Şimdi Ara

Akıllı telefondan PDF okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben ev dışında boş kaldığımda
    androidli telefonumdan e kitap okuyayım istiyorum ama
    elimdeki e kitapların çoğu pdf telefonun da ekranı pek büyük değil
    harfleri büyütemiyorum sayfayı zoomlayıp sürekli sağa sola kaydırarak okumak da
    hiç pratik değil.

Bunun için pdfleri txt ye çevirmeyi denedim işe yarar bi program bulamadım genelde
    büyük dosyaları çeviremiyorlar. Epuba çevirdim o da pdf ten farklı olmadı

Çözüm için önereceğiniz uygulama var mı?
    Yani pdf te harfleri tanıyıp büyütebilecek ve tek tıkla sayfa değiştirecek

• epub uzantılı e-kitap okuyacaksınız. internette tonla epub kitap var halihazırda. ekşi meritokrasi'ye bir bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldiko diye bir e-kitap okuyuma programı var tam istediğin gibi.

• cevaplayanlara teşekkürler
    ben sorunu şöyle çözdüm: FineReader diye bi program var orda pdf dosyasını açıp
    sonra farklı kaydet deyip epub olarak kaydediyorum. moon + reader programıyla epub dosyasını telden açıyorum.
  • o da olur...

aldikonun güzel tarafı, arka planı siyah,yazıları beyaz yapabiliyosun..gözü daha az yoruyordu..
  • denediklerim arasında aldiko vardı diye hatırlıyorum pdf i açmıyordu ya da açıyorsa da okuyamıyordu
    yani tek parça halinde gösteriyor sayfaları ayıırıp harfleri büyütmesi gerek
  • PDF den okumak gerçekten çok zor oluyor. Google a pdf to epub yazarak pdf den epub a çeviren siteleri görebilrsiniz. Böylece pdfnizi epub a çevirip rahatlıkla telefondan okuyabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İpad'e Pdf Atmak
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı sıkıntıları ben de çektim ama sonunda kurtuluşu montana reader da buldum yazıyı ölçekleyebiliyorsun
     Akıllı telefondan PDF okumak

• kesinlikle mantano reader en iyisi.
  • mantano reader için pdf olması yeterlimi?
  • fb readeri indir telefonuna sonra pc den hangı kıtabı ıstıyorsan epub formatında indir telefona at fb reader uzerınden oku takılırsan pm at
  • http://kickass.to/2900-adet-t%C3%BCrk%C3%A7e-ebook-t6455828.html burda 2900 tane kıtap var epub formatında ıstedıın ındır ozel olarak ıstedıın kıtap varsa yaz ben atarım
  • Uygulama olarak Moon Reader Pro öneririm. Ücretli. Apk olarak indirebilirsin.

• Telefonda çevirme işi zor, PC de Calibre isimli programla çevirip atabilirsiniz. Bunun yerine bence Adobe Reader indir, eğer pdf'ler düzgün taranmışsa adobe çevirebiliyor, hatta genelinde çevirebiliyor. Epub olanlar içinse Alkido kullanıyorum, telefonda 700'e yakın kitap var. Okuması da çok zevkli. Ama daha büyük ekranlı telefona geçmeyi düşünüyorum 4.7" küçük kalıyor.

• arkadaşlar hani unutmayın bu programlar e-book, pdf falan okumanızı sağlıyor telefonda ama sonuçta telefon ve tablet ekranı sağlığınız için zararlı. atıp öyle yüzlerce sayfa kitabı okumayın sağlığınızı düşünüyorsanız. imkanınız varsa ikinci el yada uygun fiyatlı e-ink ekrana sahip bir reader alın olmadı kitabı satın alıp okuyun. sağlık bozulduğunda tekrar geri gelmez unutmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jazzIII -- 28 Ocak 2015; 15:19:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.