Şimdi Ara

Akıllı telefonların yurt dışı kayıt ücretinin 600 TL'ye çıkarılması talep edildi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
602
Cevap
4
Favori
14.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hemen ulkemizin yerli(!) telefonlarina kosalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z-SABER kullanıcısına yanıt
    pardon dikkat etmemişim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OSMANLI TEAM

quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

quote:

Tamam alıcam uçak biletini, ver bilgilerini hazırla pasaportunu pm den at bilgilerini hemen alayım sana bi bilet.

Bu arada biraz vatanını seven insan yok hemen g.tu sıkışınca başka ülkede yasamak istiyorum demez ,okey ?

Haa bide bir suru sorun var demişsin butun sorunlar çozuluyor rahat ol pkk sorunuda çozuluyor artık kaçacakları yer yok g.tlefi sıkıstı hadı bakalım hdp ile de ilgili soruşturma başlattılar başka ne sorunu var bu ülkenin haaa bazı sorunları var vatan hainleri gibi ama sizler anlamazsınızneyse hadi hayırlı geceler herkese öyle en ufak şeyde yok başka ülkeye gitmek istiyorum dersen afedersin ama senden bi cacık olmaz.

bordo klavyelilerden sonra bordo sipahilerde cıkmıs goreve

yav he he kacacakları yer yokmus ondan her gun sehit haberi geliyor degil mi

sen pkk nın 1günde biticeğinimi sanoyorsun zavallı ? adamlar üremiş sence pkk tek başına pkk ya hiçbir ülke yardım etmiyormu neyse onlarında soyu kuruyacak

türkiyenin 40 yılda öldürdüğü pkklıyı başka bir ülke 1 senede öldürdü
    yani en azından 40 yıl sürmesi fazla

• quote:

e işte biz ne yapmaya çalışıyoruz sivri zekalı yerli malı üretmeye çalışıyoruz.

sen hakaret etmeye devam et ama şikayet etmeyeceğim senin gibi birinin mesajlarını herkes görüp ibret alsın

seviyeni söylediklerin özetliyor

quote:

avrupada gelişmişlik yok kendinizi kandırmayın

yav he he sen daha kendine tv anteni üretmezken adamlar uzayda maden araştırıyor uzaya tesis yapıyor

vaz geçtim sana bir doz mehter marşınıda kaldırıyprum

http://forum.donanimhaber.com/m_107749459/f_//tm.htm#107749459

açtığı konu zehir zehir bu çocuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 4 Ağustos 2015; 15:53:58 >

• OSMANLI TEAM kullanıcısına yanıt
    Ekmek sırasını bilirim. Hastane sırasını da bilirim. Şu yol muhabbetini bırakın artık yıl olmuş 2015. Eskiden ne üretmiyorduk şimdi ne üretiyoruz onu söyle bana. Eskiden terör nasıldı şimdi nasıl? Eskiden emekli parasını alamıyor demişsin şimdi gerçekten çok güzel para alıyor değil mi? Emeklinin halini emekli anlar. Halk geçinemiyor görmüyor musunuz? Devlet geliştikte para lazım olur biliyoruz da, bizdeki gelişme sadece Mercedes,yat,saray'dan ibare belirtmek isterim. Bu vergi olayını Vestel'den başka destekleyenler olabilir ancak bunu Vestel başlattı. Ayrıca bana hangi Vestel'in telefonu(!) Samsung'un bir telefonu ile eş değer, ucuz da biz gidip onu almadık söyler misin çok bilmiş kardeşim. Avrupa'da gelişmiş yok diyorsun bi tarafımla gülüyorum sana. Avrupa gelişmiyor Türkiye gelişiyor değil mi? Türk lirası ne kadar değersiz hiç baktın mı? Adamların her şeyi bizden daha iyi halde, insanlar mutlu sağlıklı huzurlu iken onlara gelişmişlik yok demen kesinlikle senin cahilliğini öne çıkarıyor.

Çözüm sürecinden önce çok şehit veriyorduk dedin. Doğru şimdi 2 polis veriyoruz ne kadar güzel değil mi? Çözüm süreciyle susturduk diyorsun o zaman kökten yok etme şansın varken neden şimdiye kadar beklendi?

