Şimdi Ara

Akıllı Saat Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
23.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, akıllı saat almak istiyorum fakat kararsız kaldım. Ürünü yurtdışından almak istiyorum çünkü buradaki fiyatları baya yüksek. Sizce 300 lira civarı hangi akıllı saati almalıyım? Mesela gear 2 ile sony smartwatch 2 arasında çok fark var mıdır?

• Aralarındaki farkı napıcan , hoşuna hangisi gidiyosa onu al.Saat takıcaksın sonuçta , hangisinin daha güçlü oldugu değil hangisinin daha şık olduğu önemli.
  • hocam bende dusunuyorum akilli saat ama smartwatch 2 ye isinamadim nedense.Telefonunuz samsung ise gear bence mantikli.Benimki moto g oldugundan hala bakiniyorum ne alayim diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • meisida kullanıcısına yanıt
    Telefonum samsung galaxy serisi, fakat gearlar başka telefonlarla çalışmadığı için pek ısınamadım.
  • runastik in saatleri guzel tum telefonlarla uyumlu tr varmi bilmiyorum

• Sony Smartwatch 2 gümüş metal kordonlu modeli 360 liraya aldım. Garantisi yokmuş ürünün, kargoyla gönderilecek sanırım 1 ay sürer. Sizce mantıklı olmuş mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0808

Sony Smartwatch 2 gümüş metal kordonlu modeli 360 liraya aldım. Garantisi yokmuş ürünün, kargoyla gönderilecek sanırım 1 ay sürer. Sizce mantıklı olmuş mu?

nasil garanyisi yok yurdisindan mi aldin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı Saat Önerisi
    10 yıl önce açıldı
    akıllı saat önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Evet, ürünün buradaki fiyatları malum. Daha uygun geldiği için öyle aldım. Fiyatları şuanda burada 450 liranın üzerinde sanırım birçok yerde.
  • quote:

Evet, ürünün buradaki fiyatları malum. Daha uygun geldiği için öyle aldım. Fiyatları şuanda burada 450 liranın üzerinde sanırım birçok yerde.

orjinal olduguna eminmisin 75€ ustu gumrukte sorun cikarir

• Ürün orjinal fakat yurtdışı ürünlerine sony ülkemizde garanti vermiyor. Bu nedenle garantisi olmuyor. Ebay üzerinden aldığım için para iade garantisi var, eğer bir sorun olursa iade alabilirim muhtemelen. Gümrük konusundada vergisini göze aldım, 60-70 lira vergi tutar en fazla. Yani 360+70 dersek 430 lira yaparki bu fiyata burada bulamadım şuanda. Normal garantili ürünlerde 500 lira civarında geziyor fiyatlar. Uygun satanların birçoğu yurtdışı garantili olduğu için aynı duruma düşüyor. Satıcının oranı %99 üzeri ve birkaç yerde daha gördüm benzer fiyata. Açıklamasındada "New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is applicable). Packaging should be the same as what is found in a retail store, unless the item is handmade or was packaged by the manufacturer in non-retail packaging, such as an unprinted box or plastic bag. See the seller's listing for full details" diyor. Yani birebir orjinal kutulu gelmesi lazım. Aksi durumda para iadesi hakkı doğar.

• quote:

Ürün orjinal fakat yurtdışı ürünlerine sony ülkemizde garanti vermiyor. Bu nedenle garantisi olmuyor. Ebay üzerinden aldığım için para iade garantisi var, eğer bir sorun olursa iade alabilirim muhtemelen. Gümrük konusundada vergisini göze aldım, 60-70 lira vergi tutar en fazla. Yani 360+70 dersek 430 lira yaparki bu fiyata burada bulamadım şuanda. Normal garantili ürünlerde 500 lira civarında geziyor fiyatlar. Uygun satanların birçoğu yurtdışı garantili olduğu için aynı duruma düşüyor. Satıcının oranı %99 üzeri ve birkaç yerde daha gördüm benzer fiyata. Açıklamasındada "New: A brand-new, unused, unopened, undamaged item in its original packaging (where packaging is applicable). Packaging should be the same as what is found in a retail store, unless the item is handmade or was packaged by the manufacturer in non-retail packaging, such as an unprinted box or plastic bag. See the seller's listing for full details" diyor. Yani birebir orjinal kutulu gelmesi lazım. Aksi durumda para iadesi hakkı doğar.

