Şimdi Ara

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
4
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yurtdışı görmediğim he? emin ol senden daha fazla yurtdışına çıkmışımdır hatta sana şöyle anlatayım 2013 yılında aralık ayında fransa etienne kentindeyiz kar nasıl yağıyor ama nasıl yollar felç kapalı arabalar gitmiyor vs. 1 tane bile kar temizleme aracı yok buna avrupalı mı deniyor daha birsürü örnek verebilirim oysa güzel memleketimde her yerde kâr ı temizlemek için uğraşıyorlar ama siz malesef nankör insanlarsınız yazıklar olsun , acınıcak durumdasın demişsin asıl sen acınacak durumdasın yazık biraz haysiyet olur insanda sende o da yok .
  • Z-SABER kullanıcısına yanıt
    kardeşim burdaki hırsızlık nerde dolandırıcılık nerde bak yukardada yazdım bana tekrardan yazdırma , bütün çocuklar toplanmış hadi gidin oyuncaklarınızla oynayın siz hadi.
  • İnsanların kendilerini oyaladıkları bir mobil cihazları vardı onu da şahsi kar'ları için ellerinden almak istiyorlar.

Demirel in Sözü geldi aklıma... " Sosyal evleri kapatalım da millet bizi mi şey etsin"

Millet ne güzel kendini oyalıyor bir iki kocaman para kazanacak diye İktidardakiler kendi ayaklarına kurşun
    sıkıyorlar....
  • tankir kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de bor var deniliyor ama sadece var diye biliyoruz dünya rezervinin %70 ine sahip bir ülkede daha bor ile ilgili hiç bir icat dahi yok neredeyse. çünkü baştaki adam desteklemiyor.

demişsin,

sadece gülüyorum .

bor'un neden işlenmediğini bir araştır bakalım bulamazsan ben anlatıcam .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSMANLI TEAM -- 4 Ağustos 2015; 15:23:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

Sen ilk önce kaçakcılığın ne anlama geldiğini öğren çocuk burda gelipde artı toplucam diye gezinme , buradaki telefonları yurtdışına çıkan arkadaşlarım dönerken yolcu beraberinde getirdikleri için buna kaçakçılık denmez tamam mı çocuk ? hadi git sen oyuncaklarınla oyna yürü.

Yahu bilmesek kandiracaksin ha.
    Bak bu senin ifaden.

Rusya ve Amerika da yaşayan 2arkadaşım tarafından getiriliyor

Sen tam 33 adet ayrı marka telefon satışı yapıyorsun. Bunları da sadece iki arkadaşın yanlarında getiriyor değil mi.

Al bak buda senin ifaden. Burada hem gelip yapılan işi savunuyorsun hemde kaçak telefon getiriyorsun.

Arkadaşlar xiaomi yi aldım china post ile 20un önce ama hâla TÜRKİYE ye giriş yapmak ne zaman giriş yapar sizce?

Hadi gülüm hadi daha fazla rezil olma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hadi lan ordan sıkıysa yapın bakalım
  • OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    çocuk ve benzeri yakıştırmalarda bulunarak konuyu kapatmaya çalışınca kendini haklı çıkardığını mı sanıyorsun?
    senin burda yaptığın şey
    o görmeyen gözlerini kapatarak benim aptallık yaptığımı düşünmen
  • Hüloğlayarak oy kullanıp, bırak akıllı telefon kullanmasını, hayatında sosyal platformlarda bir günü geçmemiş insanların günahını da ödüyoruz, yazık..!

Zaten imei kayıt 'harcı' ( haracı'nın) uygulandığı nadir bir ülkeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Z-SABER

çocuk ve benzeri yakıştırmalarda bulunarak konuyu kapatmaya çalışınca kendini haklı çıkardığını mı sanıyorsun?
    senin burda yaptığın şey
    o görmeyen gözlerini kapatarak benim aptallık yaptığımı düşünmen

Hocam bırakın sununla uğraşmayı. Belli ki buradakilerle dalga geciyor. Daha 20 gün ince yasa dışı yollarla yurt disindan telefon getirtmiş bu arkadaş. Bakın aşağıdaki aynen onun ifadesidir.

