Şimdi Ara

Akıllı Saat Önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
23.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tmm kardeşim çok sağol bekleyelim biraz daha ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oha napıyo o saat 300 liralık
  • yclmrtzkn kullanıcısına yanıt
    Samsung kendi cihazları ile uyumlu akıllı saatlere yöneliyor maalesef (tizen tabanlı)

Android Wear işletim sistemi kullanan saatleri tercih etmeni öneririm. bunların hepsi nexus ile uyumlu çalışacaktır.

akıllı saatleri karşılaştırabilmen için :

http://www.tabletmecmua.com/hangi-akilli-saati-almali-akilli-saatleri-karsilastirdik/
  • Breathe78 kullanıcısına yanıt
    Tskler kardesim en iyisi lg yi beklemek nexus ta onun ya belki iyi bisey cikarir yoksa sony smartwatch bakarim biraz daha bekleyelim bakim

• Size kendi planımdan bahsedim ben moto 360 ı bekliyorum ama suan bir adım sayara ihtiyacım var ucuz smartband buldum onu alıcam şimdi sonrada moto 360 Türkiye'de olunca satıp onu alıcam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moto 360 ı nasıl alabilriz...varmı tanıdık yurt dısından alabiliecek elinde olan..acil lazım
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihxa -- 11 Kasım 2014; 18:46:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihxa

arkadaşlar elimde iki adet moto360 var ilgilenen olursa ulaşabilir

Forumumuza hoş geldiniz, sefalar getirdiniz
  • teşekkürler:)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de Ocak ayında Sony Smart Watch 2 aldım. 7 ay kullandıktan sonra titreşimi bozuldu. Sony forumlarına baktım; sık karşılaşılan bir sorunmuş, içindeki titreşim motorunu değiştirince sorun çözülüyormuş. Ağustos ayında tamir için Teleservice 'e verdim; önce değişim için parça bekliyoruz dediler sonra Smart Watch 2 'nin Türkiye 'de tamiri yok; fatura bedelini iade edeceğiz dediler. Aradan 3 ay geçti cihazın bedeli daha geri ödenmedi, cihazı da geri teslim etmediler. Akıllı saatler darbeye, suya,...vs sık maruz kaldıkları için bozulma ihtimalleri yüksek. Sony Smart Watch 'dan uzak durun. Servis alabileceğiniz bir marka seçmenizi tavsiye ederim; o da Türkiye'de sadece Samsung gibi görünüyor.
  • Arkadaşlar selam, konu açıp kirlilik yaratmak istemedim.

Ben de Gear 2 almak istiyorum lakin, 800 TL'lik fiyatı düşündürüyor. Tam Amazon'dan 300 dolara sipariş edecektim ki arkadaşım gümrüğe takılacağını hatırlattı ve vazgeçtim.

Türkiye'den almak durumundayım ancak 600 TL civarı bulmam mümkün müdür?
  • Şrde 30dolar a u8 falan var

• quote:

Orijinalden alıntı: OperasyonAdami

Arkadaşlar selam, konu açıp kirlilik yaratmak istemedim.

Ben de Gear 2 almak istiyorum lakin, 800 TL'lik fiyatı düşündürüyor. Tam Amazon'dan 300 dolara sipariş edecektim ki arkadaşım gümrüğe takılacağını hatırlattı ve vazgeçtim.

Türkiye'den almak durumundayım ancak 600 TL civarı bulmam mümkün müdür?

Sony watch 2 al yada eddeonline.com da cogito clasic var 1 yil gidiyor sarzi onin bi arastir derim

• beyler max 300 tl önerebileceginiz en iyi akıllı saat hangisi

şu nasılhttp://www.youtube.com/watch?v=5CQxRy_KRLg apps s5
  • Arkadaşlar bu akıllı saatlerde yurtdışından geldiğinde imei olayını nasıl halledecez peki...geneli mtk işlemcili saatler..telefonlardaki gibimi oluyor...?

• Protelos27 P kullanıcısına yanıt
    Simkart girişi olan tüm saatler aynı şekilde kayıt edilmelidir. Aksi durumda bir işe yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AveNTuriN_

Simkart girişi olan tüm saatler aynı şekilde kayıt edilmelidir. Aksi durumda bir işe yaramaz.

Yani pasaport kaydımı yoksa malum yolla olurmu onu soruyorum...

• Protelos27 P kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz olayın olup olamayacağını bilemiyorum. Sonuçta henüz çok yaygın bir şey değil. Ancak pasaporta kayıt ettirebilirsiniz, tabi telefon yerine saat için bu hakkı kullanmak ne akdar mantıklı tartışılır.
  • Aynen dediğiniz gibi...bu yöntem olmuyorsa almanın hiç anlamı yok...

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.