Şimdi Ara

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
4
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Terminator28

HAZİRAN AYINDA KONU AÇILMIŞTI. 1 AY İÇİNDE TELEFONLARA YÜKLÜ MİKTARDA VERGİ GELECEK DİYE. ARADAN 3 AY GEÇTİ. eeeee zam nerde ? forum editörleri de mı provakatorluğe başladı ?

onu bakan soyledi, hatta bir onceki de resmi agizlardan gelmisti. ulke dingonun agirina dondugu icin normal buluyorum. Bakan soyluyor, fiyatlar yukari cekiliyor ama zam yok, sonra bir daha bu sefer gelecek denecek yine fiyatlar yukari cekilecek, bu arada bir de zam gelirse iyicene fiyatlar arsa degiyor. en son kulak arkamiz da bitince artik bizi de peskes cekerler bunlar bitti diye biz de rahat ederiz onlar da

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

HAZİRAN AYINDA KONU AÇILMIŞTI. 1 AY İÇİNDE TELEFONLARA YÜKLÜ MİKTARDA VERGİ GELECEK DİYE. ARADAN 3 AY GEÇTİ. eeeee zam nerde ? forum editörleri de mı provakatorluğe başladı ?

arkadaş senin de yaptığına bak hemen zam mı gelsin kazıklasınlar diye can mı atıyorsunuz anlamıyorum
  • Tamda batuma gidip ucuza iphone almayı düşünüyordum. 700 lira daha ucuzmuş orda. (Fiyati 700 DEĞİL) Şimdi 600 türkiyede vereceğime göre ne anlamı kaldı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

kardeşim kafan mı güzel ? e siz dediniz zaten çıkartılmıyor yok işlenmiyor diye neyin kafasını yaşıyorsun ?

Yahu sen dalga mi geliyorsun adam mi seçiyorsun. Sen demedin mi önce bor madeni çıkarıilmiyor diyen sonra lafı lozana bağlayan sonra da ben çıkarıldığını gösterince ben işlenmiyor dedim diyen

al bak bunların hepsi senin ifadelerin.

bor'un neden çıkarılmadığını bir araştır bakalım bulamazsan ben anlatıcam .

lozan antlaşmasıdır tabiki ne olucak niye efsane diyorsunuz bu anlaşma yokmu ? var o zaman ?

araştır bakalım bor neden işlenemiyor ülkemizde

Bu uç ifade de senin ifaden sen bizimle dalga mi geciyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp Er Timur -- 4 Ağustos 2015; 14:34:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatandaşa yeni bir kazık icat edildi, vatana millete hayırlı olsun.

• Üniversiteyi bırakıp akraba ya da köylü kızı ile evlenip çekip gidecem boşa okuyorum şu vergilere bak.

• quote:

Orijinalden alıntı: citra

Bence bizlere az bile inşallah 2000 falan da olur. Oy atarken düşünmüyordunuz şimdi hepinize geçmiş olsun çok mutlu oldum. Bu şehit haberlerinde elinize bulaşan kanı da görmüyorsunuz. Hepinize her şey müstahak.

kusura bakmayın ama hepsi aynı. bunu anlayamıyoruz işte. bunun A partisi B partisi yok. B partisi başa gelicek bir süre sonra B partisi yandaşlarını doldurcak. yandaşlarına daha çok kazandırmak için bu kez B partisi vergileri arttıracak. sonra B partisine oy verdik böyle oldu C partisi dicekler. C partisi bu kez önceki doldurulan yerleri boşaltıp kendi yandaşlarını doldurcak. vergileri arttıracak. Seni beni düşünen yok. varsa yoksa kendi yandaşları kendisi. verilen sözler makam koltuğuna oturunca unutuluyor. bunun A sı B si C si yok. hepsi aynı.

• Yahu iktidarsız memleket bir işe yarasında şöyle saçma sapan talepler red edilip gitsin bari.

• quote:

bide profilini gizlemişsin seni çakal açıklarını bulmıyayım diye haaaa .

Benden sana blok.

Yazdıklarına verecek cevabın olmayınca konuyu başka yerlere çekiyordu zuhahhahaha

Ne oldu lozanin gizli maddelerini niye umursamiyirlar zuhahha

• OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bende çok isterim böyle bir eylem, yürüyüş yapmayı. Olsa direk katılacağım fakat yok işte. Bu arada biz bu saçma vergiyi istemiyoruz ama sanırım siz çok istiyorsunuz. Yurtdışından telefon getirmek kaçakçılık değildir bu arada. Halarım oğlu burada satılmıyor diye OnePlus One getirtti bu kaçakçılık mı şimdi?

