Akıllı Plaka Plodsi Uygulamasında 650 TL Yakıt Hediye
-
-
yakıt hediyesi güzel ama sigorta kasko fiyatları nasıl acaba daha mı pahalı ki?
-
Sigortam.net ile kıyaslamak lazım hocam. Son birkaç yıldır oradan yaptırıyorum ve piyasadaki her yere göre uygun fiyatlar yakalıyorum. Daha uygun bir site/yöntem bilen varsa alıntılayıp yazarsa veya mesajdan yollarsa sevinirim. Kasko ücretleri ateş pahası.
-
onu tam bilmiyorum ama pahalı olacağını sanmıyorum
-
kasko yapmayı bıraktım yıllar önce.
ayrıca, koalay, hepiyi, sbm gibi yerlere de bakmak gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mahmut716 -- 20 Temmuz 2023; 19:50:52 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi var mı bilmiyorum ama Şubat gibi sigortaladım.com dan trafik sigortasına bedava egzoz ölçümü, kasko yaptıranlara da bedava muayene vardı. Egzozdan yararlanmıştım. 190 lira civarı ölçüm beleşe gelmişti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
iyi denk geldi bende haftaya yaptıracaktım ama bugün bi deneyeceğim yaptırırsam yazacağım...
-
Daha dün kasko yaptırdım sigortaladım.com'dan. 6.009 TL tutan kasko ücreti mukabilinde Tüvtürk muayenesi hediye ettiler. Ancak bu hediyeyi Ağustos 2024'den itibaren kullanabilecem. Şartları poliçesi iptal etmeden tamamlamak.
Sigorta işinde şahsi olarak dost olduğum kişileri tercih ediyorum ama bilmiyorum yersiz bir şey mi yapıyorum. Allah korusun kaza anında mh sırası beklemek ya da destek nasıl olur bilmiyorum? Hem fiyatlar piyasaya göre çok çok cazip oluyor mu bilgisi olan var mı arkadaşlar?
kaza anında işlemler için iyi oluyor tanıdık ama zaten yapılacaklar belli o yüzden ben uzun süredir internetten yaptırıyorum cxiddi farklar var fiyat olarak. trafik sigortasında bile
-
Teşekkürler
takipteyim…
-
Hocam benim de birikmiş muayene borcu var ve muayeneye gireceğim peki kasko yaptırdık desek ben muayeneyi suan parayla mi yaptıracağım ağustos 2024de vizesi gelmeyene verilen hediye ne olacak yanacak mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kasko poliçesini tamamladıktan sonraki 1 yıl içinde kullanmak gerekiyor ücretsiz muayene hediyesini. Tarihler size uymuyorsa zaten vermiyorlar. Onun yerine Migros, Carrefour alışveriş çeki veriyorlar ama miktarı daha az. Sitelerinden kampanyalar bölümünden hediyelere bakabilirsin.
evet arkadaşlar yaptırdım. Alternatif sitelerden de teklif aldım ama Plodsi ile aralarında neredeyse hiç fiyat farkı yok hediye yakıt hesabıma 1 ay sonra tanımlanacak ama olsun 650 tl ile yarım depodan fazla yakıt alırım :)
-
Hocam, milyonluk bir araca çarptığınızda trafik sigortanızın kapsamı üstündeki tutarı cebinizden vermek pek hoş olmaz.
-
imm (ihtiyari mali mesuliyet sigortası)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam tersi, bana sigortam.net fiyatının da altında fiyat verebiliyor çalıştığım kişi. Yıllardır AK Sigorta yapıyorum ve memnunum kendisinden. Vade farksız 12 taksit bile yaptı.
-
Trafik sigortasında sınırsız olmuyor diye biliyorum. Ben bunun üstüne sınırsız İMM ile kasko yaptırdım kafam rahat olması için.
Benzer içerikler
- shell helix hx8 5w-30 yorumlar
- koşu bandı minderi işe yarıyor mu
- spotify 3 ay ücretsiz
- a101 akvaryum bileti
- vialand doğum günü formu doldur
- letgo da satılan ürünün parası nasıl alınır
- n11 çabuk
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X