Avrupa ile ilgili yorumun gerçekten efsane.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YereDusenAdam -- 4 Ağustos 2015; 15:52:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Z-SABER

Sorması ayıp vergi ile forumda geçirilen sürenin ne alakası var?
    Ve bu forumda faydali işlerle uğraşılamaz mı?
    En önemlisi ise
    Günler ne ara 24 dakika oldu?

Mesajımı okuduğun için teşekkür ederim ve yanlışımı bulduğun evet yanlış hesaplamışım zaten 288 gün çıktığında bana da tuhaf geldi arkadaş hayatında 288 gününü Donanımhaber 'de geçirmiş diye aklım mantığım almadı fakat yanlış hesaplamışım o yüzden bunun adına özür dilerim yanlışımı fark edip uyardığın için teşekkür ederim..

Gelelim mesajımı diğer yazdıklarına vergi ile forumda geçirilen süre derken arkadaşa ithafen yazdım ben o mesajı arkadaş vergi konusuna vergi yazısı yazmıyor hükümet eleştirmeye girmiş işte hükümet böyle şöyle çekip gideceğim gibi şeyler ha ben çok memnunum 3000 tl lik iphonu 3600 e alacaksa bende alacağım yani AK Parti 'ye oy verenlere 2000 tl iphone 600 tl 'den muaf olunacak diye bir şey de yok o yüzden o nasıl Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ise benim aynı kimliğe sahip olduğum aşikar tek farkımız 11 haneli numaraların farklı olması.. Ve forumda faydalı işlerle uğraşılamaz mı arkadaşın profiline girip bakmadım neler yazmış çizmiş ona da bakmadım sadece attığı mesaj dikkatimi çekince ve yurtdışına çekip gideceğim falan deyince o kadar mesaj atıp üstüne harcanan zamana bakarsak ki ben her mesajı 10 saniye hesapladım artık sen tahmin et arkadaş Donanımhbaer 'de yaşamış resmen o yüzden yurtdışına çekip gideceğim hayallerim gerçek olursa falan biraz çelişiyor gibime geliyor artık senin mantığına bırakıyorum..

• "Ne alıyorsan bi tane de devlete alacaksın" sağolsun hükumetimizin yeni sloganı

• x2yk X kullanıcısına yanıt
    asosyal olmak onun tercihi
    ve bence böyle bir ülkede asosyal olmak
    yapılması gereken birşey
    tabi sosyal de olabilir
    ama acaba bu kadar zamanı kaç senede harcadı?
    her gün yarım saat forumda gezmesinin hangi tarafı yurtdışına çekip gitmek ile çelişiyor
    Kardeşim biraz haber izle gözünü aç. Amerika basın açıklaması yapmadı mı PKK'ya karşıyız, Türkiye'nin kendini savunmasını doğru buluyoruz,PKK bizim için yabancı bir terör örgütüdür diye? Kim yardım ediyor söyle başka söyle hadi. Senin başındaki adam en fazla yarım eden. Terörist başını yok edip hepsini kökten yok etmek varken adamı krallar gibi yaşatıyorlar nerdeyse.
    Bu arada millete hakaret etmeyi kes kendini yüceltmiyorsun. Bu arada üretmeye çalışıyoruz diyorsun da, şu son 13 yılda hangi bölümde bir fabrika açıldı üretim için? Betodan başka ne yapıldı bu ülkede ? Arkadaşın dediği haklı sen daha bir çivi üretemiyorsun dünyaya telefon mu üreteceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: PSN_vs_XBOXLive

Telefon yaninda krem hediye ederler artik.

Kazık zaten yağlanmış şekilde geliyor, ekstra kreme lüzum yok
  • Arkadaşlar Lafı çok uzatmayacağım.
    Bir araba kendimize alırken bir araba parası da devlete veriyoruz.
    Şimdi de bir telefon kendimize alırken devlete bir telefon vereceğiz.
    Baskası da gelse değişmeyecek. Su an ki hükümet bu kararı alır bir sonraki hükümet başka parti olsa da bu devam eder.
    Not : Burada hiç bir partiye laf çarpitilmamistir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Türkiye'de ev fiyatları ucuz mu ki ? münih gibi bir şehirin nezih bir semtinde istanbulun nişantaşında maslağında etilerinde ev fiyatlarını da sizin araştırmanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tankir -- 4 Ağustos 2015; 16:05:08 >
  • Vestel den bir hamle daha geldi sandım...

