Şimdi Ara

AKILLI TELEFONDAN ANLAYANLAR ACİLL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benim s3 üm var orjinal yurtiçi kayıtlı ben bunu yolda düşürdüm camı falna parçalandı tel açıldı ama görüntü gelmedi neyse ben orjinal camı 350 tlye değiştirdim şimdide telefon sim kartını görmüyor imeisi görünmüyor geri götürdüm anakartta hasar görmüş dediler 200 lira da ona istiyolar ama anakartın hasar gördüğünüde sanmıyorum arkadaşlar görmüş olsa telefon hiç açılmaz yani bence telefon tıkır tıkır çalışıyor hiç bir sorunuda yok bi imei gözükmüyor birde hattımı görmüyor anlayan varsa yardımcı olabilirmi

• Ekran'i telefoncu mu değiştirdi? Değiştirdi ise sonradan götürdüğün telefoncu aynı telefoncu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yetkili servis dışında biri dediyse yalan olabilir

• Anakart bozulmuş olması açılmaması gerektiği anlamına gelmez bazen bataryayı çabuk bitirir, bazen şebeke çekmez.
  • S3 kullaniyorum bi kere ekran degistirdim 300 tlye kendim taktim yurt disi oldugu icin garantisi yok. Ama suan hic bi sıkıntısıda yok. Rootladim Samsungun verdigi stock romu kullanmak yerine kendim stock rom editledim. Ne sarj sorunu ne baska bi sorunu var cok memnunum. Ayrica senin sorununda dedikleri gibi anakarttan olabilir. Dustugu zaman hasar gormustur, ama baskalarinin yorumlarinida okumani tavsiye ederim. Iyi gunler

• kardeşim büyük ihtimal telefoncu imeiyi klonlamış. geçmiş olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • götürdüğüm yer aynı yer ekran kırıktı düştüğü için yeni yaptırdım geri götürdüm şebeke yok diye darbeden dolayı anakart hasar görmüş değişmesi lazım dediler 200 lirada o
  • 10-20 liraya 2. el bozuk bir telefon olum onun ımeı sını kendininkiyle değiştirebilirsin sorunun çözüleceğini düşünüyorum ben öyle yapmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.