Şimdi Ara

Akıllı Saat Önerisi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
23.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uzun zamandir bende bir akilli saat alma istefindeyim ama henuz aklima yatan bir cihaz bulamadim. Quadroo s71 modeli hakkinda bulgisi olan varmi alinabiir bi cihaz midir acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeniz varsa moto 360'dan başkasını düşünmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Bütçeniz varsa moto 360'dan başkasını düşünmeyin.

Tr satisi gerceklesmicek olmasi beni engelliyor. o kadar parayi veripte arizalanabilecegini goz onune alinca , moto 360 alinabilir gelmiyor pek. Lg G watch r nin de fiyati ne olur muamma...

• iwatch moto 360 pebble time garmin fenix ne alınmalı?
  • Yaw bi yenileyelim bu konuyu hele...

Tavsiye, link varmı ?

Bu nasıl sizce ?

Bu saat Akıllı mı ?
  • temel işlevleri gören mesafe adımsayar vs hesabı yapan bir tavsiyesi olan varsa yeşillendirsin, ayrı ayrı konuları incelemek bir ömür alır şimdi buradan tavsiye alsak güzel olurdu
  • Selam
    Moto 360 yerine k88h almayı düşünüyorum gearbestte ay sonunda 39.99$ a düşüyor. Var mı bilgisi olan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rsduman

Selam
    Moto 360 yerine k88h almayı düşünüyorum gearbestte ay sonunda 39.99$ a düşüyor. Var mı bilgisi olan?

Dediğiniz saate baktım fena durmuyor ama bu tip saatlerin yazılım desteği filan pek yok ve arayüzleri de çok dandik oluyor
    Fiyatına göre güzel ama moto 360 yerine alınacak saat değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkwnxs

quote:

Orijinalden alıntı: Rsduman

Selam

Dediğiniz saate baktım fena durmuyor ama bu tip saatlerin yazılım desteği filan pek yok ve arayüzleri de çok dandik oluyor
    Fiyatına göre güzel ama moto 360 yerine alınacak saat değil

Saatin yabancı forumlarda yorumları çok iyi. Moto 360 ile yarışamayacağının farkındayım lakin saatte sim desteği olmaması doğal olarak SAR değeri muhabbetini ortadan kaldırıyor. Sensörleri mevcut. Toz ve suya dayanım belgeleri mevcut. Diğer bir yandan bu fiyat ölçeğindeki saatlere göre IPS ekranıyla, şık görünümüyle ve kordon seçenekleriyle öne çıkıyor. Mesaj yazabilme ve telefon görüşmesi imkanı tanıyan cihazda adımsayar ve kalp ritmi ölçen sensmrler mevcut.%100 doğru olduğu söylenemez kş zaten bunu büyük firmalar da garanti edememekte.Moto 360 performansı veremese de yazılımı sade ve güncelleme alıyor. Aynı şekilde dokunmatik ekran hassasiyeti ve antibakteriyel malzeme kalitesiyle k88h "bu sıkalada" öne çıkıyor. Ürünün reklamını yapmış gibi oldum ama kendim satın alacağımdan araştırdım ve bulduklarımı sizinle paylaşmak istedim. Fiyat ölçeğim biraz daha geniş olsaydı eğer moto360 veya asus ZenWatch 2 alırdım. Lakin fiyat performans ürünü olarak gördüğümden bu ürünü alıcam şimdi gearbest aysonu indirimini bekliyorum.
    Görüşü veya sorusu olan varsa irtibata geçerse sevinirim. Teşekkürler 💪

• gear v2
  • arkadaşlar bende 300tl bütçe ayırdım ve nabız ölçer adım sayar özelliği olan bir saat arıyorum, öneriniz varmı aliexpres gibi ?
  • evet bu olay olmuyorsa almanın hiçbir mantıgı yok
  • Forum şu an ölü galiba da Ulefone çin de birkaç başarılı telefon üretmiş bir marka bunun saati de var,Ulefone Gw01 49dolar.
    gayet başarılı buldum,indirimli fiyatı bu.aşağıda videosu var kullanmış arkadaş var mı ?

https://www.youtube.com/watch?v=tzmoiJyt6fE
  • Arkadaslar 50 doları gecmeyen onerdiginiz yuvarlâk kasalı bildiginiz akıllı saat var mı?

• 135 tl + cam koruma ve nfc tag ile beraber , Xiaomi Mi band 2 Oled ekran lı, Sıfır akıllı saat iki haftadan fazla sarj süresi nabız,bildirim , alarm vb, almak isteyen özelden yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fsh77 -- 16 Eylül 2016; 15:30:20 >
  • ben oyumu samsungdan yana kulanıyorum.çünkü geçenlerde bir yazıya denk geldim. A'dan Z'ye anlatmışlar her şeyi sizde göz atın gönül rahatlığı ile alın ne alıyosanız

https://www.teknoclock.com/akilli-saatte-apple-mi-samsung-mu.html
  • Samsung gear s2 almak isteyen varsa elimde sıfır kapalı kutu cihaz mevcut. Tr garantili ve faturalıdır. Fiyat olarak 690 TL istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 15 Mayıs 2017; 15:0:54 >
  • bu konu neden böyle atıl kaldı ki bu kadar ilerlemeye ve çeşide rağmen şuanda alınabilir iyi bir saat önerisi var mı arkadaşlar yada tecrübe paylaşan olur mu...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.