Sıkan kendi topuğuna sıkar , akıllarınca zenginliklerine zenginlik katacaklarya.. O pasaporta işledikleri 3,5 cihazda olmayacak artık , cihazlara gömecek milyonlarca imei var hala.. Olmadı günün birinde sıkılır bir baba yiğit. O doğalgazın vs.. Sisteminde bulunan açık gibi bir çatlaktan sızara içeri.. Çakar imei leri , alır geçer , döşer millete parayı o vurur.

Yavhu Ne yapalım. Bu bakanları vs.. Kendimizmi aşşağı indirelim ? 75 milyon insanız. Gırtlağımıza basarsanız...

Ne belediyelerde hayır var , ne polisinde ne zabıtasında. Arkadaş bu kadar çürümüş bir sistem olabilirmi. Zamanında Türk Telekomuda sattık. Halimiz meçul..

Türkiye'de yapılması gereken Parti marti değil. Kim var Kim yok Alayı kendi cebine bakıyor Kimse kimseyi düşünmüyor.

Alayını çekeceksin aşşağı. Tüm partileri iptal edip yenilerini kurma olanağı vereceksin , bütün iletişimmiş vs.. bu birimlerdeki adamları çekeceksin. Yenileri gelecek ama o gelenleride iyi seçeceksin.

Partileri yok edeceksin.. Ülkenin yeni partiler kurması toparlanması yaklaşık 1 yıl sürecek desek. Geçici Kanun çıkartacaksın , Yeni anayasa gelene partiler kurulana'dek aktif olacak kesin Yasalar Kanunlar, Bırakacaksın kanun yonetecek. Bu seferde insanlar kanunlara bişeyler uyduracaklar. Bizim insanımızın aklı yıkandığı için , biraz sessiz sakin bir ortamda düşünmesi lazım , her bana gelin size şunu vericem diyen şekerci amcaya gidilmez.

Yenilenmek lazım bize. Reset çekmemiz lazım , driver da ne var ne yok formatlayıp bir reset atmak lazım.

• quote:

senin gibi kör cahiller oldukça bu ülke gelişmez doğru söylüyorsun

avrupada gelişmşlik yok diyen adam bana kör cahil diyor

haberimiz yokken türkiye uzaya astronot mu gönderdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: blckmgcmn34

Arkadaşlar Lafı çok uzatmayacağım.
    Bir araba kendimize alırken bir araba parası da devlete veriyoruz.
    Şimdi de bir telefon kendimize alırken devlete bir telefon vereceğiz.
    Baskası da gelse değişmeyecek. Su an ki hükümet bu kararı alır bir sonraki hükümet başka parti olsa da bu devam eder.
    Not : Burada hiç bir partiye laf çarpitilmamistir.

Aynen dostum benim de demek istediğim hükümete hemen laf yüklemeler zaten amaçlar belli AK Parti 'ye oy vermiyorsan söv say söyle ne gelirse geçmişte de bunlar olmuş gelecekte de bunlar olacak Türkiye 'de sistemi üretime dayalı ihracata dayalı hale getirmeye çalışmalıyız.. Ben Tekirdağ 'lı biri olarak CHP 'nin içinde büyümüş ve akrabalarımın çoğu CHP 'li ve Tekirdağ 'ımda yüzde 50 ile CHP Büyükşehir ve CHP Süleymanpaşa aldı ama demiyorum ki siz böylesiniz siz öylesiniz madem halkımız o partiyi seçmiş 4 yıl süreleri var ister çalışsınlar ister yatsınlar gelecek 4 yıl da giderler ki zamanında AKP 'ye de fırsat verdi Tekirdağ demek iyi çalışmadı bir daha kine gelemedi.. O yüzden madem bu ülke de araba araç almayı çok seviyoruz ki İstanbul içler acısı Mecidiyeköy Metrobüs durağında akşamları görüyorum şaşıp kalıyorum o araçları gördükçe ve cep telefonları kudurmuş gibi cep telefonu alıyoruz ben 1 ara 2 tane iyi telefon kullanıyordum dedim bu işin cılkı çıktı neyine yetmiyor 1 telefon ve 2.5 yıldır 500 tl 'ye aldığım ve 2. eli 200 tl etmez bir telefonu kullanıyorum artık çünkü bu işin sonu yok cep telefonu nereye kadar tüketim çılgınlığından başka bir şey değil işte devlette açığı görüyor diyor burada deli gibi satış var kasayı bir de buradan dolduralım abi her şey bizim elimizde almassınız iphone 6 'ları samsung s6 'ları olur biter ama 3000 tl olsun yine alacağım diyenler olduktan sonra da her şey mübah hale geliyor kusura bakmasın insanlarımız ki alıyorsakta her şeyi kabul etmiş oluyoruz niye hala burada yazarak kendimizi tatmin etmeye çalışıyoruz anlamıyorum..

