Şimdi Ara

Akıllı Telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an klavyeli bir telefon kullanıyorum ve çok rahat benim için. Klavyeli akıllı bir telefon almayı düşünüyordum ancak biraz araştırdıktan sonra klavyeden vazgeçer gibi oldum. Akıllı telefon konusunda ise fikrim aynı tabi. Sony xperia e, lg e612 optimus l5, lg e430 optimus l3 II dikkatimi çekti şimdiye kadar. Tavsiyeleriniz nelerdir

• Fiyat konusunda kesin bir sinir koyup isteklerinide yazarsan daha iyi yardimci olabilirim sana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 500 e xperia e
    600 e generel mobile discovery ya da lumia 520
  • Kafamda hala net bir şeyler oturmuş değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MutGunes -- 30 Haziran 2013; 15:48:44 >
  • alcarzer44 kullanıcısına yanıt
    Maksimum 1000lira fiyat sınırı. Klavyeli olsa iyi olur, ancak benim baktığım kadarıyla aynı fiyata özellikleri çok daha iyi olan klavyesiz telefonlar da var. Kesin klavyeli olsun değil artık. Kamerası kötü olmasa, işlemcisi 1ghz olsa, dahili bellek az olmasa, akıllı olsa yeter gibi :D

Çok sık telefon değiştirmiyorum bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MutGunes -- 30 Haziran 2013; 15:50:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MutGunes

Maksimum 1000lira fiyat sınırı. Klavyeli olsa iyi olur, ancak benim baktığım kadarıyla aynı fiyata özellikleri çok daha iyi olan klavyesiz telefonlar da var. Kesin klavyeli olsun değil artık. Kamerası kötü olmasa, işlemcisi 1ghz olsa, dahili bellek az olmasa, akıllı olsa yeter gibi :D

Çok sık telefon değiştirmiyorum bu arada

Senin telefonun lumia 720
    Şarjı uzun giden 1ghz işlemcili kamerası ideal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Akıllı telefon marka önerisi
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.