Şimdi Ara

Akıllı Tahtanın Usb Girişi Kırıldı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okulda flash belliği çıkartırken elimizde kaldı. Komple anakartın değişmesi gerekiyormuş 1000 tl gibi bir fatura çıkardılar. Kişi başı 250 tl düşüyor. Parayı vericem sanırım başka çarem yok ama fiyat çok fazla geldi bana. Onun yerine giderim o parayla yeni bilgisayar alır usb'yi ordan kullanırım. Zaten bu akıllı telefon olaylarından sonra Vestel'i sevmiyordum. Neyse yapıcak herhangi birşeyimiz var mı ? Yardımcı olursanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• abanarak sokarsaniz kirilir tabii.

hemen vestele giydirin tamam cok kaliteli degil ama o kadar da hassas degildir onlar.

• lol

sınıfta 4 kişi misiniz ne 1000 tl'si,
  • Foto falan var mı nasıl kırıldı onların tek bir girişi yok 2 sene önce anahtarını kopyalatıp yemediğimiz halt kalmamıstıTek bir girişi mi kırıldı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skyfor -- 15 Nisan 2015; 16:50:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

lol

sınıfta 4 kişi misiniz ne 1000 tl'si,

Sorumlu olan 4 kişi yani. Diğerleri bişey yapmadı. Zaten az bişey dedik belki verirler diye kimsenin mikinde olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dont 2000 -- 15 Nisan 2015; 16:52:08 >
  • Parayı aralarında bölüşüp bedavaya tamir edecekler. Sakın verme, zorunluluğun yok.

Liseli saatine denk gelmişim yine.

• Prizin olduğu yerde usb girişi var, sorun olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anakarti sokun kirilan yeri lehimletin

• quote:

Orijinalden alıntı: JilberProduct

Prizin olduğu yerde usb girişi var, sorun olmaz

Ordaki usb girişi direk anakarta bağlı değil. Dışardaki usb girişlerinden birine bağlı olması lazım. Tabi bizde öyle bi kablo olmadığı için ordan kullanıyoduk.

• Detay bilmiyorum ama genelde öğretmen masasının arkasında yan yana duran 2 kutu vardır. Onlardan biri usb girişi ben hep orayı kullanıyordum zira ekranın yanına usb sokmak zor oluyordu :))

• yav ne alıp veremediğiniz var şu tahtalar ile,bizim zamanımızda kara tahta vardı be yağlı tebeşir bile görmedik,size hizmet veriyorlar ya kırarsınız ya çökertirsiniz,suç sizde değil oraya akıllı tahta koyanda
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garip Biri

quote:

Ordaki usb girişi direk anakarta bağlı değil. Dışardaki usb girişlerinden birine bağlı olması lazım. Tabi bizde öyle bi kablo olmadığı için ordan kullanıyoduk.

Tek bir usb yeterli acıklamaya calısın hocam kalitesiz falan diyin bizlik bir şey yok diyin keyfimizden sokmuyoruz diyin bunla olayı cözmeye calısın alın sunlardan bi tane

http://www.bimeks.com.tr/kategori/1368/coklayicilar.aspx

• quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

quote:

Orijinalden alıntı: Garip Biri

quote:

Tek bir usb yeterli acıklamaya calısın hocam kalitesiz falan diyin bizlik bir şey yok diyin keyfimizden sokmuyoruz diyin bunla olayı cözmeye calısın alın sunlardan bi tane

http://www.bimeks.com.tr/kategori/1368/coklayicilar.aspx

Bitane var usb sağlam ama onuda biostan aktif etmemiz lazım hocaya anlatıyorum yok alıcaksanız diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

yav ne alıp veremediğiniz var şu tahtalar ile,bizim zamanımızda kara tahta vardı be yağlı tebeşir bile görmedik,size hizmet veriyorlar ya kırarsınız ya çökertirsiniz,suç sizde değil oraya akıllı tahta koyanda

Yagliyi gectik renkli tebesir gorenin havasindan gecilmiyordu

• aynısı bizim de başımıza gelmişti arkadaş şikayet vara yazmıştı 1 seferliğe mahsus tamir ederiz demişlerdi...isterseniz sizde şansınızı deneyin ama bana bir şey sormayın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.