Şimdi Ara

Akıllı kapı kilidi takmak istiyorum ama kapıma hangi tür uyar bilmiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • oda kapısı için akıllı kilit önerirmisiniz kapının kilid görselini eke bıraktım Akıllı kapı kilidi takmak istiyorum ama kapıma hangi tür uyar bilmiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• kilit işine girersen maliyet çok artar, sadece kapının kolunu bununla değiştirebilirsin

Akıllı kapı kilidi takmak istiyorum ama kapıma hangi tür uyar bilmiyorumwww.n11.com
    Multlock Smart Handle - Akıllı Kapı Kolu Saten Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/multlock-smart-handle-akilli-kapi-kolu-saten-26242942?magaza=guvenlik-merkezi&pid=558133708

parmak izi, bluetooh, şifre, uzaktan tek günlük şifre ile açtırabilme gibi özellikleri var

• Arif kullanıcısına yanıt

BU NASIL UYGUN FİYATI

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • jooker123 J kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum bu ürünü kullanmadım garantisi var mıdır yok mudur, diğeri marka.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu uyar, sadece göbek değiştirerek sorun çözülür, 3.5mm+3.5mm boyutlarında olan uyar.

Akıllı kapı kilidi takmak istiyorum ama kapıma hangi tür uyar bilmiyorumaliexpress.
    Bluetooth Smart Lock Electronic Cylinder | Fingerprint Lock Cylinder Door Locks - Fingerprint Lock - Aliexpress
    https://tr.aliexpress.com/item/1005004544873045.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.212.55071802x01DUC&gatewayAdapt=glo2tur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.