Arkadaşlar xiaomi yi aldım china post ile 20un önce ama hâla TÜRKİYE ye giriş yapmak ne zaman giriş yapar sizce?

• OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    hocam karşılıklı saygı çerçevesinde hitap ederek başkalarının düşüncelerine gülüyorum kahkaha atıyorum gibi ifadelerle aşağılamazsanız daha iyi olur. haşmetli bor madeninin neden çıkarılmadığını bize anlatın bizde aydınlanalım ama bana lozan 1923 2023 gibi şehir efsaneleriyle gelecekseniz hiç gelmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tankir -- 4 Ağustos 2015; 14:12:41 >
  • GORT kullanıcısına yanıt
    TÜRKİYE DE bor çıkarılmıyor demişsin ya bende buna hitaben yazdım bide üstüne bunu devlet bilerek çıkarmıyor demişsin ya araştır bakalım bor neden işlenemiyor ülkemizde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSMANLI TEAM -- 4 Ağustos 2015; 13:16:03 >
  • Alp Er Timur kullanıcısına yanıt
    vay be kafaya bak zehir zehir , xiaomi yi neymiş araştır bakalım bi xiaomi yi aksiyon kamerasıdır. arkadaşlarım kendi ülkelerinden alıcaklar diye bir yasa varmı ? yok , e ozaman onlarda çinden sipariş ediyorlar sonra yolcu beraberinde getiriyorlar senin buna beynin basmıyormu ? şuan rezil olan sensin hadi yürü .
  • tankir kullanıcısına yanıt
    üstadım kusura bakmayın burdaki bazı kişiler kendilerini çok bilmiş sanıyorlar onlara kzıdım kusuruma bakmayın , lozan antlaşmasıdır tabiki ne olucak niye efsane diyorsunuz bu anlaşma yokmu ? var o zaman ?
  • quote:

vay be kafaya bak zehir zehir , xiaomi yi neymiş araştır bakalım bi xiaomi yi aksiyon kamerasıdır. arkadaşlarım kendi ülkelerinden alıcaklar diye bir yasa varmı ? yok , e ozaman onlarda çinden sipariş ediyorlar sonra yolcu beraberinde getiriyorlar senin buna beynin basmıyormu ? şuan rezil olan sensin hadi yürü .

Yav onu bunu birakta 2 kişi yanlarında 33 ayrı markayı nasil getirebiliyor sen onu soyle.

• Alp Er Timur kullanıcısına yanıt
    hâla xiaomi yi aksiyon kamerası na telefon diyorsun yazık yazık ayıptır bari bilip bilmeden konuşma .
  • quote:

üstadım kusura bakmayın burdaki bazı kişiler kendilerini çok bilmiş sanıyorlar onlara kzıdım kusuruma bakmayın , lozan antlaşmasıdır tabiki ne olucak niye efsane diyorsunuz bu anlaşma yokmu ? var o zaman ?

Ülkemizde bir madenin cikarilmamasinin sebebi lozan anlaşması öyle mi
    Yav seni kim doldurduysa iyi doldurmuş. Ülkemizde bir madeni çıkarılmaktadır. Satılmaktadır. Sen neyin kafasını yasiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp Er Timur

quote:

Yav onu bunu birakta 2 kişi yanlarında 33 ayrı markayı nasil getirebiliyor sen onu soyle.

ne içiyorsun ya bi söylesene bende içmek istiyorum baya kafa yapıyor heralde ? aynı andamı 33 farklı marka telefon getiriyorlar sanıyosun kafası güzel kardeşim çalıştır bakayım o sivri zekanı yanlarında 2 veya enfazla 3 tane teleofn getiriyorlar.

• Madem bu kadar vergi koyuyorsunuz adam gibi telefon üretin bari.Tüm parçaları Çin'den alıp Türkiye'de birleştirmek marifet değil.
  • IMEI çakmayı yaygınlaştırmanın en güzel yolu bu herhalde. Bundan sonra kimse telefon kaydettirmez yurtdışından gelirken.

Iphone'a yapabiliyor muyuz aga bunu :) Jailbreak olayı çözüyor mu?

• iphone imei atılamıyor diye biliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.