arti kargo ucretinide eklersen tr fiyatina geliyor bence deymez tr den al urunu free kargo ile 30 gunde geliyor ben olsam free ile getirmezdim bence cin mali smartwacht var bence onlari dene

• Yok hocam söylediğim ücrete kargo dahil, sadece gümrük vergisi yok onuda ekledim en son. Almışken düzgün bir şey olsun istedim o yüzden bunu aldım. Olmaz ama olurda iptal edersem parayı hemen alabilir miyim? Birde ürün gelince orjinalliğinden nasıl emin olurum?
  • quote:

Yok hocam söylediğim ücrete kargo dahil, sadece gümrük vergisi yok onuda ekledim en son. Almışken düzgün bir şey olsun istedim o yüzden bunu aldım. Olmaz ama olurda iptal edersem parayı hemen alabilir miyim? Birde ürün gelince orjinalliğinden nasıl emin olurum?

parayi hemen alamazsin urun geldi sana ama cin mali yada parcasi bozuk cikti sen bu urunu bi daha geri gondericeksin masraf edeceksin o urun geri gidecek ebay dan adama mesaj atican filan uzun ha illa geri alirsin ama ugrastirir kaldi ki mesela satici ve ebay 30 gun icinde iade edebilirsinz diye belitiyorlar money refuld diye 30 gunde urun anca geliyor zaten buna dikkat et hadi urun saglam cikti diyelim bir ay sonra bozuldu .. gitti senin 300 lira az para degil yani bence 100 200 lira icin riske atma parani ,, biriktirbyada ikinci el garantili urun varsa al yinede sen bilirsin urunn orjinalligini nasil anlarsin bilmiyorm ama seri numarasi olmasi gerek sony sitesinden dogrulayip bakabiliyorsun diye biliyorum

• Anladım hocam, şuanda ürünü alalı çok olmadı. Yani iptal etme seçeneği var(kargoya vermediği için) iptal etsem para hemen gelmez mi?
  • quote:

Anladım hocam, şuanda ürünü alalı çok olmadı. Yani iptal etme seçeneği var(kargoya vermediği için) iptal etsem para hemen gelmez mi?

hemen gelmez diye biliyorum 3,4 gun icinde gelir

• Tamamdır hocam sağolun, ürünü alanların yorumlarına baktım sorun yaşayan yok ya da görünmüyor. Sahibindende birkaç cihaz buldum kafam karıştı.
  • quote:

Tamamdır hocam sağolun, ürünü alanların yorumlarına baktım sorun yaşayan yok ya da görünmüyor. Sahibindende birkaç cihaz buldum kafam karıştı.

yurt disindan alacaksan yukarida yazgim gibi bozulma ihtimali garantisiz olusunu gozvonunde bulundur oyle al belli olmaz 3 senede bozulur 3 gundede sans isi tr de aralarinda cok fiyark yoksa trbden al link varsa gonder bakalim

• Ürün bu hocam,http://www.ebay.com/itm/310968261347?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

şuanda iptal etsem mi etmesem mi diye düşünüyorum. Size zahmet sizde bir araştırın, belki daha uygun bir şey buluruz. Çok aşırı fark olmamak şartıyla bulursak iptal edeceğim.
  • İwatch taabiiki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyem biraz daha para biriktirip moto 360 almanız,siz biriktirene kadar oda türkiyeye gelir alırsınız. Bunlarda android wear olmadığı için artık hepsi çöp bunların
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.