• Çinde malzemeyi üret, burada vestel etiketini çak, montajını yap ve ondan sonra yerli malı diye satmaya kalk.

Almadıklarında da millete malı zorla aldırmak için türlü pislikler peşinde koş.

Hacı bizde de suç var. Arkadaş ben 1.5 yıl önce HTC One M7 aldım. Telefonumdan memnunum ve değiştirmeyi de düşünmüyorum ama bazı kendini akıllı zanneden ve maddiyattan, tutumluluktan bir haber insanlar elindeki IPhone 5S yerine gidip IPhone 6 alıyor.

Sen sürekli yeni çıkan şeyi almaya niyetlenirsen adamlar da seni böyle düdüklemeye çalışır işte.

Ne sanıyordunuz ki?

Herkes kendini Robin Hood gibi göstermeye çalışıyor, sözde halkın yanındalar ama halkın cebinden almaya gelince en ciddi sözleri veren adamlar bile yan çiziyor.

Bu devran böyle geldi, böyle gider. Zengin daha da zengin olur, fakir daha da ezilir.

Biz de bu kafayla gittiğimiz sürece daha çok ''Ayın 15'inden sonra, ay sonuna kadar ne yapacağı hususunda kara kara'' düşünürüz.

Müstehak yani.

Bu arada, Zorlu'nun tek bir ürününü de evime sokarsam beni de si......... İthal alacağım bundan sonra neye ihtiyacım olursa olsun.

Çok ağır küfürler edicem ama forum müsait değil.

• Ülkemizde sanayi o kadar gelişmiş ki çok ihracat yapıyoruz, bunun yüzünden ülkemizde çok dolar birikiyor ve Dolar/Tl endeksini dengelemek için insanlarımızı yurtdışında zorla tatile gönderiyoruz Japonya gibi hatta bununlada kalmayıp ülkemize giren ihracat mallarından çok az vergi alıyoruz
    Edit:Ülkenin bu hale gelmesinde en büyük katkı halkın

• en azından aldıkları vergilerle telefon parçaları üretmek için bir fabrika kursalar diyecem ama bunlar gider o paralarla saray yol bina yaptırır hiç bir işimize yaramaz
  • Devlet zorla vatandaşı yasadışı islere yonlendiriyor.

Bu kadar vergi olur mu ya ?

Filmlerde olur ya zalim kral vergi ile vatandaşı ezer. Onlardan ne farkımız var.

Ulke bi kara mizah hikayesine döndü

• quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: Terminator28

HAZİRAN AYINDA KONU AÇILMIŞTI. 1 AY İÇİNDE TELEFONLARA YÜKLÜ MİKTARDA VERGİ GELECEK DİYE. ARADAN 3 AY GEÇTİ. eeeee zam nerde ? forum editörleri de mı provakatorluğe başladı ?

onu bakan soyledi, hatta bir onceki de resmi agizlardan gelmisti. ulke dingonun agirina dondugu icin normal buluyorum. Bakan soyluyor, fiyatlar yukari cekiliyor ama zam yok, sonra bir daha bu sefer gelecek denecek yine fiyatlar yukari cekilecek, bu arada bir de zam gelirse iyicene fiyatlar arsa degiyor. en son kulak arkamiz da bitince artik bizi de peskes cekerler bunlar bitti diye biz de rahat ederiz onlar da

REZİDANSSSSSSS . KENDİ MALINIZ GİBİ SAVNURSUNUZ ÇALAN KENDİ ZİHNİYETİNİZ OLUNCA ... Bu ülkede kendi adamın çalarsa ses çıkarmazsınız ama karşı oldugunuz zihniyet çalarsa sabah akşam hırsız dersiniz. bu ülkede bu kafa oldugu sürece bu ülkeden bi cacık olmaz

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.