Şimdi Ara

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
4
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunları dışarıdan ALIRSAKKKKK kendimiz yapamayız diyen zihniyet
    O_o HEY YAWRUM HEY

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Senin önceki mesajını da gördüm de sahip olduğun zihniyeti anladıktan sonra birşey yazmaya elim gitmedi, gene öyle hemde daha beter bu sefer.

Ne yazayım ki seninle ben, proton ve elektron kadar zıttız, o yüzden sen yoluna ben yoluma.

Sen zaten mutlusun bu vergilerle, bu yasalarla ne güzel işte takılmaya devam et boşver bizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 4 Ağustos 2015; 5:25:38 >
  • bence 999.99 TL olmalı . Severiz biz böyle rakamları . Bize koymazz

• Kimse kayıt yaptırmaz, IMEI değistirirler o zaman 130 lira da gelmez.

• Nasıl bir ülke nasıl bir toplum bu ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bir ülke nasıl bir toplum bu ya

• İdarecilerin asgari ücretlilerin pahalı telefon kullanmaları ile cari açığın ve borçluluğun arttığına inandıkları anlaşılıyor. Ancak gözden kaçan bir ayrıntı var. Ülkede ucuz telefon yok. Böyle olunca en az 400 liradan başlayan telefonların sunduklarını, üzerindeki fiyat etiketi ile bağdaştıramayanlar daha pahalı telefonlara yöneliyorlar. Aslında önemlice bir kısım insan 100 liraya telefon alabilse daha pahalı olan telefonlara yönlenmeyecek bile. Üst düzey akıllı telefon kullananlar makul fiyatlı orta düzey telefon alabilseler daha yüksek fiyatlı diğer telefonlara yönelmeyecekler. Orta düzey telefonlarda da f/p oranı kullananları tarmin etmiyor.Vergilendirme sistemi insanları daha pahalı ürünlere yönlendiriyor. Zira maktu vergi miktarı ucuz ve pahalı telefonlarda aynı ve bu ucuz ve pahalı telefonların arasındaki dengeyi pahalı telefonlar lehine bozuyor. Bir de telefonların genç nesilde prestij ile özdeşleşmesi var. Bu da pahalı telefonlarla ucuz olmayan diğer telefonlarla olan karşılaştırmaya giden kullanıcıyı, aradaki fark da algıyı kıracak kadar yeterli ya da daha uygun söylenecek olursa orta düzey telefonlar da pahalı olunca, doğrudan daha pahalı ancak tatmin edici ürüne yönlendiriyor.

• Halka acik imei girme bolumu olur telefonlarin kimse kayit yaptirmaz kendi imei kodunu girer, bir onceki telefonun imeini kullanir ayni replikalardaki muhabbet.. Varsin yukseltsinler milleti nasil yolucaklarini sasirdilar..

• Yurtdisinda yasayan biri olarak soruyorum her telefonun imei degistirilebiliyor mu?Mesela z3 compact?
  • Nereden millete kaktıracaklarını şaşırdılar ama şunu unutuyorlar imei çakma candır böyle yaparak aldıkları 130 TL vergidende olurlar millet çatır çatır klon imei telefon kullanır
  • Sizi gidi yesil komunistler siziii

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    Sorması ayıp vergi ile forumda geçirilen sürenin ne alakası var?
    Ve bu forumda faydali işlerle uğraşılamaz mı?
    En önemlisi ise
    Günler ne ara 24 dakika oldu?

• Oylar boşa gitmiyor az bile .
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

bu hükümetin işi gücü yok telefona taktılar ülkede o kadar ilgilenilcek sorun var her gün yeni bir şehit veriliyor adamlar hala telefonlara zam yapma peşinde

bu ülkede yaşamaktan nefret ediyorum

Bu ülkede yaşamaktan nefretmi ediyorsun başka bir ülkeye git o zaman seni tutan yok sana gitme diyende yok gidebilirsin yani bizimde işimize gelir vatanını satıcak olan kişilerden kurtuluruz

vatandaşlığı veren başka ülke varsa göster bende sıradayım hatta vatandaşlıktan vaz geçtim süresiz oturum izni veren ülke bul yarıtım bile yapabilirim ev alabilirim ama malesef bu açık hava ceza evinden bir türlü kurtulunmuyor ki artık ceza evinden tımarhaneye dönüşmeye başladı şahtı şahbaz oldu...

• Toplu ithalata kayıt ücreti 0,50 tl yani elli kuruş,yolcu beraberinde getirilince 130 lira ( yada 600) saçmalığa bak.Tam da geçen gün pasaport harçlarında %50 oranında indirim gündeme getirildi haberlerde de çıktı.Meclise önerge sunacaklarmış.Nedir yani bu zıtlık?Yahu ne olur biri bilgi versin bu toplu ithalat kaç adet malı kapsıyor ya.Gidip toptan alacam inat

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

Sen kaç yaşındasın ? Eskiden 2gunde 1 herşeye zam gelirdi bilir misin televizyona bile vergi oduyoduk ne oldu ? Sen iphone 6 al ne var bunda ben çok kişi biliyorum 2-3ayda bir telefon değiştiren gelip burda birde devlete hakeret ediyorlar ayıp devlet donuna kadar alıyor vay be bu kadarda olmaz , sen niye cozum sureci oldu sanıyosun hergun sehit haberi gelmesin diye senin kafan basmıyomu ? Şimdi ise hdp liler barajı geçince kendilerini bişey sandılar askerimizi vurmaya başladılar e biz ne yapalım ? Salak gibi oturalım mı ? Avrupa ulkelerinden ne eksiğimiz var ben bunu anlamıyorum yav herkesin dilinde avrupaya giremişiz yav avrupaya girsek ne olur girmesek neyse daha sonra konuşuruz şuan uyku bastırdı iyi geceler herkese.

nellli oluyor zavallının yurtdışı görmediği(yada görüp anlamadıgı) senin gibisiyle tartışmaya gerek yok sen zaten acınacak durumdasın

• Teknolojideki zihniyet
    "La gorillaymış sınapdurgunmuş rommuş
    Boşverin bu işleri
    Kafanızı derslerinize yorun okulunuzu okuyun
    Vatana faydanız olsun
    Teknolojiyi al tadında kullan
    Teknolojiye kafayı fazla yorarsan tırlatırsın
    Mis gibi yerli malının diğerlerinden ne farkı var
    Onunla da alıp alo diyorsun bununla da
    O da internete girip empe3 çalıyor bu da
    Oyunu zaten boşver git dersini çalış
    Ülke kalkınsın vatana borcunu öde"
    ...
    .....
    ..........
    (Yeni ayfon çıksa da alsam)

-----
    Edit: eksileyen şahıs sanırım anlatmaya çalıştığımı anlamamış
    ----
    Tekrardan Edit: lan bunlar benim düşüncelerim değil
    bu sözde yerli malı telefon üretenlerin zihniyetini göstermeye çalıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z-SABER -- 4 Ağustos 2015; 12:48:23 >

• Sanki dininizi (!) savunuyor gibi hırsızlığı ve dolandırıcılığı savunmuşsunuz

• Ne yapıyor yahu bunlar, ne saçma açıklamalar bunlar.
    Adamı dağa çıkarırlar böyle şeylerle varya, git saldır sonra kayıtlı ne iş yaptığı belirsiz Müsiad yerlerine. :D :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 vezne daha koysak da giriş çıkış hızlı olsun köprüde çok sıra bekliyoruz fıkrası gibi.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.