan wave 2 al samsungun htc desire alamiyosan guzel telefondur
  • LG GT540 OPTİMUS
  • Wildfire çözünürlüğü çok yetersiz bir cihaz. İncelemen lazım ki ne olduğunu anlayasın, resmen oyuncak telefon gibi geliyor ekrana bakınca. Telefonun görünüşü çok iyi , Sense arayüzü var ama yetmiyor onlar. Fiyatıda az değil açıkçası o çamur çözünürlüğe rağmen .

i7500 den pek memnun kalınmadı , bilmiyorum kullanmadığım için.

i5510 güzel bir cihaz. Aslına bakarsan GT540 ve i5510 arasında kalmıştım bende ancak fiziksel klavyeli modellerden hoşnut olmadığım için GT540 aldım. Harika bir cihaz kesinlikle. Parasını kuruşuna kadar hakediyor. Youtube'da karşılaştırmalara incelemelere bakarsan çoğu yüksek fiyatlı ürünle de performans konusunda yarışıyor.

Bu listeden GT540 öneririm kesinlikle :)
  • özellikleri ile i5510 daha mantıklı gibi duruyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.