• Talep neye çoksa devlet çakal gibi köşede hemen beliriyor vergisini alıyor halk için mi çalışıyorsunuz para için mi anlamadım amaç nedir paranız mı yok yoksa gerçekten yerli üreticiyi mi korumak asıl amacınız hal böyleyse otomobilde ki vergi artışı nedir orda yerli üretici mi var
  • Telefon yaninda krem hediye ederler artik.

• Görüyorum ve arttırıyorum direk yasaklansın
    Buradaki ÖTV'de %80'e çıkartılsın.
    Nasıl olsa engelleyebiliyorlar başka telefon kullanamıyoruz
  • Şimdi küfredince ban yiyoruz değil mi?
  • OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    Çıkartılma dedin

• İsterse 10.000 TL yapılsın. Teknolojiden anlamayan hükümet yalakaları hariç kimse gidipte vestel saçmalığından telefon falan almaz. Şahsen benim telefonum öyle lüks bişe değil. Akıllı telefonların kötülerinden. İyisini alacak kadar mali durum yok ama isterse en kötüsü 1500 olsun alacaksam onu alırım Vestel falan alacağıma. Ayrıca madem vestel gibi ürünleri satmak istiyorsun. O zaman diğerlerini artıracağına kendi maliyetini düşür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psyke86

bu hükümetin işi gücü yok telefona taktılar ülkede o kadar ilgilenilcek sorun var her gün yeni bir şehit veriliyor adamlar hala telefonlara zam yapma peşinde

bu ülkede yaşamaktan nefret ediyorum

Ağzına Sağlık
  • Vergi cumhuriyeti

• Kamu harcamalarındaki israfı görünce, gereksiz koltuk kaplayanları makam araçlarını görünce size hak veriyorum ,doğudaki harabe karakollar bile yeni düzeltildi ilk bunların yapılması gerekiyordu. Fakat cari açığı düşündüğümüzde ve kaliteli diye aldığımız markaların daha önce bize uğrattığı zararı bile bile hemen telefon değiştirenler için iyi oldu diyorum,bende aldım sonra pişman oldum,ı phone 3 ve 4 bile takılıyordu yani demek düzgün bir ıphone kullanana kadar bu firma bize 5 bin tl geçirdi.

Bu sitede bilişim alanında çalışan arkadaşlar herşeyin en iyisini biliyorsunuz anladık ama vestel venüsü kullanmadan yorum yapmanıza dayanamıyorum,aldık yakınıma işte ne yazılımsal ne güncelleme sorunu çıktı,wi-fi bile sony den daha iyi,tek kamerası kötü, sonuçta vestelin ilk modeli ama yüzlerce model çıkaran nokia'nın samsungun çoğu akıllı telefonu çöp oldu gitti.yani ilk modeline göre fena değil,sizi tatmin etmez ama gündelik kullanan insanlar için popüler kullanıma yeter de artar.2 bin tl telefon alıp facebook whatsuptan başka bişey yapmıyorsan ne gerek var tüm o özelliklere ?

Ayrıca google play e girdiğimde en faydalı programları yabancılar yapıyor dediklerimi normal bir vatandaşın tepkisi olarak algılayın,her konuda eleştiriyoruz ama yapmaya gelince bişey çıkmıyor sırf buna inat vestel venüs alacağım.sonuçta ihtiyacımı fazlasıyla karşılıyor.İlk basamağı çıkmak hiç başlamamaktan iyidir.Şahsi fikrim mal satıcılar çamur atmasın

https://www.youtube.com/watch?v=EcphajNxKmg

• quote:

Tamam alıcam uçak biletini, ver bilgilerini hazırla pasaportunu pm den at bilgilerini hemen alayım sana bi bilet.

Bu arada biraz vatanını seven insan yok hemen g.tu sıkışınca başka ülkede yasamak istiyorum demez ,okey ?

Haa bide bir suru sorun var demişsin butun sorunlar çozuluyor rahat ol pkk sorunuda çozuluyor artık kaçacakları yer yok g.tlefi sıkıstı hadı bakalım hdp ile de ilgili soruşturma başlattılar başka ne sorunu var bu ülkenin haaa bazı sorunları var vatan hainleri gibi ama sizler anlamazsınızneyse hadi hayırlı geceler herkese öyle en ufak şeyde yok başka ülkeye gitmek istiyorum dersen afedersin ama senden bi cacık olmaz.

bordo klavyelilerden sonra bordo sipahilerde cıkmıs goreve

yav he he kacacakları yer yokmus ondan her gun sehit haberi geliyor degil mi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.